E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά ‑ Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα

Πως πέρασαν τις γιορτές

Δημοσίευση 27/12/2016 | 13:46

Φαίη Σκορδά ‑ Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα

Τα πρώτα Χριστούγεννα πέρασαν χώρια η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ύστερα από τηη πολύκροτη ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της βρέθηκαν στο πατρικό της στο Κιλκίς, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας με φίλου στον Παρνασσό.

Ο παρουσιαστής του «Lucky Room» και «Rising Star» του ΑΝΤ1 δε συνόδευσε την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά με τους γιους τους στο Κιλκίς, αλλά πήγε μαζί με τους φίλους του στον Παρνασσό, όπου και θέλησαν να κάνουν off road διαδρομές.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μέσα από την οποία ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους «Περνάμε ή κολλάμε;».

Αλλά τελικά, όπως φάνηκε στην επόμενη ανάρτηση του παρουσιαστή, δεν περάσαν... Στο βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής φαίνεται ότι τελικά τα αυτοκίνητά τους κόλλησαν στα χιόνια και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις βόλτες και το παιχνίδι τους.

«Είπα τα κάλαντα!», ανέφερε την ώρα της μαγειρικής στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια εξήγησε τον… ιδιαίτερο τρόπο που είπαν τα δυο της παιδιά τα κάλαντα, τα οποία συνόδευε η ίδια από σπίτι σε σπίτι.

«Πήρα τα μωρά, εγώ κρυβόμουν από πίσω και χτυπούσαν τις πόρτες, έλεγε ο μεγάλος, ο μικρός έλεγε μόνο το «έι» κι εγώ ήμουν από πίσω.

Μετά ντράπηκα γιατί με έβλεπαν κάτι γιαγιάδες και έδιναν πολλά λεφτά και λέω «Πάει! Πήραμε όλη τη σύνταξη! Ντροπή»! Και του είπα«Γιάννη δεν θα λες ότι η μαμά μου είναι εδώ και ποια είναι γιατί σου δίνουν πιο πολλά λεφτά και δεν είναι ωραίο». Και πήγαν σε ένα απομονωμένο σπίτι στο χωριό και τους λένε «με ποιον ήρθατε;» και λένε «μόνοι μας». Και λένε «Μόνοι σας με το μωρό; Η μαμά που είναι»; «Δεν είναι εδώ»! Ιστορίες για αγρίους…», είπε η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Σόμμερ: Όσα αποκάλυψε η σύζυγός του για την πορεία της υγείας του

Tabloid 03.02.2026
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Σόμμερ

Ζώζα Μεταξά: «Κρατάω επικοινωνία με τον Μάριο Καπότση»

Tabloid 03.02.2026
Η μητέρα της Κόνι Μεταξά μίλησε για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγο της κόρης της

Ελένη Φουρέιρα: «Πέρασα δύσκολα μετά τη γέννα ‑ Στους 3,5 μήνες έκανα συναυλία στην Αθήνα»

Tabloid 03.02.2026
Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο διαδικτυακό vidcast του ρυθμού 9.49 που παρουσιάζει η Γιώτα Τσιμπρικίδου

Μουτίδου για Τσιμτσιλή: «Είναι ντροπή να μη διαχωρίζεις τη θέση σου όταν ξεφτιλίζουν μια γυναίκα δίπλα σου»

TV Buzz 03.02.2026
Φωτιά άναψαν στον τηλεοπτικό αέρα οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα

Δημήτρης Καιριδής και Χρήστος Κατσώτης «σφάχτηκαν» on air: «Θα μας στείλετε φυλακή», «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε»

TV Buzz Χτες
Η ατάκα του «γαλάζιου» βουλευτή για τα «κόκκινα συνδικάτα» που κατέστρεψαν το Πέραμα προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή του ΚΚΕ

Βίντεο: Ιάπωνας αθλητής βόλεϊ χτύπησε κατά λάθος επόπτη και ζήτησε την πιο θεαματική συγγνώμη

Παράξενα Χτες
Ο Γιούτζι Νισίντα, ένας σταρ παγκόσμιου επιπέδου στο χώρο του βόλεϊ, πρωταγωνίστησε σ` ένα απίθανο περιστατικό στο All Star Game που διεξήχθη στο Κόμπε

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σόμμερ ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ο γνωστός ηθοποιός πόσταρε μέσω instagram την περιπέτεια της υγείας του

Grammy 2026: Η Σερ ανακοίνωσε ως νικητή νεκρό καλλιτέχνη και έφυγε από την σκηνή πριν ολοκληρώσει

Tabloid Χτες
Η Σερ ανέβηκε στην σκηνή το βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες για να παραλάβει το βραβείο για το συνολικό έργο της στη μουσική

Χάμιλτον – Καρντάσιαν: Μυστική συνάντηση στην Αγγλία και φήμες για σχέση

Tabloid Χτες
Οι δυο τους πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πολυτελές Estelle Manor, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και ενισχύοντας τα σενάρια

Η χιουμοριστική, αλλά νυσταγμένη «καλημέρα» του Αρκά και η «δύναμη» του καφέ

Χιούμορ Χτες
Το σκίτσο για το ξεκίνημα της εβδομάδας