E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά ‑ Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα

Πως πέρασαν τις γιορτές

Δημοσίευση 27/12/2016 | 13:46

Φαίη Σκορδά ‑ Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα

Τα πρώτα Χριστούγεννα πέρασαν χώρια η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ύστερα από τηη πολύκροτη ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της βρέθηκαν στο πατρικό της στο Κιλκίς, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας με φίλου στον Παρνασσό.

Ο παρουσιαστής του «Lucky Room» και «Rising Star» του ΑΝΤ1 δε συνόδευσε την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά με τους γιους τους στο Κιλκίς, αλλά πήγε μαζί με τους φίλους του στον Παρνασσό, όπου και θέλησαν να κάνουν off road διαδρομές.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μέσα από την οποία ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους «Περνάμε ή κολλάμε;».

Αλλά τελικά, όπως φάνηκε στην επόμενη ανάρτηση του παρουσιαστή, δεν περάσαν... Στο βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής φαίνεται ότι τελικά τα αυτοκίνητά τους κόλλησαν στα χιόνια και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις βόλτες και το παιχνίδι τους.

«Είπα τα κάλαντα!», ανέφερε την ώρα της μαγειρικής στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια εξήγησε τον… ιδιαίτερο τρόπο που είπαν τα δυο της παιδιά τα κάλαντα, τα οποία συνόδευε η ίδια από σπίτι σε σπίτι.

«Πήρα τα μωρά, εγώ κρυβόμουν από πίσω και χτυπούσαν τις πόρτες, έλεγε ο μεγάλος, ο μικρός έλεγε μόνο το «έι» κι εγώ ήμουν από πίσω.

Μετά ντράπηκα γιατί με έβλεπαν κάτι γιαγιάδες και έδιναν πολλά λεφτά και λέω «Πάει! Πήραμε όλη τη σύνταξη! Ντροπή»! Και του είπα«Γιάννη δεν θα λες ότι η μαμά μου είναι εδώ και ποια είναι γιατί σου δίνουν πιο πολλά λεφτά και δεν είναι ωραίο». Και πήγαν σε ένα απομονωμένο σπίτι στο χωριό και τους λένε «με ποιον ήρθατε;» και λένε «μόνοι μας». Και λένε «Μόνοι σας με το μωρό; Η μαμά που είναι»; «Δεν είναι εδώ»! Ιστορίες για αγρίους…», είπε η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση για την απουσία του Ρήγα από την πρεμιέρα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Tabloid 07.01.2026
Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», δύο ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πασίγνωστος ηθοποιός

Tabloid 07.01.2026
Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο

Η Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανταλλάσσουν καρδιές στο Instagram

Social 07.01.2026
Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια και το πρώην μοντέλο είναι μαζί, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις σχετικές φήμες

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Έχουμε πάθει σοκ»

TV Buzz 07.01.2026
«Είναι ντροπή, επιτρέπεται αυτός ο λόγος;»

Χρυσή και αποκαλuπτική για περιοδικό η Σίντνεϊ Σουίνι, δείτε φωτογραφίες

Social 07.01.2026
Η 28χρονη ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Tyrone Lebon φορώντας μόνο ένα κολιέ Chopard Haute Joaillerie

Eurovision: Τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός εθνικού τελικού

Media 07.01.2026
Ανάμεσά τους βρέθηκαν νέα πρόσωπα αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες

Πρόωρο τέλος για την Ελένη Τσολάκη στο «Πρωινό Σαββατοκύριακο» του ΑΝΤ1

TV Buzz 07.01.2026
Η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται, σε συζητήσεις με το κανάλι

Από το πλατό στις φήμες: Το Hollywood μιλά για το πιο καυτό duo της στιγμής

Tabloid 07.01.2026
Χημεία που δεν κρύβεται: Είναι απλώς συνεργασία ή κάτι παραπάνω;

Σκιέρ μετέτρεψαν τα σκαλιά της Σακρ Κερ σε πίστα σκι – Δείτε εντυπωσικά βίντεο από το χιονισμένο Παρίσι

Παράξενα Χτες
Πιστιρικάδες κάνουν σλάλομ με χιοπέδιλα στην Μονμάρτη