E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γ.Καπουτζίδης: «Είναι μια στενάχωρη περίοδος για μένα, μου λείπει πολύ, ήμασταν δώδεκα χρόνια μαζί»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται για την απώλεια που του έχει κοστίσει...

Δημοσίευση 28/10/2017 | 14:19

Γ.Καπουτζίδης: «Είναι μια στενάχωρη περίοδος για μένα, μου λείπει πολύ, ήμασταν δώδεκα χρόνια μαζί»

Στο πέρασμα των χρόνων, ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αποκτήσει στενούς φίλους μέσα από τη δουλειά; «Είμαι πολύ τυχερός και ξέρεις γιατί; Είμαι πιστός φίλος, αλλά οι φίλοι μου είναι περισσότερο πιστοί σε μένα τελικά. Δεν είμαι ιδιαίτερα εύκολος άνθρωπος. Πολλές φορές είμαι στον κόσμο μου και καμιά φορά χρειάζεται οι φίλοι μου να με επαναφέρουν στο δικό μας κόσμο!» λέει γελώντας, ενώ μοιράζεται με τον Μαρίνο Βυθούλκα και τους αναγνώστες του περιοδικού People την επιθυμία του να γυρίσει όλο τον κόσμο.

«Λατρεύω τα ταξίδια. Με έχουν βοηθήσει να έχω ανοιχτή και πιο προχωρημένη σκέψη. Έχω δει διαφορετικές κουλτούρες και έχω ζηλέψει πράγματα, τα οποία εμείς δεν έχουμε καταφέρει να κατοχυρώσουμε ακόμα ως κοινωνία» παραδέχεται. Ένα ταξίδι που θα του μείνει αξέχαστο ήταν το road trip που έκανε το 2012. «Ξεκίνησα μόνος με το αυτοκίνητο από τις Σέρρες και στο Ελσίνκι συναντήθηκα με τον κολλητό μου, τον Γιώργο. Μέσα σε 37 μέρες περάσαμε από 23 χώρες. Τα ταξίδια είναι η μοναδική μου πολυτέλεια».

Ο Γιώργος ζει σε ένα διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, με την αγαπημένη του γάτα, την Μπάλια. Μόλις του το ανέφερε ο δημοσιογράφος, το πρόσωπό του συννέφιασε.

«Η Μπάλια δυστυχώς πέθανε πριν από λίγες μέρες. Είχε μια μορφή λευχαιμίας και είναι μια στενάχωρη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ, ήμασταν δώδεκα χρόνια μαζί. Τις τελευταίες τρεις μέρες ήταν στο κτηνιατρείο. Μάλιστα, ξεψύχησε την στιγμή που με κοιτούσε και της χάιδευα το κεφαλάκι. Είναι πολύ ωραία η αγάπη που δίνεις και εισπράττεις από τα ζώα. Αν βρεθεί στο δρόμο μου ένα ζωάκι αδέσποτο, ναι, θα το υιοθετήσω. Όχι, όμως, για να καλύψω το κενό της» λέει ενώ τα μάτια του είναι έτοιμα να δακρύσουν.

Επιστροφή στο σπίτι! #selfie #balia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Το φετινό καλοκαίρι το πέρασε ως επί το πλείστον στην Αίγινα, όπου έχει αγοράσει εξοχικό. «Ακριβώς δίπλα από μένα έχει σπίτι και η Σμαράγδα Καρύδη. Μάλιστα, πολλές φορές μαζευόμαστε αρκετοί φίλοι και περνάμε μαζί ατελείωτες ώρες». Ο Γιώργος είναι δοτικός στις σχέσεις του, φιλικές και ερωτικές. «Μεγαλώνοντας είναι διαφορετικός ο τρόπος που ερωτεύεσαι. Όταν, όμως, είσαι με έναν άνθρωπο, επιβάλλεται να εκφράζεσαι». Ο έρωτας τον εμπνέει στο κομμάτι της δουλειάς; Έχει τύχει μέσα από μια σχέση να εμπνευστεί; «Όταν γράφω, βρίσκομαι σε έναν άλλο κόσμο. Δεν υπάρχουν ούτε έρωτες ούτε φιλίες» λέει γελώντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Αρναούτογλου «στήνει στον τοίχο» τον Λιάγκα: «Αυτό που έκανε την επόμενη μέρα ήταν μπούρδα»

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Συνέχεια στο περιστατικό με την on air αντιπαράθεσή του με τον Γιώργο Λιάγκα δίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η Anne Hathaway αποκάλυψε (με τέλειο τρόπο) πως περιμένει τρίτο παιδί

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε ξανά τη δύσκολη διαδρομή προς τη μητρότητα

Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου: Η on air έκπληξη για τα 1.000 επεισόδια «The Chase»

TV Buzz Χτες
Η τούρτα έκπληξη από τους chasers και η συγκινητική αναφορά για τα πέντε χρόνια προβολής του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού γνώσεων

«Πυρά» Πάολα Μπαντόσα κατά Στέφανου Τσιτσιπά: «Έζησα τοξικά πράγματα, δεν ήταν εύκολο»

Tabloid Χτες
Για την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πάολα Μπαντόσα

Ο Αρμι Χάμερ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ιησού μιλώντας για τις καταγγελίες σε βάρος του: Ήμουν πάνω στον σταυρό

E-Daily 3.Left Χτες
Τα καρφιά είναι στα χέρια μου, έλεγε ο ηθοποιός, όταν είχε κατηγορηθεί για σeξουαλική κακοποίηση και κανιβαλιστικές φαντασιώσεις

Δείτε βίντεο: «Αστατος» ο Ιμπραΐμοβιτς, ακούει... Πασχάλη Τερζή και γίνεται viral

Tabloid Χτες
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής να απολαμβάνει ένα remix του τραγουδιού από την Βόσνια σταρ Lepa Brena, χτυπώντας παλαμάκια έχοντας δίπλα του Τιερί Ανρί και Αλεξ Λάλας

Ανδρομάχη: «Υπάρχει βοήθεια στο μεγάλωμα του γιου μου ‑ Όταν ξενυχτάς, χρειάζεσαι δυο μέρες για να επανέλθεις»

Tabloid Χτες
«Η απόδοσή μου στον ημιτελικό της Eurovision δεν ήταν καλή, λογικό που αποκλείστηκα», εξομολογήθηκε

Ο Αντώνης Κανάκης κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του: «Το σκάρωσα πριν 38 χρόνια» ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε την ιστορία δημιουργίας του τραγουδιού

Μουντιάλ 2026: Έξαλλες οι Γιαπωνέζες με τους οπαδούς που καθάρισαν το γήπεδο ‑ «Κάντε το και σπίτι»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Ιάπωνες οπαδοί καθάρισαν τις κερκίδες μετά το ματς με την Ολλανδία, αλλά σπίτι τους αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο στις οικιακές εργασίες παραπονιούνται οι γυναίκες τους

Mad VMA 2026: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει γιατί απουσίαζε από τα βραβεία

Tabloid Χτες
«Την επόμενη φορά θα είμαι και πάλι δίπλα σας» εξήγησε σε βίντεό του