E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στέλλα Μπεζαντάκου: Έζησα έναν χρόνο χωρίς ρεύμα

«Ήμουν χωρίς θέρμανση, μόνο με μια σόμπα υγραερίου»

Δημοσίευση 17/12/2016 | 19:04

Στέλλα Μπεζαντάκου: Έζησα έναν χρόνο χωρίς ρεύμα

Μπορεί η Στέλλα Μπεζαντάκου να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες. Όπως φαίνεται το πολυτελές lifestyle που πρόβαλλε πριν μερικά χρόνια με τα άνετα διαμερίσματα, τα πανάκριβα αμάξια αποτελούν πλέον παρελθόν.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Έζησα ένα χρόνο χωρίς ρεύμα και θέρμανση», λέει και μαζί με τον σύζυγό της Χρήστο Γκίκα προσπαθούσε να σταθεί ξανά στα πόδια της.

«Εκείνο το διάστημα ήμασταν πάρα πολύ πιεσμένοι. Χρωστούσαμε σε τράπεζες και στην Εφορία. Εγώ αναγκάστηκα να νοικιάσω το σπίτι μου στη Γλυφάδα, παίρνοντας κάποια χρήματα μπροστά, ώστε να πληρώσω άμεσες υποχρεώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα λέει ότι: «δεν μπορούσαμε να συντηρήσουμε τότε ένα σπίτι οι δυο μας. Έπρεπε ο καθένας να φιλοξενηθεί στους γονείς του μέχρι νεωτέρας, αλλά δε θέλαμε κάτι τέτοιο. Ίσως έτσι χωρίζαμε. Έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε στο κτήμα αλλά οι συνθήκες μόνο ιδανικές δεν ήταν. Το κτήμα υπέροχο, αλλά το σπιτάκι ακατάλληλο. Έζησα έναν χρόνο χωρίς ρεύμα, μόνο με λάμπες λαδιού, χωρίς θέρμανση, μόνο με μια σόμπα υγραερίου, χωρίς μόνωση. Τα ρούχα μας ήταν νωπά από την υγρασία και μούχλιαζαν. Η σκεπή έσταζε κάθε φορά που έβρεχε, κι εμείς μαζεύαμε τα νερά με κουβάδες και λεκάνες. Εκείνη τη χρονιά είχε χιονίσει κιόλας, θυμάμαι, και κοιμόμασταν με μπουφάν και σκουφιά».

Όπως λέει και σήμερα χρωστάνε αλλά βελτιώθηκαν οι συνθήκες τους, ρυθμίστηκαν οι οφειλές και έφτιαξαν στο σπιτάκι στο κτήμα σε ένα μικρό καταφύγιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ταινία του 2022 που προκάλεσε σάλο – και η celebrity διαμάχη που όλοι σχολιάζουν ακόμα!

Celebrity Stories 31.10.2025
Η ιστορία πίσω από τα βλέμματα που απέφευγαν το ένα το άλλο στο φεστιβάλ Βενετίας

Megan Fox: Η ειλικρινής εξομολόγηση μετά τη γέννα και η δυναμική της επιστροφή

Tabloid 31.10.2025
Από τη γέννηση της μικρής Saga τον Μάρτιο, η Fox έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρω τι θα είχα κάνει αυτούς τους 3 μήνες, αν δεν είχα τον Γρηγόρη»

Tabloid Χτες
Οι σκέψεις για το όνομα του μωρού και ο Γρηγόρης Μόργκαν

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία ‑ Πρέπει να πάρει τη δικαστική οδό»

Tabloid Χτες
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει το περιστατικό εκφοβισμού που υπέστη

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θέλω να παντρευτώ, έχω πάει 30

Tabloid Χτες
Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, δήλωσε το μοντέλο για τον Χρήστο Μάστορα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θέλω να παντρευτώ, έχω πάει 30

Celebrity Stories Χτες
Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, δήλωσε το μοντέλο για τον Χρήστο Μάστορα