E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μενεγάκη για Λάτσιο: Τον καλό σύντροφο τον βλέπετε στην...

«Κοκκαλιάρη τον γνώρισα, κοκκαλιάρης ήταν!»

Δημοσίευση 29/11/2017 | 15:40

Μενεγάκη για Λάτσιο: Τον καλό σύντροφο τον βλέπετε στην...

Αλήθειες, εξομολογήσεις, διηγήσεις και αποκαλύψεις σήμερα στην Ελένη. Η παρουσιάστρια από την έναρξη της εκπομπής τοποθετήθηκε για ψευδές δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, μίλησε για τα περιττά κιλά στην εγκυμοσύνη, τον τρόπο που τα έχασε αλλά και τη δύναμη του μυαλού, σχολίασε τη συνέντευξη Λιάγκα–Κωστόπουλου, μίλησε για τον Γιάννη Λάτσιο και έστειλε το δικό της μήνυμα. «Είμαι πιο όμορφη από ποτέ γιατί μου αξίζει», δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση.

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο και στις εγκυμοσύνες της. «Όταν γεννούσα τα παιδιά με τον Γιάννη, επειδή κι αυτός ήταν πολύ καλός στο κομμάτι της εγκυμοσύνης -τον καλό σύντροφο τον βλέπετε εκεί, αν παχύνει καλός είναι, αν δεν παχύνει κοιτάζει την πάρτη του δεν σας βλέπει καθόλου», είπε χαρακτηριστικά με τον Μάκη Πουνέντη να τον πειράζει και να της λέει ότι δεν ήταν ποτέ αδύνατος ο πρώην σύζυγός της «Κοκκαλιάρη τον γνώρισα, κοκκαλιάρης ήταν! Μετά… Ήμουν κι εγώ καλή μαγείρισσα», συμπλήρωσε η Ελένη.

Ενώ μετά μιλώντας για τον διαιτολόγο Ηλία Σακκά και τον τρόπο που αδυνάτισε η παρουσιάστρια είπε: «Του Γιάννη του άρεσαν τα γλυκά, εμένα όχι. Του έλεγα κάποια στιγμή (σ.σ. του διαιτολόγου) θέλω να μου βάλεις μια μπυρίτσα. Ο Γιάννης ήθελε άλλα πράγματα».

Σκεπτόμενη η Ελένη Μενεγάκη όλα όσα έχει πει από την αρχή της εκπομπής ανέφερε: «Πολλά θυμήθηκα σήμερα και πάρα πολλά είπα και όχι τίποτα άλλο, θα νομίζεται ότι είμαι πάρα πολύ πιο μεγάλη από την πάρα πολύ μεγάλη ηλικία που ούτως ή άλλως έχω». Η Ελιάννα Χρυσικοπούλου αντέδρασε τονίζοντας πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο με την παρουσιάστρια να απαντά: «Εγώ αγάπη μου δεν κάνω πλάκα. Όταν με έβαλαν να πω τα λόγια της διαφήμισης, αυτό που είπα ήταν αυτά που πιστεύω. Όταν είπα ότι εγώ σήμερα αισθάνομαι πιο ωραία από ποτέ, το εννοώ. Εγώ έτσι αισθάνομαι. 48 χρονών είμαι αλλά… Έχω φτιάξει τη ζωή μου όπως θέλω; Έχω δίπλα μου αυτά που χρειάζεται να έχω για έχω γερά πατήματα; Ρουφάω ευτυχία από το σπίτι μου; Κάνω μια δουλειά που μου αρέσει; Το γλεντάω; Είμαι πιο όμορφη από ποτέ γιατί μου αξίζει»!

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left 07.05.2026
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα 07.05.2026
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Χτες
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids