E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γ.Καπουτζίδης: «Είναι μια στενάχωρη περίοδος για μένα, μου λείπει πολύ, ήμασταν δώδεκα χρόνια μαζί»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται για την απώλεια που του έχει κοστίσει...

Δημοσίευση 28/10/2017 | 14:19

Γ.Καπουτζίδης: «Είναι μια στενάχωρη περίοδος για μένα, μου λείπει πολύ, ήμασταν δώδεκα χρόνια μαζί»

Στο πέρασμα των χρόνων, ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αποκτήσει στενούς φίλους μέσα από τη δουλειά; «Είμαι πολύ τυχερός και ξέρεις γιατί; Είμαι πιστός φίλος, αλλά οι φίλοι μου είναι περισσότερο πιστοί σε μένα τελικά. Δεν είμαι ιδιαίτερα εύκολος άνθρωπος. Πολλές φορές είμαι στον κόσμο μου και καμιά φορά χρειάζεται οι φίλοι μου να με επαναφέρουν στο δικό μας κόσμο!» λέει γελώντας, ενώ μοιράζεται με τον Μαρίνο Βυθούλκα και τους αναγνώστες του περιοδικού People την επιθυμία του να γυρίσει όλο τον κόσμο.

«Λατρεύω τα ταξίδια. Με έχουν βοηθήσει να έχω ανοιχτή και πιο προχωρημένη σκέψη. Έχω δει διαφορετικές κουλτούρες και έχω ζηλέψει πράγματα, τα οποία εμείς δεν έχουμε καταφέρει να κατοχυρώσουμε ακόμα ως κοινωνία» παραδέχεται. Ένα ταξίδι που θα του μείνει αξέχαστο ήταν το road trip που έκανε το 2012. «Ξεκίνησα μόνος με το αυτοκίνητο από τις Σέρρες και στο Ελσίνκι συναντήθηκα με τον κολλητό μου, τον Γιώργο. Μέσα σε 37 μέρες περάσαμε από 23 χώρες. Τα ταξίδια είναι η μοναδική μου πολυτέλεια».

Ο Γιώργος ζει σε ένα διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, με την αγαπημένη του γάτα, την Μπάλια. Μόλις του το ανέφερε ο δημοσιογράφος, το πρόσωπό του συννέφιασε.

«Η Μπάλια δυστυχώς πέθανε πριν από λίγες μέρες. Είχε μια μορφή λευχαιμίας και είναι μια στενάχωρη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ, ήμασταν δώδεκα χρόνια μαζί. Τις τελευταίες τρεις μέρες ήταν στο κτηνιατρείο. Μάλιστα, ξεψύχησε την στιγμή που με κοιτούσε και της χάιδευα το κεφαλάκι. Είναι πολύ ωραία η αγάπη που δίνεις και εισπράττεις από τα ζώα. Αν βρεθεί στο δρόμο μου ένα ζωάκι αδέσποτο, ναι, θα το υιοθετήσω. Όχι, όμως, για να καλύψω το κενό της» λέει ενώ τα μάτια του είναι έτοιμα να δακρύσουν.

Επιστροφή στο σπίτι! #selfie #balia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Το φετινό καλοκαίρι το πέρασε ως επί το πλείστον στην Αίγινα, όπου έχει αγοράσει εξοχικό. «Ακριβώς δίπλα από μένα έχει σπίτι και η Σμαράγδα Καρύδη. Μάλιστα, πολλές φορές μαζευόμαστε αρκετοί φίλοι και περνάμε μαζί ατελείωτες ώρες». Ο Γιώργος είναι δοτικός στις σχέσεις του, φιλικές και ερωτικές. «Μεγαλώνοντας είναι διαφορετικός ο τρόπος που ερωτεύεσαι. Όταν, όμως, είσαι με έναν άνθρωπο, επιβάλλεται να εκφράζεσαι». Ο έρωτας τον εμπνέει στο κομμάτι της δουλειάς; Έχει τύχει μέσα από μια σχέση να εμπνευστεί; «Όταν γράφω, βρίσκομαι σε έναν άλλο κόσμο. Δεν υπάρχουν ούτε έρωτες ούτε φιλίες» λέει γελώντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Της έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρει ποτέ: Πώς η Cher έγινε θρύλος κόντρα σε όλους

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Από τη φτώχεια, τη δυσλεξία και την απόρριψη μέχρι τα Όσκαρ και την παγκόσμια κορυφή – Η απίστευτη ζωή της γυναίκας που δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στον εαυτό της

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με ψεύτικη AI φωτογραφία: «Δεν είναι δικό μου παιδί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια καταγγέλλει παραποίηση εικόνας μέσω τεχνητής νοημοσύνης σε μια από τις πιο ευαίσθητες περιόδους της ζωής της

Η Γκάμπιγια Καραμπινάιτε τρέλανε το ΣΕΦ στο Ολυμπιακός

E-Daily 3.Left Χτες
Η μαζορέτα που κέρδισε την καρδιά του Μπλόσομγκεϊμ

Ο Τραμπ έγινε τώρα και χρυσό άγαλμα με υψωμένη γροθιά

Παράξενα Χτες
«Κολοσσός» 4,5 μέτρων στήθηκε σε γήπεδο γκολφ στο Μαϊάμι – Πώς η διαμάχη με το γλύπτη το κράτησε σε αποθήκη

Ταϊβάν: Οδηγός λεωφορείου ξέσπασε σε κλάματα ‑ Διαφώνησε με επιβάτιδα για μια στάση

E-Daily 3.Left Χτες
Όλα ξεκίνησαν όταν μια επιβάτις κατηγόρησε τον οδηγό ότι προσπέρασε τη στάση της παρόλο που εκείνη υποστήριζε ότι είχε ειδοποιήσει

Η στιγμή που περαστική διασταυρώνεται με σερβιτόρα ‑ Της έσπασε δόντι με τον δίσκο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ιδιοκτήτης του καφέ ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για τον εντοπισμό της γυναίκας που χτύπησε αναίτια την υπάλληλο

Ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν Ray J δήλωσε ότι έχει κάνει σeξ με περισσότερες από 12.500 γυναίκες

Media Χτες
Ήμουν σίγουρος για τις 10 χιλιάδες και στόχευα για τις 11 χιλιάδες, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Λένα Δροσάκη: «Από θαύμα ζούμε και οι δύο, γέννησα στον 8ο μήνα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Υπήρξε μεγάλη ταραχή, ο τρόπος που έγινε», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Eurovision 2026: Πότε θα γίνει η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Eurovision Χτες
Ο Ακύλας με το «Ferto» αναμένεται να διαγωνιστεί στον Α` Ημιτελικό στις 12 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου: Κάνει giveaway προσκλητήρια για τον γάμο του – Ανοιξε πλατφόρμα για αιτήσεις!

Tabloid Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου, αύριο Πέμπτη, 30 Απριλίου πρόκειται να παντρευτούν στην ρωσική εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό