E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε ποιον τα χώνει η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς οίκτο;

Η ανάρτηση στο Instagram που θα συζητηθεί

Δημοσίευση 18/12/2016 | 14:51

Σε ποιον τα χώνει η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς οίκτο;

Είναι γνωστό πως η Ελεονώρα Μελέτη δε «μασάει» τα λόγια της και τις περισσότερες φορές λέει δημόσια την άποψη της με κάθε κόστος.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μέσω αυτών στέλνει συχνά τα δικά της μηνύματα. Η Ελεονώρα χθες βράδυ, ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία που δημιούργησε ερωτήματα! Ποζάροντας στον φακό αμακιγιάριστη και σε χαλαρή διάθεση, δείχνει πιο ήρεμη από ποτέ και ότι έχει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στη ζωή της. Εξάλλου το λέει και η ίδια!

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της, ξεσπά εναντίον ανθρώπων που υπήρξαν στη ζωή της, γράφοντας: «Κάνοντας ανασκόπηση λίγο πριν τη λήξη του έτους, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα σιχαμερό ερπετό, σε έναν άρρωστο μυθομανή φουκαρά, και σε μια …φίλη (;) που μου διδάξαν τα πιο σπουδαία μαθήματα ζωής που έχω πάρει ποτέ: α) όταν μπλέκεις με σκατά λερώνεσαι. ( κανόνας). Β) το ερπετό δεν θα σταθεί (ούτε και θα ποζάρει σαφώς) ποτέ στα πόδια του γιατί έχει γεννηθεί για να σέρνεται γ) η χειρότερη φάρα ανθρώπων είναι οι χειριστές του οίκτου που ζουν λαθροβίωτα εις βάρος τρίτων, σε οικονομικό επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο έχοντας ως όπλο τα δια βίου ψέματα, χοντρά ψέματα, από ανύπαρκτες ιστορίες δύσκολων παιδικών χρόνων μέχρι και φανταστικές αρρώστιες, δ) τα αρνητικά αισθήματα ακόμα και για όσους θεωρείς αδελφικούς φίλους είναι ανθρώπινα. Το απάνθρωπο είναι ενώ μέσα σου τα γνωρίζεις, να προσπαθείς να τα καμουφλάρεις κ να τα αναβαπτίσεις ξέροντας πως αν τα παραδεχτείς στον άλλον θα είναι ντροπιαστικό. Η φιλία όμως θέλει κότσια. Όλα τα άλλα είναι για αναλώσιμες εφήμερες κ επιφανειακές δημόσιες σχέσεις επιπέδου σοσιαλ μιντια … αφιερώνω σε αυτούς αυτό το ζεν χαμόγελο κ το ήρεμο βλέμμα που πλέον όντως, έχω αφού πρώτα πέρασα έναν, από τους πιο απαιτητικούς σε ψυχολογικό επίπεδο χρόνο… κοινώς ΑΓΓΟΥΡΙ. Το έφαγα. Στην αρχή ζορίστηκα αλλά τώρα έχω αρχίσει κ δροσίζομαι. Και βεβαία το “ευχαριστώ” σαφώς και ΔΕΝ θα είναι η τελευταία μου κουβέντα».

Σε ποιον να αναφέρεται άραγε η παρουσιάστρια;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάιντι Κλουμ πόζαρε γuμνή πάνω σε ράγες τρένου

Social 29.01.2026
Για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού

Παιδί 2 ετών κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες στο μπιλιάρδο

Social 29.01.2026
Έγινε ο νεότερος άνθρωπος που πέτυχε «διπλό χτύπημα» στο μπιλιάρδο

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Δεν υπήρχε θέμα απεξάρτησης από ουσίες, ούτε χαρτιά έπαιζα, ούτε με κυνηγούσαν»

Tabloid 29.01.2026
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο ο Γιώργος Σεϊταρίδης, μαζί με την σύζυγό του, Όλγα Θανασιά, οι οποίοι μίλησαν για την ζωή τους στην επαρχία

«Έχω παιδιά»: Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου

Media 29.01.2026
Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης οικογενειακής κωμωδίας «Έχω παιδιά» επιστρέφει με νέο διπλό επεισόδιο την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

Tabloid 29.01.2026
Όσα είπε για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού

Tabloid 29.01.2026
Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Dj Stephan με τον οποίο ήταν σε σχέση από το 2022

Γιώργος Λάνθιμος: Διπλή παρουσία στο Super Bowl 2026 ‑ Σκηνοθετεί δύο διαφημίσεις

Tabloid 29.01.2026
Με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και ένα αινιγματικό teaser αποκαλύφθηκε η νέα συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Εισέβαλε στο πλατό του Buongiorno – «Να έρθω να παίξω;»

Tabloid 29.01.2026
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της

Ray J: Οι γιατροί μου είπαν ότι μου απομένουν λίγοι μήνες ζωής

Tabloid 29.01.2026
Ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε πρόσφατα λόγω πνευμονίας

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η αλλαγή στην εμφάνισή του – «Ξεκίνησα δίαιτα! Ένιωθα τα σπλάχνα μου να μου πιέζονται»

Tabloid 29.01.2026
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στο 6της εκπομπής Happy Day