E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τέλος η εβδομαδιαία προβολή του Ράδιο Αρβύλα

Τι ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης

Δημοσίευση 20/12/2016 | 10:00

Τέλος η εβδομαδιαία προβολή του Ράδιο Αρβύλα

Ύστερα από 10 τηλεοπτικές σεζόν, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε χθες, πως η αγαπημένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», θα μειώσει την συχνότητα της προβολής της της μέσα στο 2017, και θα μεταδίδεται μία ή δύο φορές το μήνα. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα , όμως ο Αντώνης Κανάκης φρόντισε να εξηγήσει τους λόγους και να αποκαλύψει και κάποια άλλα επαγγελματικά σχέδιά του.

Ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε πως η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική τους και ότι το κανάλι αντιθέτως, θα επιθυμούσε ακόμα και σε καθημερινή βάση την εκπομπή εάν αυτό ήταν δυνατό. Ευχαρίστησε δε τον ΑΝΤ1, για τον σεβασμό του στην απόφαση αυτήν, αλλά και για την κατανόηση του σχετικά με το πόσο δύσκολη είναι η δημιουργία ενός προγράμματος σαν το Ράδιο Αρβύλα. Διευκρίνισε, πως η απόφαση είχε παρθεί από τους ίδιους στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και είπε χαρακτηριστικά, πως «μπορεί να ακούγεται τρελό το να μειώνεις την συχνότητα μετάδοσης μιας εκπομπής με την αποδοχή και τις τηλεθεάσεις του Ράδιο Αρβύλα, αλλά εμείς νιώθουμε πως τώρα είναι η στιγμή που κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί. Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και το Ράδιο Αρβύλα ζωντανό για πολλά ακόμη χρόνια».

«Είναι η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα για το 2016 και σας είχαμε πει από την αρχή ότι έχουμε μια ανακοίνωση να κάνουμε. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη. Την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως… θα την κάνουμε όχι πιο συχνή, το αντίθετο.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι απόφαση του ΑΝΤ1 -ο ΑΝΤ1 αν μπορούσε και κάθε μέρα να έχει Ράδιο Αρβλύλα θα ήταν χαρά τους. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα.

Μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι η στιγμή που είναι να γίνει κάτι τέτοιο είναι τώρα. Νιώθουμε ότι πρέπει να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα της εκπομπής. Όταν θα επιστρέψουμε τον Ιανουάριο δεν θα εμφανιζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μια φορά ή δύο φορές το μήνα. Αυτό ακόμα κι εμείς δεν το έχουμε αποφασίσει. Θα κάνουμε τα χτυπήματα όποτε πρέπει και ίσως, με ένα ερωτηματικό, δημιουργήσουμε ένα άλλο πρόγραμμα. Αυτό δεν είναι ούτε αποφασισμένο ούτε τελεσίδικο. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή για πολύ καιρό ακόμα με τον πήχη ψηλά και για να γίνει αυτό πήραμε αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Η επένδυση των 5 δολαρίων που οδήγησε σε έναν εμπορικό κολοσσό

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μέσα σε 22 χρόνια μετατράπηκαν σε 326 εκατομμύρια δολάρια

H Ιωάννα Τούνη χορεύει με την ψυχή της σε μπαρ στη Μύκονο και προκαλεί χαμό

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη περνά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην αγαπημένη της Μύκονο

Έρικα Κερκ: Τι απαντά στις φήμες περί νέας σχέσης μετά τον θάνατο του Τσάρλι Κερκ

Tabloid Χτες
Οι φήμες ξεκίνησαν όταν λογαριασμός στο X ισχυρίστηκε πως η Έρικα Κερκ είχε βρεθεί με τον Μπλέικ Γουιν σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς

Νίκος Πολυδερόπουλος: Tώρα αν ήμουν υδραυλικός, θα είχα βγάλει λεφτά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή του από την οικοδομή, όπου δούλευε ως υδραυλικός, στην υποκριτική

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Η τρυφερή εξομολόγηση του συντρόφου της Σίντνεϊ Σουίνι: Είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής μου

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Σκούτερ Μπράουν αποθέωσε την ηθοποιό με την οποία είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Γυναίκα έκανε body shaming στην περσινή νικήτρια του My Style Rocks και την αποκάλεσε «εμετό», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Προχτές
«Έκατσα πέντε λεπτά και έκλαιγα, πραγματικά με διέλυσε αυτό που άκουσα», είπε η Σοφία Χριστοδούλου, εξηγώντας πως αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα και να της ζητήσει εξηγήσεις

Έγραψαν στη Ρένα Μόρφη «Πώς έχεις γίνει έτσι από τις πλαστικές» ‑ Τι απάντησε η τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left Προχτές
Ένα βίντεο που ανέβασε στα social media προκάλεσε πλήθος σχολίων