E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γνωστός αντι ‑ LGBT βουλευτής παραιτήθηκε όταν τον έπιασαν να κάνει σeξ με άντρα

Το σκάνδαλο στην πολιτεία του Οχάιο

Δημοσίευση 22/11/2017 | 00:36

Γνωστός αντι ‑ LGBT βουλευτής παραιτήθηκε όταν τον έπιασαν να κάνει σeξ με άντρα

Ο Wes Goodman, όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν, μιλούσε για την χριστιανική του πίστη και για τις «οικογενειακές αξίες». Ήταν κατά των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και με αυτόν τον τρόπο είχε καταφέρει να εκλεγεί με τους Ρεπουμπλικάνους στην Βουλή των Αντιπροσώπων στην πολιτεία του Οχάιο.

Πριν από μερικές εβδομάδες όμως όλα ανατράπηκαν. Ο Wes Anderson «πιάστηκε» να κάνει σeξ στο γραφείο που του έχει παραχωρηθεί από το κράτος, με έναν αγνώστων στοιχείων άντρα!

Ένας συνεργάτης έγινε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και αφού μοιράστηκετην πληροφορία με όλο το γραφείο, αυτή έφτασε στα αυτιά και του προσωπάρχη, αλλά και του εκπροσώπου τύπου των Ρεπουμπλικάνων, Cliff Rosenberger. Ο τελευταίος συναντήθηκε με τον Goodman και μετά από ένα σύντομο meeting, ανακοίνωσε την παραίτηση του για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

«Έμαθα τις λεπτομέρειες για την συμπεριφορά του Goodman και συναντήθηκα μαζί του, όπου και μου επιβεβαίωσε το γεγονός», είπε ο Rosenberger. «Η παραίτηση του ήταν φανερά η καταλληλότερη απόφαση για τον ίδιο, την οικογένεια του και για την Βουλή».

Στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Goodman περιγράφει τον εαυτό του ως «Χριστιανό. Αμερικανό. Συντηρητικό. Ρεπουμπλικάνο. Σύζυγο». Στο παρελθόν έχει υποστηρίξει ότι ο «φυσικός» γάμος λαμβάνει χώρα μόνο ανάμεσα σε μια γυναίκα και σ' έναν άντρα.

Η καμπάνια του στο διαδίκτυο έλεγε μεταξύ άλλων: «Υγιείς, ζωντανές, ακμάζουσες και γεμάτες με αξίες, είναι οι ιστορίες όλων των οικογενειών του Οχάιο και αυτό είναι το κλειδί για ένα μεγαλειώδες μέλλον». Η ιστοσελίδα του έχει ήδη κατέβει.

Εκτός από την αντι – LGBT ρητορική του, ο ίδιος και η γυναίκα του ήταν θερμοί υποστηρικτές της καμπάνιας εναντίον των αμβλώσεων. Ο Goodman με μια σύντομη δήλωση, επιβεβαίωσε την παραίτησή του. «Μετανοώ που οι πράξεις και οι επιλογές μου, δεν θα μου επιτρέψουν να υπηρετήσω τους ψηφοφόρους μου και την πολιτεία. Αυτούς που απογοήτευσα, τους ζητώ συγνώμη. Προχωρώντας στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, ζητώ σεβασμό της ιδιωτικότητάς μου, της οικογένειάς μου και των φίλων μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα: «Φόβο, ανασφάλεια, ζήλια, αδικία, θυμό, απογοήτευση θα νιώσουμε όλοι…»

Tabloid 07.12.2025
«Το να νιώσεις αυτά τα συναισθήματα δεν σημαίνει πως έχεις κακό χαρακτήρα»

«Λύγισε» η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η ανάρτηση για τον πατέρα της που συγκίνησε χιλιάδες!

Tabloid 07.12.2025
«Είσαι έμπνευση για κάθε άνθρωπο που θέλει να αγωνιστεί»

Η Kim Cattrall παντρεύτηκε στα κρυφά ... για 4η φορά ‑ Ο γάμος και οι 12 καλεσμένοι

Tabloid 07.12.2025
Η «Σαμάνθα» του «Sex and the City» είπε για τέταρτη φορά το «ναι» και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Russell Thomas στο Λονδίνο

Στέλιος Μάινας: «Πολλές φορές έχω αποτύχει απέναντι στο κοινό και δεν το έχω πείσει»

Tabloid 07.12.2025
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την σχέση με τον πατέρα του και το κοινό

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood ‑ Οι κοινές αναρτήσεις που επιβεβαίωσαν τη σχέση

Tabloid 07.12.2025
Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή ‑ Η πρώτη αντίδραση: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου»

Tabloid 07.12.2025
«Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε», ανέφερε η Πηγή Δεβετζή, στο πρώτο της σχόλιο μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, στην Καβάλα

Ο γάμος της showbiz που κράτησε μόλις έναν μήνα

Celebrity Stories 07.12.2025
Ένας γάμος-αστραπή που κράτησε μόλις έναν μήνα

10 ιστορίες αδιανόητου πλούτου διασήμων

Celebrity Stories 07.12.2025
Δώστε τα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς καλύτερα βρε παιδιά

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

Stories 07.12.2025
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Katy Perry: «Επισημοποίησε» την σχέση της με τον Justin Trudeau μέσω Instagram

Tabloid Χτες
Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία