E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το γκολ της χρονιάς από τον Ρονάλντο

Πρέπει να το δείτε

Δημοσίευση 4/4/2018 | 09:48

Το γκολ της χρονιάς από τον Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο εσύ σούπερ σταρ! Ο Πορτογάλος εξελίσσεται σε εφιάλτη για την Γιουβέντους, αφού 10 μήνες μετά τα δύο γκολ στον περσινό του τελικού Κάρντιφ, φιλοδώρησε σήμερα με άλλα δύο τον δύσμοιρο Μπουφόν κι έδωσε την ασίστ στον Μαρσέλο για το 0-3, μετατρέποντας τον πρώτο ημιτελικό σε one man show και τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία!

Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3
Χρειάστηκε τρία λεπτά για να χτυπήσει πρώτη φορά… Ο Ίσκο (η επιλογή της τελευταίας στιγμής για τον Ζιντάν) ξεχάστηκε από την άμυνα της Γιουβέντους, έβγαλε την σέντρα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 13 φετινό του γκολ στο Champions League.

Το βροχερό Τορίνο πάγωσε καθώς ο εφιάλτης του Κάρντιφ, εκεί όπου τον περασμένο Μάιο και πάλι ο Ρονάλντο είχε οδηγήσει την Ρεάλ στο εμφατικό 4-1 στον περσινό τελικό, έκανε την εμφάνιση του…

Η ομάδα του Αλέγκρι χρειάστηκε αρκετή ώρα για να συνέλθει από το σοκ του γρήγορου γκολ, απείλησε για πρώτη φορά στο 22’ όταν ο Νάβας έδιωξε ενστικτωδώς την κοντινή προβολή του Ιγουαΐν για να γλιτώσει το 0-2 όταν στο 36’ ο κεραυνός του Κρόος βρήκε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Η Γιούβε παρόλο που έδειχνε διάθεση για να πιέσει μόνο με ατομικές ενέργειες του Κεντίρα και του Ντιμπάλα γινόταν απειλητική. Μόνο που ο Αργεντινός εξελίχθηκε σε μοιραίο μη βρίσκοντας τη μπάλα στην σέντρα σουτ του Ντε Σίλιο στο 32’, σπαταλώντας το φάουλ έξω από την περιοχή στο 44’ και σουτάροντας στα… περιστέρια στο 45’.

Στο β’ ημίχρονο θα περίμενε κανείς από τον Αλέγκρι να κάνει γρήγορα μια κίνηση, αλλά αυτό δεν έγινε και στο 50’ ο Ρονάλντο προειδοποίησε γι’ αυτό που θα ερχόταν… Ο Μπενζεμά προσπάθησε να πάρει παραμάζωμα την ιταλική άμυνα αλλά σταμάτησε στον Κιελίνι με τον Ρονάλντο να έρχεται από πίσω και να πλασάρει δίπλα από το δοκάρι του Μπουφόν.

Ο Πορτογάλος με την ταχύτητα που είχε έφτασε στις διαφημιστικές πινακίδες πίσω από την εστία κι οι οπαδοί της Γιούβε έτρεξαν να τον καταραστούν, αλλά λίγο αργότερα ακόμη κι αυτοί σηκώθηκαν όρθιοι για να αποθεώσουν τον CR7.

Στο 64’ Κιελίνι και Μπουφόν δεν συνεννοήθηκαν, ο Ρονάλντο έκλεψε τη μπάλα κι έδωσε την πάσα στον Ίσκο που σούταρε με τον Μπουφόν να διώχνει εντυπωσιακά. Η μπάλα όμως δεν απομακρύνθηκε κι η σέντρα που βγήκε πάλι από τα αριστερά πρόσφερε μια στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας.

Ο Ρονάλντο απογειώθηκε και με ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της Γιουβέντους… Ο Ζιντάν έπιασε το κεφάλι του μη πιστεύοντας αυτό που είδε και μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα απόλυτης σιγής, οι οπαδοί της Γιουβέντους αποσβολωμένοι χειροκροτούσαν ιπποτικά τον Πορτογάλο…

Ένα λεπτό αργότερα ο Πάολο Ντιμπάλα με κίνηση καράτε βρήκε τον Καρβαχάλ, ο Τσακίρ του έδειξε τη δεύτερη κάρτα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος… Η Ρεάλ πλέον έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, ο Ρονάλντο κυνήγησε με μανία το χατ τρικ, χάνοντας δύο απίστευτες ευκαιρίες, αλλά τελικά προσέθεσε στο ενεργητικό του μια ασίστ, αυτή που έδωσε στο 72’ στον Μαρσέλο με τον Βραζιλιάνο να διαμορφώνει το τελικό 0-3…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρουσάκης: Οι περιοχές που θα σημειωθούν βροχές τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Καιρός 26.04.2024
Η πρώτη πρόγνωση για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας μέχρι το Πάσχα από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο με μηχανή

Ελλάδα 26.04.2024
Ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε με ταχύτητα σε κάδους απορριμμάτων

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Ελλάδα Χτες
Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΗΣΑΠ: Ατομα έχουν μπει στις γραμμές ‑ Ακινητοποιήθηκαν οι συρμοί

Ελλάδα Χτες
Πρόβλημα στην κυκλοφορία του ηλεκτρικού

Βασίλης Γραμμένος: «Προσπάθησε να με πνίξει»

Πολιτική Χτες
«Ο θεσμός της οικογένειας και της μητέρας είναι ιερός»

Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης

Ελλάδα Χτες
Η τιμή του αρνιού στα σούπερ μάρκετ κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ανατρέπει την καταδίκη του γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»

Κόσμος Χτες
Εντυπωσιακή ανατροπή στην θεμελιώδη υπόθεση της εποχής του #MeToo