E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διαζύγιο ‑ βόμβα για George και Amal Clooney;

Το κόστος του θα ανέλθει στα 300 εκατ. δολάρια

Δημοσίευση 21/12/2016 | 14:50

Διαζύγιο ‑ βόμβα για George και Amal Clooney;

Ο ηθοποιός George Clooney και η σύζυγός του Amal Clooney φέρεται να ζουν ξεχωριστές ζωές και να είναι έτοιμοι για ένα διαζύγιο το κόστος του οποίου θα ανέλθει σε 300 εκατομμύρια δολάρια.

Πριν από λίγες μέρες, το αμερικανικό OK! Magazine κυκλοφόρησε με την είδηση ότι η Amal και ο George θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους, το οποίο θα προκαλέσει σεισμό στο Χόλιγουντ» αναφέρει το περιοδικό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένας από τους λόγους του χωρισμού ήταν το γεγονός ότι «η Amal ήθελε να κάνει παιδιά, ενώ ο George όχι». Σημειώνεται δε, ότι η Amal θα πάρει την περιουσία του και τη βίλα του στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.«Αν και αγαπιούνται πολύ, έχουν συνειδητοποιήσει ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή τους» δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας ότι «το αυξανόμενο χάσμα» του ζευγαριού φέρεται να οφείλεται σε διάφορους λόγους που τους έφεραν μέχρι εδώ.

Η πηγή πρόσθεσε: «Όταν ο George και η Amal έγιναν ζευγάρι, οι φίλοι τους πίστευαν ότι ήταν το τέλειο ζευγάρι. Ωστόσο πλέον οι περισσότεροι περιμένουν την αναγγελία του διαζυγίου τους».

Ο Clooney είχε δεχτεί αυξανόμενη πίεση για να κάνει παιδιά και αρχικά είχε συμφωνήσει, σύμφωνα με την πηγή. Ωστόσο στην πορεία άλλαξε γνώμη και απογοήτευσε την Amal, υποστηρίζει το άτομο από το περιβάλλον τους.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι οι απιστίες του George ευθύνονται για τις άσχημες σχέσεις του ζευγαριού.

Ο σταρ του Χόλιγουντ και η Βρετανο – Λιβανέζα δικηγόρος ανθρώπινων δικαιωμάτων παντρεύτηκαν το 2014 στη Βενετία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid 22.03.2026
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media 22.03.2026
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid 22.03.2026
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid 22.03.2026
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του

Gio Kay: «Ξενερώνω με τη φάση σου», είπε στον Σταμάτη Φασουλή ‑ Αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή

Tabloid 22.03.2026
Η διαφωνία προκλήθηκε τη στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησε την κριτική του, διατυπώνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του Gio Kay

«Βόμβα» από τον Νίκο Μουρατίδη: Αποκάλυψε στον «αέρα» του J2US τον λόγο που έφυγε από το PopStars

Tabloid 22.03.2026
Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us και έκατσε στο πλευρό των υπόλοιπων κριτών

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 22.03.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Αρναούτογλου: «Στα γυρίσματα με τη Μακρυπούλια η ψυχολογία μου ήταν χάλια – Λίγες ώρες μετά έφυγε η μητέρα μου»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε σπάνια για τον θάνατο της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε και την έναρξη γυρισμάτων του Roadshow 3.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» ‑ Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ρόμπερτ Πάουελ

Tabloid Χτες
Ο 81χρονος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Empire Theatre, με αφορμή ειδική προβολή της ταινίας «The 39 Steps» και μίλησε για την καριέρα του

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο – Τρυφερές φωτογραφίες και φήμες για γάμο

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν έκρυψαν την οικειότητά τους, με τις φωτογραφίες από το πάρτι να τραβούν έντονα το ενδιαφέρον.