E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά ‑ Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα

Πως πέρασαν τις γιορτές

Δημοσίευση 27/12/2016 | 13:46

Φαίη Σκορδά ‑ Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα

Τα πρώτα Χριστούγεννα πέρασαν χώρια η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ύστερα από τηη πολύκροτη ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της βρέθηκαν στο πατρικό της στο Κιλκίς, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας με φίλου στον Παρνασσό.

Ο παρουσιαστής του «Lucky Room» και «Rising Star» του ΑΝΤ1 δε συνόδευσε την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά με τους γιους τους στο Κιλκίς, αλλά πήγε μαζί με τους φίλους του στον Παρνασσό, όπου και θέλησαν να κάνουν off road διαδρομές.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μέσα από την οποία ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους «Περνάμε ή κολλάμε;».

Αλλά τελικά, όπως φάνηκε στην επόμενη ανάρτηση του παρουσιαστή, δεν περάσαν... Στο βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής φαίνεται ότι τελικά τα αυτοκίνητά τους κόλλησαν στα χιόνια και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις βόλτες και το παιχνίδι τους.

«Είπα τα κάλαντα!», ανέφερε την ώρα της μαγειρικής στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια εξήγησε τον… ιδιαίτερο τρόπο που είπαν τα δυο της παιδιά τα κάλαντα, τα οποία συνόδευε η ίδια από σπίτι σε σπίτι.

«Πήρα τα μωρά, εγώ κρυβόμουν από πίσω και χτυπούσαν τις πόρτες, έλεγε ο μεγάλος, ο μικρός έλεγε μόνο το «έι» κι εγώ ήμουν από πίσω.

Μετά ντράπηκα γιατί με έβλεπαν κάτι γιαγιάδες και έδιναν πολλά λεφτά και λέω «Πάει! Πήραμε όλη τη σύνταξη! Ντροπή»! Και του είπα«Γιάννη δεν θα λες ότι η μαμά μου είναι εδώ και ποια είναι γιατί σου δίνουν πιο πολλά λεφτά και δεν είναι ωραίο». Και πήγαν σε ένα απομονωμένο σπίτι στο χωριό και τους λένε «με ποιον ήρθατε;» και λένε «μόνοι μας». Και λένε «Μόνοι σας με το μωρό; Η μαμά που είναι»; «Δεν είναι εδώ»! Ιστορίες για αγρίους…», είπε η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Ο σταρ που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ στην κορυφή: Η απόφαση του Κάρι Γκραντ που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Στο απόγειο της καριέρας του, ο πιο διάσημος άντρας του Χόλιγουντ έκανε μια επιλογή που άφησε όλους άφωνους

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο: Γιοτ, πούρο και βραδινό στο NAMMOS

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του NBA έφτασε με ιδιωτικό jet, εγκαταστάθηκε στο υπερπολυτελές σκάφος του και γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους στο διάσημο εστιατόριο

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left Χτες
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η Τζένιφερ Λόπεζ διέψευσε τις φήμες για τον Μπρετ Γκόλντσταϊν: Κάθε φορά που δουλεύω με κάποιον μου χρεώνουν σχέση μαζί του

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Office Romance» με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Γκάρι Μπάρλοου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα πρώην μέλη των Take That βρέθηκαν σε συναυλία της Lulu στο Λονδίνο και ερμήνευσαν το «Relight My Fire»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την εμφάνισή της στις Κάννες – «Μπορεί να έχω λεφτά, αλλά δεν έδωσα ευρώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντά πρώτη φορά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»