E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξύλο και τραυματίες στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Αφορμή για τον καυγά έδωσε ο Ζοσε Μουρίνιο

Δημοσίευση 11/12/2017 | 11:57

Ξύλο και τραυματίες στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Άγριο ξύλο έπεσε, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ανάμεσα σε τουλάχιστον 20 ποδοσφαιριστές και μέλη των προπονητικών τιμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα νικήτρια με 2-1, ένα αποτέλεσμα που τη φέρνει πιο κοντά στον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών και ανδρών της ασφαλείας του Ολντ Τράφορντ προκειμένου το επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από τα αποδυτηρία των δύο ομάδων να λήξει και ενώ νωρίτερα είχαν πέσει μπουκάλια και γροθιές με τον βοηθό του Γκουαρντιόλα, Μίκελ Αρτέτα, να αποχωρεί ματωμένος.

Ο Αρτέτα τραυματίστηκε στο φρύδι στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια της Σίτι με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρώτες βοήθειας δόθηκαν και σε άλλο συνεργάτη του Γκουαρντιόλα.

Τα δημοσίευματα θέλουν ως αφετηρία του επεισοδίου την «εντολή» του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, προς τους νικητές να χαμηλώσουν τη μουσική στα αποδυτήριά τους. Παίχτες και προπονητής της Γιουνάιτεντ θεώρησαν ότι ήταν έλλειψη σεβασμού η τόσο δυνατή μουσική που ακουγόταν από τα αποδυτήρια της Σίτι καθώς η πόρτα τους ήταν συνεχώς ανοιχτή.

Στο άκουσμα του λόγου του Μουρίνιο αντέδρασε πρώτος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Σίτι, Έντερσον, ο οποίος άρχισε να ανταλλάσσει ύβρεις και βαρείς χαρακτηρισμούς στα πορτογαλικά με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο Μουρίνιο κατηγόρησε στα πορτογαλικά τον Έντερσον για «θέατρο» προκειμένου να κερδίσει χρόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον «special one»  να συνεχίζει στα αγγλικά: «θα δείχνεις σεβασμό γαμώτο σου. Ποιος νομίζεις ότι είσαι;».

Στον καβγά ενεπλάκησαν και άλλοι παίχτες ανάμεσα στους οποίους ο Ρομέλου Λουκάκου με αυτόπτες μάρτυρες να μιλούν για ένα σκηνικό που θύμιζε καβγά σε βρετανική παμπ.

Ορισμένοι λένε, μάλιστα, ότι το επεισόδιο ήταν πιο σοβαρό από αυτό που συνέβη το 2004 ανάμεσα σε παίχτες της Άρσεναλ και τον τότε προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άλεξ Φέργκιουσον όταν ως «όπλο» είχαν χρησιμοποιηθεί κομμάτια πίτσα.

Αναφορές μιλούν για ένα μπουκάλι και ένα ποτήρι γάλα που πετάχτηκε προς τον Μουρίνιο. Στις δηλώσεις του, πάντως, μετά τη λήξη του αγώνα και του επεισοδίου ο Μουρίνιο δεν έκανε καμία νύξη για ό,τι συνέβη έξω από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους και ιστορικό χρυσό μετάλλιο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχει αντίπαλο στους κρίκους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά!

Ισραήλ: Μια τελευταία ευκαιρία για συμφωνία με τη Χαμάς πριν την επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με αξιωματούχους

Κόσμος Χτες
Ισραηλινοί αξιωματούχοι συνομίλησαν με τους Αιγύπτιους ομολόγους τους

«Δεν πωλείται»: Γιατί η Κίνα θα κρατήσει για τον εαυτό της την τεχνολογία του TikTok

Tech + Science Χτες
Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί το TikTok για να προτείνει περιεχόμενο στους χρήστες φαίνεται πως πλεονεκτεί του ανταγωνισμού

Πάτρα: Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου στο γραφείο του

Ελλάδα Χτες
Ο κ. Μπούρας υποστηρίζει ότι οι φοιτητές περιφρουρούν και το αυτοκίνητό του για να μην μπορέσει να φύγει από το Πανεπιστήμιο

Πέθανε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κωστής Ζώης

Ελλάδα Χτες
Οι ταινίες του είχαν βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και στο εξωτερικό

Η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Εργκίν Αταμάν

Αθλητικά Νέα Χτες
Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έγινε αιτία να αντιδράσει η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωσή της.

Το άλυτο μυστήριο στις ΗΠΑ με τύπο που είχε καλέσει σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Σκότωσα 12 πόρνες»

Κόσμος Χτες
Όσοι άκουγαν την εκπομπή εκείνο το βράδυ του 1997, δεν πίστευαν ότι ένας άνδρας ομολογούσε δημόσια ότι σκότωσε 12 γυναίκες.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελλάδα και Ισπανία δεν στέλνουν πυραύλους

Ελλάδα Χτες
Ο Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία αρνούνται να ενισχύσουν την εμπόλεμη χώρα με πυραυλικά συστήματα

Ιταλία: 15.000 άτομα πλήρωσαν για να εισέλθουν στη Βενετία

Κόσμος Χτες
Πρέπει να αναλαμβάνουμε και ουσιαστική δράση για να προστατέψουμε την πόλη μας, δήλωσε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουνιάρο