E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεξικό: Πάνω από 1,3 εκατ. άτομα θέλουν να δώσουν το παρών στα γενέθλια 15χρονης

Η πρόσκληση που ανέβηκε στο Facebook ξέφυγε εκτός ελέγχου

Δημοσίευση 27/12/2016 | 08:39

Μεξικό: Πάνω από 1,3 εκατ. άτομα θέλουν να δώσουν το παρών στα γενέθλια 15χρονης

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως θα πάνε σήμερα στο πάρτιο γενεθλίων μιας νεαρής Μεξικανής, μετά την πρόσκληση που απέστειλαν οι γονείς της μέσω Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλημέρα, τί κάνετε; Σας προσκαλούμε την 26η Δεκεμβρίου (στο πάρτι) για τα 15 χρόνια της κόρης μας, της Ρούμπι Ιμπάρα Γκαρσία, στην περιοχή Λα Χόγια» έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ο πατέρας της έφηβης, Κρεσέντσιο Ιμπάρα, ο οποίος φόραγε ένα καπέλο κάουμποη και είχε στο πλευρό του την σύζυγό του και την διάσημη πλέον Ρούμπι.

Η πρόσκληση στη γιορτή, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα σε ένα χωριό 200 κατοίκων, κοντά στο Σαν Λουίς Ποτοσί (βόρεια) έγινε ανάρπαστη: 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι επιβεβαίωσαν στο Facebook την πρόθεσή τους να παραστούν.

«Βγήκε εκτός ελέγχου… δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο, σίγουρα, όμως εδώ οι γιορτές γίνονται σε πιο τοπικό επίπεδο, δεν το αναμέναμε αυτό» τόνισε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας της Ρούμπι.

Η Ρούμπι από την πλευρά της, ένα κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά και σιδεράκια, έχει βρεθεί για συνέντευξη στα πλατό πολλών τηλεοπτικών δικτύων της χώρας, την ώρα που μια αεροπορική εταιρεία προσφέρει έκπτωση στους επιβάτες που θέλουν να πάνε στο πάρτι για τα 15 χρόνια της.

Αν και η γιορτή είχε σχεδιαστεί για 800 καλεσμένους, οι τοπικές αρχές μετέφεραν τον χώρο του πάρτι σε μια έκταση πολλών στρεμμάτων και προέβλεψαν και για την προστασία όλων των παρευρισκομένων.

Η «γιορτή της χρονιάς», όπως την αποκαλούν τα μεξικανικά ΜΜΕ, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ένα βιντεοπαιχνίδι όπου πρωταγωνιστεί μια έφηβη, η οποία τρέχει σε ένα κόκκινο χαλί και δίνει προσκλήσεις σε όσους συναντήσει.

«Όλο αυτό έλαβε πραγματικά σκανδαλώδεις διαστάσεις» σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μερσέντες Πουαρέ, διευθύντρια του Κέντρου Κοινής Γνώμης στο Πανεπιστήμιο Ντελ Βάλε του Μεξικού.

«Αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο να καταλήξουμε σε μια κοινωνία του παραλόγου» προειδοποίησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social 01.04.2026
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid 01.04.2026
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social 01.04.2026
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid 01.04.2026
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social 01.04.2026
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της