E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τέλος η εβδομαδιαία προβολή του Ράδιο Αρβύλα

Τι ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης

Δημοσίευση 20/12/2016 | 10:00

Τέλος η εβδομαδιαία προβολή του Ράδιο Αρβύλα

Ύστερα από 10 τηλεοπτικές σεζόν, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε χθες, πως η αγαπημένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», θα μειώσει την συχνότητα της προβολής της της μέσα στο 2017, και θα μεταδίδεται μία ή δύο φορές το μήνα. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα , όμως ο Αντώνης Κανάκης φρόντισε να εξηγήσει τους λόγους και να αποκαλύψει και κάποια άλλα επαγγελματικά σχέδιά του.

Ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε πως η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική τους και ότι το κανάλι αντιθέτως, θα επιθυμούσε ακόμα και σε καθημερινή βάση την εκπομπή εάν αυτό ήταν δυνατό. Ευχαρίστησε δε τον ΑΝΤ1, για τον σεβασμό του στην απόφαση αυτήν, αλλά και για την κατανόηση του σχετικά με το πόσο δύσκολη είναι η δημιουργία ενός προγράμματος σαν το Ράδιο Αρβύλα. Διευκρίνισε, πως η απόφαση είχε παρθεί από τους ίδιους στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και είπε χαρακτηριστικά, πως «μπορεί να ακούγεται τρελό το να μειώνεις την συχνότητα μετάδοσης μιας εκπομπής με την αποδοχή και τις τηλεθεάσεις του Ράδιο Αρβύλα, αλλά εμείς νιώθουμε πως τώρα είναι η στιγμή που κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί. Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και το Ράδιο Αρβύλα ζωντανό για πολλά ακόμη χρόνια».

«Είναι η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα για το 2016 και σας είχαμε πει από την αρχή ότι έχουμε μια ανακοίνωση να κάνουμε. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη. Την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως… θα την κάνουμε όχι πιο συχνή, το αντίθετο.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι απόφαση του ΑΝΤ1 -ο ΑΝΤ1 αν μπορούσε και κάθε μέρα να έχει Ράδιο Αρβλύλα θα ήταν χαρά τους. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα.

Μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι η στιγμή που είναι να γίνει κάτι τέτοιο είναι τώρα. Νιώθουμε ότι πρέπει να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα της εκπομπής. Όταν θα επιστρέψουμε τον Ιανουάριο δεν θα εμφανιζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μια φορά ή δύο φορές το μήνα. Αυτό ακόμα κι εμείς δεν το έχουμε αποφασίσει. Θα κάνουμε τα χτυπήματα όποτε πρέπει και ίσως, με ένα ερωτηματικό, δημιουργήσουμε ένα άλλο πρόγραμμα. Αυτό δεν είναι ούτε αποφασισμένο ούτε τελεσίδικο. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή για πολύ καιρό ακόμα με τον πήχη ψηλά και για να γίνει αυτό πήραμε αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid 23.02.2026
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid 23.02.2026
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid 23.02.2026
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories 23.02.2026
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα 23.02.2026
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.02.2026
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Τσερέλα ζωγραφίζει με την κόρη της, Σιέννα ενώ εκείνη τους φωτογραφίζει

Tabloid Χτες
Η εικόνα αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή, με τη μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη και συγκεντρωμένη στο έργο της

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Καλύτερα να μην χώριζα, να ήμασταν και οι δυο κοντά στο παιδί»

Tabloid Χτες
«Νιώθω ότι την αδίκησα», επισήμανε ο τραγουδιστής για την κόρη του