E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόβεται κι άλλη σειρά του Ant1

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει από τη νέα χρονιά τους φανατικούς της τηλεθεατές

Δημοσίευση 23/12/2016 | 14:27

Κόβεται κι άλλη σειρά του Ant1

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει από τη νέα χρονιά τους φανατικούς τηλεθεατές των “Δίδυμων Φεγγαριών”.

Μετά τα “Πέντε Κλειδιά”, ο ΑΝΤ1 αποφασίζει να κόψει ή να βάλει στον πάγο μια ακόμη κυπριακή σειρά με τη μόνη διαφορά ότι τα “Δίδυμα Φεγγάρια” σημείωναν μεγάλα ποσοστά τουλάχιστον στο σύνολο του κοινού σε αντίθεση με τα “Πέντε Κλειδιά” που έκαναν μονοψήφια τόσο σε σύνολο όσο και σε νεανικό κοινό.

Ωστόσο, τα 9άρια στο κοινό 15-44 που σημειώνει η σειρά, αλλά και τα πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της ανταγωνιστικής σειράς του ALPHA «Έλα στη θέση μου» φαίνεται πως ανάγκασαν τα στελέχη του καναλιού να επισπεύσουν τις όποιες αποφάσεις μιας και οι “καμπάνες” ηχούν πολύ πένθιμα το τελευταίο διάστημα στο Μαρούσι για ορισμένες πολύ νευραλγικές ζώνες.

Επίσημα το κανάλι λέει ότι η σειρά θα μπει σε ένα νέα ώρα προβολής, ενδεχομένως στις 18.00, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το ξέρουν με τη νέα χρονιά, γι’ αυτό και στο πρόγραμμα που μόλις λάβαμε από το κανάλι τη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια» δεν την αναφέρει πουθενά.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στον ΑΝΤ1 όπως και σε άλλα κανάλια πιστεύουν ότι η “μόδα” των κυπριακών σειρών έλαβε τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer