E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τέλος η εβδομαδιαία προβολή του Ράδιο Αρβύλα

Τι ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης

Δημοσίευση 20/12/2016 | 10:00

Τέλος η εβδομαδιαία προβολή του Ράδιο Αρβύλα

Ύστερα από 10 τηλεοπτικές σεζόν, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε χθες, πως η αγαπημένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», θα μειώσει την συχνότητα της προβολής της της μέσα στο 2017, και θα μεταδίδεται μία ή δύο φορές το μήνα. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα , όμως ο Αντώνης Κανάκης φρόντισε να εξηγήσει τους λόγους και να αποκαλύψει και κάποια άλλα επαγγελματικά σχέδιά του.

Ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε πως η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική τους και ότι το κανάλι αντιθέτως, θα επιθυμούσε ακόμα και σε καθημερινή βάση την εκπομπή εάν αυτό ήταν δυνατό. Ευχαρίστησε δε τον ΑΝΤ1, για τον σεβασμό του στην απόφαση αυτήν, αλλά και για την κατανόηση του σχετικά με το πόσο δύσκολη είναι η δημιουργία ενός προγράμματος σαν το Ράδιο Αρβύλα. Διευκρίνισε, πως η απόφαση είχε παρθεί από τους ίδιους στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και είπε χαρακτηριστικά, πως «μπορεί να ακούγεται τρελό το να μειώνεις την συχνότητα μετάδοσης μιας εκπομπής με την αποδοχή και τις τηλεθεάσεις του Ράδιο Αρβύλα, αλλά εμείς νιώθουμε πως τώρα είναι η στιγμή που κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί. Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και το Ράδιο Αρβύλα ζωντανό για πολλά ακόμη χρόνια».

«Είναι η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα για το 2016 και σας είχαμε πει από την αρχή ότι έχουμε μια ανακοίνωση να κάνουμε. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη. Την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως… θα την κάνουμε όχι πιο συχνή, το αντίθετο.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι απόφαση του ΑΝΤ1 -ο ΑΝΤ1 αν μπορούσε και κάθε μέρα να έχει Ράδιο Αρβλύλα θα ήταν χαρά τους. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα.

Μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι η στιγμή που είναι να γίνει κάτι τέτοιο είναι τώρα. Νιώθουμε ότι πρέπει να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα της εκπομπής. Όταν θα επιστρέψουμε τον Ιανουάριο δεν θα εμφανιζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μια φορά ή δύο φορές το μήνα. Αυτό ακόμα κι εμείς δεν το έχουμε αποφασίσει. Θα κάνουμε τα χτυπήματα όποτε πρέπει και ίσως, με ένα ερωτηματικό, δημιουργήσουμε ένα άλλο πρόγραμμα. Αυτό δεν είναι ούτε αποφασισμένο ούτε τελεσίδικο. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή για πολύ καιρό ακόμα με τον πήχη ψηλά και για να γίνει αυτό πήραμε αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της

Έγκυος η Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η χιουμοριστική ανακοίνωση από την κόρη της

Social Χτες
Η 42χρονη τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Βεργίνη

Σκάρλετ Γιόχανσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ στα γυρίσματα του «Εξορκιστή»

Social Χτες
Η ηθοποιός εθεάθη στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας εκδοχής του επερχόμενου φιλμ

Τα «γυρίζει» η Κρίστιν Κάμποτ της viral kiss cam στους Coldplay και τα βάζει με τον CEO: «Μου είπε ψέματα ότι χώριζε»

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν το άτομο που παρουσίαζε τον εαυτό του σε μένα» δήλωσε η Κάμποτ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μαρία Κωνσταντάκη: Ούρησα στην πάνα του σκύλου μου και με κοίταγε με ύφος «θέλω να πάω σε άλλο σπίτι»

Tabloid Χτες
«Προσπαθούσα να της δείξω ότι δεν πειράζει, μπορείς και να λερώσεις», διευκρίνισε για τη σκυλίτσα της

Αντώνης Κανάκης: Έχω εσωτερικό προβληματισμό για το αν πρέπει να συνεχίσω την τηλεόραση, σκέφτομαι… τι νόημα έχει;

Tabloid Χτες
«Νιώθω κουρασμένος ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια από τη μαυρίλα και την τοξικότητα που μας περικυκλώνει» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης

Η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Αγγελικής Ηλιάδη

Tabloid Χτες
Η Λίτσα Λαζαρίδη, που εξ αρχής είχε εκφράσει την ενόχλησή της με τα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε μήνυση

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έγκυος στον 9ο μήνα και θέλω...» ‑ Η λιγούρα την ώρα της εκπομπής

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εκπομπή Super Κατερίνα με την ίδια να αποκαλύπτει στο κοινό της την λιγούρα που έχει

Μαίρη Βυτινάρος: «Οι άντρες κομπλάρουν δίπλα μου, ένας μου είπε να μην φοράω τακούνια»

Tabloid Χτες
«Είμαι 1,84 χωρίς τακούνια και σήμερα νιώθω ότι είμαι 2 μέτρα» πρόσθεσε η Μαίρη Βυτινάρος