E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τέλος η εβδομαδιαία προβολή του Ράδιο Αρβύλα

Τι ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης

Δημοσίευση 20/12/2016 | 10:00

Τέλος η εβδομαδιαία προβολή του Ράδιο Αρβύλα

Ύστερα από 10 τηλεοπτικές σεζόν, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε χθες, πως η αγαπημένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», θα μειώσει την συχνότητα της προβολής της της μέσα στο 2017, και θα μεταδίδεται μία ή δύο φορές το μήνα. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα , όμως ο Αντώνης Κανάκης φρόντισε να εξηγήσει τους λόγους και να αποκαλύψει και κάποια άλλα επαγγελματικά σχέδιά του.

Ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε πως η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική τους και ότι το κανάλι αντιθέτως, θα επιθυμούσε ακόμα και σε καθημερινή βάση την εκπομπή εάν αυτό ήταν δυνατό. Ευχαρίστησε δε τον ΑΝΤ1, για τον σεβασμό του στην απόφαση αυτήν, αλλά και για την κατανόηση του σχετικά με το πόσο δύσκολη είναι η δημιουργία ενός προγράμματος σαν το Ράδιο Αρβύλα. Διευκρίνισε, πως η απόφαση είχε παρθεί από τους ίδιους στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και είπε χαρακτηριστικά, πως «μπορεί να ακούγεται τρελό το να μειώνεις την συχνότητα μετάδοσης μιας εκπομπής με την αποδοχή και τις τηλεθεάσεις του Ράδιο Αρβύλα, αλλά εμείς νιώθουμε πως τώρα είναι η στιγμή που κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί. Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και το Ράδιο Αρβύλα ζωντανό για πολλά ακόμη χρόνια».

«Είναι η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα για το 2016 και σας είχαμε πει από την αρχή ότι έχουμε μια ανακοίνωση να κάνουμε. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη. Την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως… θα την κάνουμε όχι πιο συχνή, το αντίθετο.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι απόφαση του ΑΝΤ1 -ο ΑΝΤ1 αν μπορούσε και κάθε μέρα να έχει Ράδιο Αρβλύλα θα ήταν χαρά τους. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα.

Μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι η στιγμή που είναι να γίνει κάτι τέτοιο είναι τώρα. Νιώθουμε ότι πρέπει να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα της εκπομπής. Όταν θα επιστρέψουμε τον Ιανουάριο δεν θα εμφανιζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μια φορά ή δύο φορές το μήνα. Αυτό ακόμα κι εμείς δεν το έχουμε αποφασίσει. Θα κάνουμε τα χτυπήματα όποτε πρέπει και ίσως, με ένα ερωτηματικό, δημιουργήσουμε ένα άλλο πρόγραμμα. Αυτό δεν είναι ούτε αποφασισμένο ούτε τελεσίδικο. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή για πολύ καιρό ακόμα με τον πήχη ψηλά και για να γίνει αυτό πήραμε αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.