E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκοψε το νεογέννητο μωρό της σε κομμάτια γιατί έμοιαζε τον εραστή και όχι τον άντρα της

Ένα έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρουμανία

Δημοσίευση 26/2/2016 | 19:46

Έκοψε το νεογέννητο μωρό της σε κομμάτια γιατί έμοιαζε τον εραστή και όχι τον άντρα της

Ποινή φυλάκισης 18 ετών επέβαλε ένα δικαστήριο στη Ρουμανία στην Έλενα Σμόκοτ, μια 27χρονη γυναίκα που δολοφόνησε τον νεογέννητο γιο της, κόβοντας στη συνέχεια το σωματάκι του σε κομμάτια, επειδή πίστευε ότι ήταν το παιδί του εραστή της και όχι του άνδρα της.

Η υπόθεση αυτή είχε συγκλονίσει όχι μόνο τη Ρουμανία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως λόγω της αγριότητας με την οποία η Σμόκοτ σκότωσε το άτυχο βρέφος μπροστά στα μάτια του τετράχρονου γιου της και του επτάχρονου ανιψιού της, στο σπίτι της στην πόλη Μπαρλάντ της ανατολικής Ρουμανίας.

Όπως ομολόγησε η ίδια στην αστυνομία, αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό όταν πρόσεξε ότι δεν έμοιαζε καθόλου με τον σύζυγό της και τα άλλα δύο παιδιά της και ότι ήταν «ίδιο» ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε παράνομο δεσμό. Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα περιέγραψε με απίστευτη ψυχρότητα στην αστυνομία πώς έπιασε το μωρό από τα πόδια και το χτυπούσε πάνω στα έπιπλα και πώς στη συνέχεια το ποδοπάτησε για να το σκοτώσει.

Τα δύο παιδιά που έγιναν μάρτυρες αυτής της αποτρόπαιας σκηνής έτρεξαν να καλέσουν τους γείτονες, ωστόσο μέχρι να φτάσει βοήθεια στο σπίτι, η 27χρονη είχε ήδη κόψει σε κομμάτια το σώμα του μωρού με ένα σπασμένο πλακάκι. Αργότερα μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι «ήταν πιο δύσκολο απ' ό,τι περίμενε» και ότι ήταν πιο εύκολο όταν «έκανε το ίδιο με ένα κοτόπουλο».

Λίγο προτού φτάσει η αστυνομία, η γυναίκα έκανε ντους στην ίδια μπανιέρα όπου βρισκόταν ακρωτηριασμένο το σώμα του μωρού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η υπεράσπιση της Σμόκοτ προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι την περίοδο του εγκλήματος δεν είχε σώας τας φρένας, καθώς έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη, το δικαστήριο έκρινε ότι είχε απόλυτο έλεγχο των πράξεών της και ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν σκότωνε το μωρό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Επιτέθηκαν στην κόρη μου επειδή κάνει tae kwon do» λέει η μητέρα μαθήτριας για τη συμπλοκή έξω από σχολείο στην Εύβοια

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Υποστηρίζει ότι η ανήλικη στοχοποιήθηκε από συμμαθητές της και ότι είχαν προηγηθεί άλλα δύο επεισόδια – «Όταν είδα τα βίντεο, έπαθα απανωτά σοκ», αναφέρει

Αισιοδοξία για τη Χάλκη μετά τη συνάντηση Βαρθολομαίου ‑ Ερντογάν

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Στο τραπέζι η συζήτηση και για τα δικαιώματα της ελληνικής ομογένειας στην Τουρκία

«Mπάλα φωτιάς»: Εκτυφλωτικό μετέωρο έσκισε τον ουρανό σε 15 πολιτείες των ΗΠΑ

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Το σπάνιο φαινόμενο έγινε ορατό από εκατοντάδες πολίτες, αφήνοντας γαλαζοπράσινη λάμψη στον ουρανό, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι επρόκειτο για εξαιρετικά φωτεινό μετέωρο.

Σπάνια εμφάνιση πέντε φαλαινών φυσητήρων ανοιχτά της Λευκάδας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μεγάλα θαλάσσια θηλαστικά διακρίνονται να κινούνται σε μικρή απόσταση μεταξύ τους

Σε λειτουργία η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών PosoKanei

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Εκκίνηση με 8.598 κωδικούς προϊόντων στην πλατφόρμα

Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται μπόρες σε αρκετές περιοχές – Ενισχύονται τα μελτέμια στο Αιγαίο

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα σε ένα μεγάλο τμήμα της χώρας. Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Μουντιάλ 2026: Η Νορβηγία διέλυσε το Ιράκ με 4‑1 – MVP ο Χάαλαντ

Αθλητικά Νέα 17.06.2026
Ανετη νίκη για τους Σκανδιναβούς με πρωταγωνιστή τον Νορβηγό σούπερ σταρ

Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι με χατ‑τρικ οδήγησε την Αργεντινή σε νίκη επί της Αλγερίας

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Παραλήρημα από τις κερκίδες για τον αρχηγό της «Αλμπισελέστε»

Το Ιράν ξαναβγαίνει στην αγορά πετρελαίου

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Πρώτες εξαγωγές ιρανικού αργού πετρελαίου έπειτα από δύο μήνες ναυτικού αποκλεισμού

Δράμα: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης γυναίκας

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
«Ο 50χρονος είχε απευθυνθεί ιδιωτικά σε ψυχολόγο»

Ποια είναι η 37χρονη Ιταλίδα που έχασε τη ζωή της στη Μύκονο λίγο πριν τον γάμο της

Ελλάδα 17.06.2026
Η Sara Ceccantini βρισκόταν στο νησί για το bachelorette party της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο όχημα σε κεντρικό δρόμο της Μυκόνου.