E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η επιστολή του θρυλικού Frank Sinatra στον George Michael

Τον συμβούλευε να μην πετάξει το ταλέντο του στα σκουπίδια

Δημοσίευση 27/12/2016 | 00:27

Η επιστολή του θρυλικού Frank Sinatra στον George Michael

Τον Σεπτέμβριο του 1990 ο 27χρονος τότε George Michael έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό Calendar των Los Angeles Times, στην οποία δε θύμιζε σε τίποτα τον εξωστρεφή, ενθουσιώδη χαρακτήρα που όλοι έχουμε συνδυάσει με αυτό το όνομα. Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει πως θα έδινε ελάχιστες συνεντεύξεις και δεν θα έβγαζε βιντεοκλίπ για τα τραγούδια του νέου δίσκου του, προφανώς μην μπορώντας να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του να είναι ένας παγκοσμίως γνωστός ποπ σταρ.

Η συνέντευξη αυτή είχε ξενίσει τον θρυλικό Frank Sinatra, που μάλιστα έφτασε στο σημείο να στείλει επιστολή στο περιοδικό (δημοσιεύθηκε στο τεύχος της επόμενης εβδομάδας), στην οποία συμβούλευε τον George Michael να μην πετάξει το ταλέντο του στα σκουπίδια και να είναι ευγνώμων για αυτά που του είχε δώσει ο Θεός.

Διαβάστε μεταφρασμένη την επιστολή εκείνη:

«Αγαπητοί φίλοι,

Όταν είδα το εξώφυλλό σας του Calendar σήμερα για τον George Michael, “τον απρόθυμο ποπ σταρ”, η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι θα έπρεπε να ευχαριστεί το Θεό κάθε πρωί όταν ξυπνά που έχει όλα αυτά που έχει. Και τότε θα είμαστε δύο εμείς που ευχαριστούμε το Θεό κάθε πρωί για όλα όσα έχουμε.

Δεν καταλαβαίνω κάποιον που ζει “ελπίζοντας να μειώσει την πίεση του status του ως celebrity”. Εδώ είναι ένα παιδί που “ήθελε να γίνει ποπ σταρ από τότε που ήταν περίπου 7 χρονών”. Και τώρα που είναι ένας επιτυχημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός στα 27 του, θέλει να εγκαταλείψει αυτό που αμέτρητοι ταλαντούχοι νεαροί θα πυροβολούσαν τη γιαγιά τους για να το έχουν – έστω μια ιδέα από αυτό για το οποίο διαμαρτύρεται.

Έλα τώρα, George . Χαλάρωσε. Χόρεψε, φίλε. Ξεσκόνισε αυτά τα αραχνιασμένα φτερά σου, πέτα στο φεγγάρι της επιλογής σου και να είσαι ευγνώμων για τις αποσκευές που όλοι μας έχουμε αναγκαστεί να σηκώσουμε από εκείνες τις άσχημες βραδιές που κοιμόμασταν σε λεωφορεία και βοηθούσαμε τον οδηγό να ξεφορτώσει τα όργανα.

Και μην ξανακούσω αυτά τα λόγια περί «τραγωδίας της φήμης». Η τραγωδία της φήμης είναι όταν δεν εμφανίζεται τραγουδάς για την καθαρίστρια σε κάποιο άδειο μαγαζί που έχει να δει πελάτη από ένας θεός ξέρει πότε. Και εσύ δεν πλησιάζεις καν σε όλα αυτά. Είσαι ο κορυφαίος στο κορυφαίο σκαλί της ψηλής σκάλας που ονομάζεται “σταριλίκι”, που στα λατινικά σημαίνει ευχαριστώ-τους-οπαδούς-μου που ήταν εκεί όταν ήμουν μόνος.

Το ταλέντο δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο. Αυτοί που το έχουν -και εσύ προφανώς το έχεις, αλλιώς το σημερινό κύριο άρθρο του Calendar θα ήταν για τον Rudy Vali- αυτοί που έχουν το ταλέντο πρέπει να το αγκαλιάζουν, να το αγαπούν, να το φροντίζουν και να το μοιράζονται, αλλιώς θα το πάρουν μακριά από σένα το ίδιο γρήγορα όπως σου δανείστηκε.

Πίστεψέ με, το έχω ζήσει.

Frank Sinatra».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

Celebrity Stories 28.03.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο μέσα στο δικαστήριο

Tabloid Χτες
Στη διάρκεια της δίκης, το υλικό προβλήθηκε επανειλημμένα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λόγω της ρήξης με τον Μπρούκλιν: «Κλαίει με το παραμικρό»

Tabloid Χτες
Ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται πως δυσκολεύεται περισσότερο από όλους στην οικογένεια να διαχειριστεί την κατάσταση

Η Frontstage Entertainment παραμένει στην κορυφή!

Media Χτες
Ο No. 1 Όμιλος Ραδιοφώνου, Digital και Events στην Ελλάδα κρατάει συντροφιά σε περισσότερους από 1.779.000 ακροατές εβδομαδιαίως

easy Movie Experience powered by ΔΕΗ: Η top secret movie εμπειρία βρίσκεται στον easy 97.2!

Media Χτες
Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική γεύση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σινεμά

Πάμελα Αντερσον: Η 58χρονη ηθοποιός ποζάρει αρετουσάριστη και στέλνει το δικό της μήνυμα στο Al

Tabloid Χτες
Eίναι το κεντρικό πρόσωπο εταιρικής καμπάνιας, η οποία προωθεί την αποφυγή χρήσης ψηφιακά δημιουργημένων προσώπων ή σωμάτων

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος της

Tabloid Χτες
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να παντρευτεί και αποκαλύπτει πώς θα είναι η γαμήλια τελετή.

Ταϊλάνδη: Απρόοπτο σε καλλιστεία ‑ Έπεσαν τα «ψεύτικα» δόντια διαγωνιζόμενης

Παράξενα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την προκριματική φάση, με την αντίδρασή της να κερδίζει το κοινό

Η συγκλονιστική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ: Ο βιασμός, η απαγωγή και η εξαφάνιση μετά τη μεγάλη επιτυχία

Tabloid Χτες
Η Ουαλή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει μέσω των social media ότι είχε κρατηθεί αιχμάλωτη σε άλλη χώρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κοιμήθηκα στο τιμόνι και χτύπησα σε κολώνα της ΔΕΗ»

Tabloid Χτες
Με αφορμή τη χθεσινή ξαφνική αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τo Buongiorno, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο ένστικτο της μάνας

Κλόε Καρντάσιαν: «Τον χτύπησα στο πρόσωπο, γιατί έκανε χρήση» – Η σοκαριστική εξομολόγηση για τον Λαμάρ Όντομ

Tabloid Χτες
Η Κλόε Καρντάσιαν προχώρησε σε μια από τις πιο σκληρές εξομολογήσεις της, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Λαμάρ Όντομ και τη μάχη του με τα ναρκωτικά

Γαλάτεια Βασιλειάδη για Παπαδόπουλο: «Βρήκα στρινγκάκι και προφυλακτικό στην τσέπη του!»

Tabloid Χτες
Η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι Στην αγκαλιά του Φάνη, το βράδυ της Πέμπτης 26/3