E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλέλια Χατζηιωάννου: Ποια είναι η γυναίκα που πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός

Δημοσίευση 22/12/2016 | 12:24

Κλέλια Χατζηιωάννου: Ποια είναι η γυναίκα που πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Σαν από μηχανής θεός εμφανίστηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού μια γυναίκα που ανέλαβε να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ιδρύματος στον ΕΝΦΙΑ. Όπως είναι γνωστό ο Οργανισμός είχε κληθεί να καταβάλει το ποσό των 57.313,31 ευρώ, το οποίο πλήρωσε τελικά η Κλέλια Χατζηιωάννου.

Στην σελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού στο Facebook αναρτήθηκε φωτογραφία με την κ. Κλέλια Χατζηιωάννου να παραδίδει την επιταγή στον πρόεδρο του Οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλου.

Η φωτογραφία συνοδεύεται και με το ακόλουθο σχόλιο:

«Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Κλέλια Χατζηιωάννου

Για ακόμα μια φορά η κα Κλέλια Χατζηιωάννου βρέθηκε δίπλα μας κι έβαλε τέλος στην αγωνία μας για το πώς θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ.

Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας καθώς και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και για τη στήριξή της».

Ποια είναι η Κλέλια Χατζηιωάννου

Η Κλέλια Χατζηιωάννου απασχολεί πολύ συχνά τα Μ.Μ.Ε. Ποιος δεν γνωρίζει το αμφιλεγόμενο ειδύλλιό της με τον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο;

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, θα δούμε πως όλα άρχισαν το 2004, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, όπου η απλή γνωριμία τους (σε πολλούς χορούς του πριγκιπάτου τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της έχουν δώσει το «παρών» τους) μετατράπηκε σε μια δυνατή φιλία, αλλά και σ’ ένα λαμπερό πάρτι στη θαλαμηγό «ΚΛΕΛΙΑ2», με εκλεκτούς καλεσμένους, μέλη της υψηλής κοινωνίας του Μονακό αλλά και τον πρωθυπουργό του Μονακό.

Όσοι γνώρισαν το γιο της αείμνηστης Grace Kelly και αδελφό της Καρολίνας και Στεφανί μιλούν για έναν απλό και ήσυχο άνθρωπο. Σ’ εκείνο το πάρτι, το χορό ξεκίνησαν η Κλέλια και ο Αλβέρτο και ο ένας χορός έφερε τον άλλο.

Όλοι οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν με το τέλος του κάθε κομματιού! Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια για τη σχέση τους. Το μόνο που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως τον Ιανουάριο του 1990 η Κλέλια αρραβωνιάστηκε, σε ηλικία 19 ετών, τον εκλεκτό της καρδιάς της Ιωάννη Φράγκο, ο οποίος ήταν 27 ετών τότε, γόνος εξίσου γνωστής οικογένειας.

Ο γάμος έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου του 1990, με όλους τους τύπους, μπλε Rolls Royce για τη νύφη και κουστωδία λευκών Rolls Royce για τη συνοδεία της, υψηλούς προσκεκλημένους και παραμυθένια δεξίωση στο ξενοδοχείο Intercontinental. Αμέσως μετά το γάμο, το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στο Παλαιό Ψυχικό σ’ ένα σπίτι ιδιοκτησίας Χατζηιωάννου, ενώ παράλληλα απέκτησαν διαμέρισμα στο Μονακό, διαμέρισμα στο Λονδίνο, κτίριο γραφείων στον Πειραιά και όροφο γραφείων στο Παλαιό Ψυχικό.

Επίσης, απέκτησαν σπίτι στο Κεφαλάρι και εξοχικό στη Χίο. Στο ζευγάρι είχε εκχωρηθεί η θαλαμηγός Lady C (Μπαλιέτο 36 μέτρων), η οποία σήμερα ανήκει στον επιχειρηματία Γιώργο Αποστολόπουλο. Τον Ιανουάριο του 1993 χώρισαν.

Ο Ιωάννης αποχώρησε από το σπίτι τους. Μετά από τέσσερις μήνες ξεκίνησε η διαμάχη των δύο οικογενειών για τα οικονομικά και τις επιχειρήσεις. Με απόφαση του Εφετείου Πειραιά, ο Γιάννης Φράγκος καλείται να επιστρέψει περίπου 100 εκ. δολάρια στην οικογένεια Χατζηιωάννου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρκάς: Το σκίτσο της Πέμπτης για την αδικία του πολέμου

Χιούμορ 05.03.2026
«Μαντέψτε ποιος θα την πληρώσει»

OPEN: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος

Media 05.03.2026
Η ανακοίνωση του καναλιού

Οι Beckham στέλνουν μήνυμα στον Brooklyn μετά το δημόσιο ξέσπασμα

Tabloid 05.03.2026
Η κίνηση των Beckham για τα γενέθλια του γιου τους

Κέιτ Μος: «Μην με ακουμπάτε» ‑ Η αντίδρασή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που συζητήθηκε

Tabloid 05.03.2026
Το περιστατικό συνέβη στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας YSL μπροστά από τον Πύργο του Αιφελ

Το αεροδρόμιο που ... απαγόρευσε τις πιτζάμες και τα Crocs

Παράξενα 05.03.2026
Ανάρτηση του Tampa International Airport καλεί τους ταξιδιώτες να πουν «όχι» στις πιτζάμες – τι ισχύει πραγματικά

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

Celebrity Stories 05.03.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

«Παρακαλώ, μην με αγγίζετε»: Το «ξέσπασμα» της Κέιτ Μος στο Παρίσι

Tabloid Χτες
Το αμήχανο σκηνικό με την Κέιτ Μος που κατέγραψε κάμερα έξω από το show του YSL, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

«Σ`αγαπάμε»: Συγκινεί η ανάρτηση του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ για τα γενέθλια του Μπρούκλιν

Social Χτες
Οι δημόσιες ευχές του ζευγαριού για τα 27α γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους, εν μέσω της οικογενειακής διαμάχης

Η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε on air ότι παντρεύεται

TV Buzz Χτες
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της η παρουσιάστρια θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της πριν το καλοκαίρι

Αναμπελ Σκόφιλντ: Πέθανε το μοντέλο και ηθοποιός στα 62 της από καρκίνο του εγκεφάλου

Tabloid Χτες
Νοσηλευόταν μέχρι πρόσφατα στο Λος Αντζελες και έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου