E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διαζύγιο ‑ βόμβα για George και Amal Clooney;

Το κόστος του θα ανέλθει στα 300 εκατ. δολάρια

Δημοσίευση 21/12/2016 | 14:50

Διαζύγιο ‑ βόμβα για George και Amal Clooney;

Ο ηθοποιός George Clooney και η σύζυγός του Amal Clooney φέρεται να ζουν ξεχωριστές ζωές και να είναι έτοιμοι για ένα διαζύγιο το κόστος του οποίου θα ανέλθει σε 300 εκατομμύρια δολάρια.

Πριν από λίγες μέρες, το αμερικανικό OK! Magazine κυκλοφόρησε με την είδηση ότι η Amal και ο George θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους, το οποίο θα προκαλέσει σεισμό στο Χόλιγουντ» αναφέρει το περιοδικό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένας από τους λόγους του χωρισμού ήταν το γεγονός ότι «η Amal ήθελε να κάνει παιδιά, ενώ ο George όχι». Σημειώνεται δε, ότι η Amal θα πάρει την περιουσία του και τη βίλα του στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.«Αν και αγαπιούνται πολύ, έχουν συνειδητοποιήσει ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή τους» δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας ότι «το αυξανόμενο χάσμα» του ζευγαριού φέρεται να οφείλεται σε διάφορους λόγους που τους έφεραν μέχρι εδώ.

Η πηγή πρόσθεσε: «Όταν ο George και η Amal έγιναν ζευγάρι, οι φίλοι τους πίστευαν ότι ήταν το τέλειο ζευγάρι. Ωστόσο πλέον οι περισσότεροι περιμένουν την αναγγελία του διαζυγίου τους».

Ο Clooney είχε δεχτεί αυξανόμενη πίεση για να κάνει παιδιά και αρχικά είχε συμφωνήσει, σύμφωνα με την πηγή. Ωστόσο στην πορεία άλλαξε γνώμη και απογοήτευσε την Amal, υποστηρίζει το άτομο από το περιβάλλον τους.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι οι απιστίες του George ευθύνονται για τις άσχημες σχέσεις του ζευγαριού.

Ο σταρ του Χόλιγουντ και η Βρετανο – Λιβανέζα δικηγόρος ανθρώπινων δικαιωμάτων παντρεύτηκαν το 2014 στη Βενετία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Ο γιατρός μου είπε να προσέχω»

Tabloid 26.11.2025
«Εγώ που είμαι μανιακή, αυτή την περίοδο δεν με νοιάζει»

Έγκυος στο τρίτο της παιδί πρώην παίκτρια του MasterChef

Tabloid 26.11.2025
«Η διαδρομή μέχρι εδώ δεν ήταν εύκολη»

Γιώτα Τσιμπρικίδου για την εγκυμοσύνη της: Είναι κάτι που το ήθελα χρόνια με τον άντρα μου, το παλέψαμε πολύ

TV Buzz 26.11.2025
Είμαι χαρούμενη γιατί όλα πηγαίνουν προς το παρόν πολύ καλά, ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός που περιμένει το πρώτο της παιδί

Αγγελική Νικολούλη: Τι ισχύει για την πρόταση του Netflix

Tabloid 26.11.2025
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ

Μελέτης Ηλίας για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά: Όποιος κάνει χρήση δεν το ελέγχει, το έχω δει και σε εμένα

Social 26.11.2025
Αυτό που κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, το έκοψα μαχαίρι, δεν γινόταν αλλιώς, δήλωσε ο ηθοποιός

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Τον είδα να μπαίνει με χειροπέδες μέσα στο σπίτι 35 μέρες πριν παντρευτούμε»

Tabloid 26.11.2025
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μιλάει για τον πρώην σύντροφό της και τον χρόνο που πέρασε στη φυλακή

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο»

Tabloid 26.11.2025
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκανε δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε έντονα κατά του Αρη Καβατζίκη: «Να μιλάς για τον εαυτό σου»

TV Buzz 26.11.2025
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Στούντιο 4»