E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μενεγάκη για Λάτσιο: Τον καλό σύντροφο τον βλέπετε στην...

«Κοκκαλιάρη τον γνώρισα, κοκκαλιάρης ήταν!»

Δημοσίευση 29/11/2017 | 15:40

Μενεγάκη για Λάτσιο: Τον καλό σύντροφο τον βλέπετε στην...

Αλήθειες, εξομολογήσεις, διηγήσεις και αποκαλύψεις σήμερα στην Ελένη. Η παρουσιάστρια από την έναρξη της εκπομπής τοποθετήθηκε για ψευδές δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, μίλησε για τα περιττά κιλά στην εγκυμοσύνη, τον τρόπο που τα έχασε αλλά και τη δύναμη του μυαλού, σχολίασε τη συνέντευξη Λιάγκα–Κωστόπουλου, μίλησε για τον Γιάννη Λάτσιο και έστειλε το δικό της μήνυμα. «Είμαι πιο όμορφη από ποτέ γιατί μου αξίζει», δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση.

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο και στις εγκυμοσύνες της. «Όταν γεννούσα τα παιδιά με τον Γιάννη, επειδή κι αυτός ήταν πολύ καλός στο κομμάτι της εγκυμοσύνης -τον καλό σύντροφο τον βλέπετε εκεί, αν παχύνει καλός είναι, αν δεν παχύνει κοιτάζει την πάρτη του δεν σας βλέπει καθόλου», είπε χαρακτηριστικά με τον Μάκη Πουνέντη να τον πειράζει και να της λέει ότι δεν ήταν ποτέ αδύνατος ο πρώην σύζυγός της «Κοκκαλιάρη τον γνώρισα, κοκκαλιάρης ήταν! Μετά… Ήμουν κι εγώ καλή μαγείρισσα», συμπλήρωσε η Ελένη.

Ενώ μετά μιλώντας για τον διαιτολόγο Ηλία Σακκά και τον τρόπο που αδυνάτισε η παρουσιάστρια είπε: «Του Γιάννη του άρεσαν τα γλυκά, εμένα όχι. Του έλεγα κάποια στιγμή (σ.σ. του διαιτολόγου) θέλω να μου βάλεις μια μπυρίτσα. Ο Γιάννης ήθελε άλλα πράγματα».

Σκεπτόμενη η Ελένη Μενεγάκη όλα όσα έχει πει από την αρχή της εκπομπής ανέφερε: «Πολλά θυμήθηκα σήμερα και πάρα πολλά είπα και όχι τίποτα άλλο, θα νομίζεται ότι είμαι πάρα πολύ πιο μεγάλη από την πάρα πολύ μεγάλη ηλικία που ούτως ή άλλως έχω». Η Ελιάννα Χρυσικοπούλου αντέδρασε τονίζοντας πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο με την παρουσιάστρια να απαντά: «Εγώ αγάπη μου δεν κάνω πλάκα. Όταν με έβαλαν να πω τα λόγια της διαφήμισης, αυτό που είπα ήταν αυτά που πιστεύω. Όταν είπα ότι εγώ σήμερα αισθάνομαι πιο ωραία από ποτέ, το εννοώ. Εγώ έτσι αισθάνομαι. 48 χρονών είμαι αλλά… Έχω φτιάξει τη ζωή μου όπως θέλω; Έχω δίπλα μου αυτά που χρειάζεται να έχω για έχω γερά πατήματα; Ρουφάω ευτυχία από το σπίτι μου; Κάνω μια δουλειά που μου αρέσει; Το γλεντάω; Είμαι πιο όμορφη από ποτέ γιατί μου αξίζει»!

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του