E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεξικό: Πάνω από 1,3 εκατ. άτομα θέλουν να δώσουν το παρών στα γενέθλια 15χρονης

Η πρόσκληση που ανέβηκε στο Facebook ξέφυγε εκτός ελέγχου

Δημοσίευση 27/12/2016 | 08:39

Μεξικό: Πάνω από 1,3 εκατ. άτομα θέλουν να δώσουν το παρών στα γενέθλια 15χρονης

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως θα πάνε σήμερα στο πάρτιο γενεθλίων μιας νεαρής Μεξικανής, μετά την πρόσκληση που απέστειλαν οι γονείς της μέσω Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλημέρα, τί κάνετε; Σας προσκαλούμε την 26η Δεκεμβρίου (στο πάρτι) για τα 15 χρόνια της κόρης μας, της Ρούμπι Ιμπάρα Γκαρσία, στην περιοχή Λα Χόγια» έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ο πατέρας της έφηβης, Κρεσέντσιο Ιμπάρα, ο οποίος φόραγε ένα καπέλο κάουμποη και είχε στο πλευρό του την σύζυγό του και την διάσημη πλέον Ρούμπι.

Η πρόσκληση στη γιορτή, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα σε ένα χωριό 200 κατοίκων, κοντά στο Σαν Λουίς Ποτοσί (βόρεια) έγινε ανάρπαστη: 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι επιβεβαίωσαν στο Facebook την πρόθεσή τους να παραστούν.

«Βγήκε εκτός ελέγχου… δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο, σίγουρα, όμως εδώ οι γιορτές γίνονται σε πιο τοπικό επίπεδο, δεν το αναμέναμε αυτό» τόνισε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας της Ρούμπι.

Η Ρούμπι από την πλευρά της, ένα κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά και σιδεράκια, έχει βρεθεί για συνέντευξη στα πλατό πολλών τηλεοπτικών δικτύων της χώρας, την ώρα που μια αεροπορική εταιρεία προσφέρει έκπτωση στους επιβάτες που θέλουν να πάνε στο πάρτι για τα 15 χρόνια της.

Αν και η γιορτή είχε σχεδιαστεί για 800 καλεσμένους, οι τοπικές αρχές μετέφεραν τον χώρο του πάρτι σε μια έκταση πολλών στρεμμάτων και προέβλεψαν και για την προστασία όλων των παρευρισκομένων.

Η «γιορτή της χρονιάς», όπως την αποκαλούν τα μεξικανικά ΜΜΕ, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ένα βιντεοπαιχνίδι όπου πρωταγωνιστεί μια έφηβη, η οποία τρέχει σε ένα κόκκινο χαλί και δίνει προσκλήσεις σε όσους συναντήσει.

«Όλο αυτό έλαβε πραγματικά σκανδαλώδεις διαστάσεις» σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μερσέντες Πουαρέ, διευθύντρια του Κέντρου Κοινής Γνώμης στο Πανεπιστήμιο Ντελ Βάλε του Μεξικού.

«Αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο να καταλήξουμε σε μια κοινωνία του παραλόγου» προειδοποίησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «απίθανο ζευγάρι» των 00s που μάγεψε τα tabloids και τελείωσε νωρίς

Celebrity Stories 01.02.2026
Από τα πλατό του Scrubs μέχρι τα τραγούδια της καρδιάς – η σχέση που καθήλωσε τα φώτα της δημοσιότητας και… τελείωσε λόγω διαφοράς ηλικίας

Έλλη Κοκκίνου – Αμηχανία στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Χτες
«Έχουν περάσει τα χρόνια, έχουν παραγραφεί αυτά»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Με προσβάλλει να με υποστηρίζει»

Tabloid Χτες
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καυτηρίασε τη στάση του Γιώργου Λιάγκα

Evangelia: Παντρεύεται στην Κρήτη

Tabloid Χτες
Όλα δείχνουν πως η τραγουδίστρια Evangelia και ο αρραβωνιαστικός της, Jay Stolar ετοιμάζονται για κρητικό γάμο

Γιώργος Σεϊταρίδης: Τρία χρόνια παρακαλούσα τη σύζυγό μου να με παντρευτεί

Tabloid Χτες
Έχουμε φτάσει στα 12 χρόνια και ακόμα με αντέχει, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Η Πέγκυ Ζήνα «μεταμορφώθηκε» σε Αμαλία από το «Παρά Πέντε» και τραγούδησε το «Ματώνω»

Tabloid Χτες
Χρόνια περιμέναμε αυτό το το βίντεο και πλέον, ήρθε

Τσουβέλας: «Μπορεί κάποια στιγμή να ασχοληθώ με την πολιτική» – Τι είπε για Καρυστιανού

Tabloid Χτες
Είχε δηλώσει πως θα ήθελε να εκλεγεί ευρωβουλευτής

Σ. Χρηστίδου: «Ως Θεσσαλονικιά και ΠΑΟΚτσού θέλω να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια»

TV Buzz Χτες
Συγκλονισμένη εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας για τη φρικτή τραγωδία στη Ρουμανία

Μακόλεϊ Κάλκιν: Ραγίζει καρδιές το αντίο του στην Κάθριν Ο’ Χάρα – «Μαμά, νόμιζα ότι είχαμε χρόνο»

Tabloid Χτες
Η είδηση για τον θάνατο της τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Λιάγκας για την περιπέτεια υγείας της Κοσιώνη: «Θα χρειαστούν μήνες για να επανέλθει 100%»

TV Buzz Χτες
Ο δημοσιογράφος μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας που περνάει η Σία Κοσιώνη.