E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Άγριος καυγάς Ρήγα με ηθοποιούς για τα ποσοστά τους στο θέατρο

Σε καμαρίνια και διαδρόμους

Δημοσίευση 27/12/2016 | 09:55

Άγριος καυγάς Ρήγα με ηθοποιούς για τα ποσοστά τους στο θέατρο

Ένας πανικός φέρεται να επικράτησε στα καμαρίνια του θεάτρου «Νέο Ριάλτο», που φιλοξενεί τη μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo, όλα ξεκίνησαν από μία έντονη διαφωνία κατά το μοίρασμα των ποσοστών από τον παραγωγό της παράστασης, Αλέξανδρο Ρήγα, στους ηθοποιούς που αμείβονται βάσει των εισπράξεων.

Οι πρωταγωνιστές του έργου, μεταξύ των οποίων οι Χρυσούλα Διαβάτη, Μπέσυ Μάλφα, Σοφία Μουτίδου και Δημήτρης Μαυρόπουλος -κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον επιτυχημένο παραγωγό- έχουν υπογράψει να πληρώνονται με ποσοστιαία αναλογία σε σχέση με τις εισπράξεις της κάθε παράστασης.

Μόλις συμπλήρωσαν τον ορισμένο αριθμό εμφανίσεων, ο Αλέξανδρος Ρήγας μπήκε στη διαδικασία να τους αποδώσει τα ποσοστά τους. Τα ποσά που έλαβαν κάποιοι από τους ηθοποιούς θεωρήθηκαν, σύμφωνα με τη Freddo, μικρά σε σχέση με την προσέλευση του κοινού. Τότε λέγεται ότι άρχισαν ομηρικοί καβγάδες στα καμαρίνια και τους διαδρόμους.

Άτομα που βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο αναφέρουν στην εφημερίδα πως οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές της παράστασης διαμαρτύρονταν έντονα στον θεατρικό παραγωγό. Ο Αλέξανδρος Ρήγας ξέσπασε για την εις βάρος του επίθεση και λίγο έλειψε να οδηγηθούν στα άκρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο David Schwimmer αποκάλυψε το πιο απρόσμενο επάγγελμα που έκανε στα 18 του

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»

Σόφη Πασχάλη: «Έχω βιώσει πολλά συμπτώματα μέχρι να καθαρίσει το κάθε μου συναίσθημα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το νέο της βιβλίο, τα retreat με τον σύντροφό της και το προσωπικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.