E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεξικό: Πάνω από 1,3 εκατ. άτομα θέλουν να δώσουν το παρών στα γενέθλια 15χρονης

Η πρόσκληση που ανέβηκε στο Facebook ξέφυγε εκτός ελέγχου

Δημοσίευση 27/12/2016 | 08:39

Μεξικό: Πάνω από 1,3 εκατ. άτομα θέλουν να δώσουν το παρών στα γενέθλια 15χρονης

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως θα πάνε σήμερα στο πάρτιο γενεθλίων μιας νεαρής Μεξικανής, μετά την πρόσκληση που απέστειλαν οι γονείς της μέσω Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλημέρα, τί κάνετε; Σας προσκαλούμε την 26η Δεκεμβρίου (στο πάρτι) για τα 15 χρόνια της κόρης μας, της Ρούμπι Ιμπάρα Γκαρσία, στην περιοχή Λα Χόγια» έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ο πατέρας της έφηβης, Κρεσέντσιο Ιμπάρα, ο οποίος φόραγε ένα καπέλο κάουμποη και είχε στο πλευρό του την σύζυγό του και την διάσημη πλέον Ρούμπι.

Η πρόσκληση στη γιορτή, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα σε ένα χωριό 200 κατοίκων, κοντά στο Σαν Λουίς Ποτοσί (βόρεια) έγινε ανάρπαστη: 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι επιβεβαίωσαν στο Facebook την πρόθεσή τους να παραστούν.

«Βγήκε εκτός ελέγχου… δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο, σίγουρα, όμως εδώ οι γιορτές γίνονται σε πιο τοπικό επίπεδο, δεν το αναμέναμε αυτό» τόνισε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας της Ρούμπι.

Η Ρούμπι από την πλευρά της, ένα κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά και σιδεράκια, έχει βρεθεί για συνέντευξη στα πλατό πολλών τηλεοπτικών δικτύων της χώρας, την ώρα που μια αεροπορική εταιρεία προσφέρει έκπτωση στους επιβάτες που θέλουν να πάνε στο πάρτι για τα 15 χρόνια της.

Αν και η γιορτή είχε σχεδιαστεί για 800 καλεσμένους, οι τοπικές αρχές μετέφεραν τον χώρο του πάρτι σε μια έκταση πολλών στρεμμάτων και προέβλεψαν και για την προστασία όλων των παρευρισκομένων.

Η «γιορτή της χρονιάς», όπως την αποκαλούν τα μεξικανικά ΜΜΕ, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ένα βιντεοπαιχνίδι όπου πρωταγωνιστεί μια έφηβη, η οποία τρέχει σε ένα κόκκινο χαλί και δίνει προσκλήσεις σε όσους συναντήσει.

«Όλο αυτό έλαβε πραγματικά σκανδαλώδεις διαστάσεις» σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μερσέντες Πουαρέ, διευθύντρια του Κέντρου Κοινής Γνώμης στο Πανεπιστήμιο Ντελ Βάλε του Μεξικού.

«Αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο να καταλήξουμε σε μια κοινωνία του παραλόγου» προειδοποίησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sydney Sweeney: Πόζαρε γυμνή στο Instagram κρατώντας χαριτωμένα το στήθος της ‑ «Βροχή» τα σχόλια

Tabloid Χτες
Με παιχνιδιάρικη διάθεση και καυτή εμφάνιση η 28χρονη ηθοποιός ανέβασε για μία ακόμη φορά το «θερμόμετρο» στο Instagram

Σίσσυ Χρηστίδου: «Με λυγίζει η εικόνα του και ελπίζω να παίρνει τη βοήθεια που χρειάζεται»

Tabloid Χτες
Όσα ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα: «Φόβο, ανασφάλεια, ζήλια, αδικία, θυμό, απογοήτευση θα νιώσουμε όλοι…»

Tabloid Χτες
«Το να νιώσεις αυτά τα συναισθήματα δεν σημαίνει πως έχεις κακό χαρακτήρα»

«Λύγισε» η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η ανάρτηση για τον πατέρα της που συγκίνησε χιλιάδες!

Tabloid Χτες
«Είσαι έμπνευση για κάθε άνθρωπο που θέλει να αγωνιστεί»

Η Kim Cattrall παντρεύτηκε στα κρυφά ... για 4η φορά ‑ Ο γάμος και οι 12 καλεσμένοι

Tabloid Χτες
Η «Σαμάνθα» του «Sex and the City» είπε για τέταρτη φορά το «ναι» και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Russell Thomas στο Λονδίνο

Στέλιος Μάινας: «Πολλές φορές έχω αποτύχει απέναντι στο κοινό και δεν το έχω πείσει»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την σχέση με τον πατέρα του και το κοινό

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood ‑ Οι κοινές αναρτήσεις που επιβεβαίωσαν τη σχέση

Tabloid Χτες
Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή ‑ Η πρώτη αντίδραση: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου»

Tabloid Χτες
«Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε», ανέφερε η Πηγή Δεβετζή, στο πρώτο της σχόλιο μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, στην Καβάλα

Ο γάμος της showbiz που κράτησε μόλις έναν μήνα

Celebrity Stories Χτες
Ένας γάμος-αστραπή που κράτησε μόλις έναν μήνα