E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Άδωνις για Πολάκη: «Ζητώ συγγνώμη που προσέβαλα τα γαϊδούρια»

Συνεχίζεται η κόντρα και εκτός Βουλής

Δημοσίευση 16/12/2016 | 15:36

Άδωνις για Πολάκη: «Ζητώ συγγνώμη που προσέβαλα τα γαϊδούρια»

«Ο Πολάκης δεν καταλαβαίνει από ευγένεια», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον καβγά που είχε χθες στη Βουλή με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ζητώντας μάλιστα... συγγνώμη που προσέβαλε τα γαϊδούρια.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως «στο Κοινοβούλιο πρέπει να εκφραζόμαστε κοσμίως», προσθέτοντας όμως ότι όταν κάνει κάποιος ένα χτύπημα τέτοιου μεγέθους, όπως έκανε ο Πολάκης, «ο οποίος όχι μόνο με συκοφάντησε αλλά έμπλεξε και τη σύζυγό μου, πώς θα αντιδρούσα; Πρέπει να υπάρχουν όρια».

Διευκρίνισε μάλιστα ότι η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, δεν είχε έρθει ποτέ στο υπουργείο Υγείας. «Δεν ξέρει καν τι είναι το ΚΕΕΛΠΝΟ», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έπρεπε να πω τον Πολάκη "γαϊδούρι", μου είναι συμπαθέστατα τα γαϊδούρια, δεν ήθελα να τα θίξω. Τους ζητώ συγγνώμη», κατέληξε.

«Η ΝΔ δεν ψήφισε να μην πάρει ο κόσμος το επίδομα, αλλά κατά του τυχοδιωκτισμού του Τσίπρα», δήλωσε σε άλλο σημείο ο κ. Γεωργιάδης, σχετικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ονομαστική ψηφοφορία για το «πακέτο Τσίπρα», σημειώνοντας πως «τον Τσίπρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλήσει ψευτοτσαμπουκά για να ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις».

«Η στρατηγική που ακολουθεί ο Τσίπρας να συγκρούεται συνεχώς με τους θεσμούς, αυξάνει το κόστος για τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, τόνισε πως ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο και είναι πολύ πιθανό να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Όσον αφορά τη δεύτερη αξιολόγηση, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η τρόικα έφυγε από την Αθήνα, χωρίς να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος και χωρίς να κλείσει η αξιολόγηση» και παράλληλα εκτίμησε πως «η αξιολόγηση δεν θα κλείσει με τον Τσίπρα πρωθυπουργό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος 67χρονης

Ελλάδα 28.02.2026
Διερευνώνται οι συνθήκες της πτώσης – Η Ένωση «Υπερίων» ζητά απαντήσεις για τις υποδομές και τη λογοδοσία

Ανδρας στην Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στα 3 ανήλικα ανίψια του

Ελλάδα 28.02.2026
Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ όπως φαίνεται είχε ποινικό παρελθόν

Τραμπ σε 8λεπτο διάγγελμα: «Θα ισοπεδώσουμε τη βιομηχανία πυραύλων του Ιράν»

Κόσμος 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε την έναρξη στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, καλώντας τους Φρουρούς της Επανάστασης να καταθέσουν τα όπλα.

Τραμπ διατάσσει διακοπή συνεργασίας με Anthropic – Απειλές για ποινικές συνέπειες και εξάμηνη κατάργηση συμβολαίων

Tech + Science 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε στην άρνηση της εταιρίας να παραχωρήσει απεριόριστη πρόσβαση στα εργαλεία της στο Πεντάγωνο.

Reuters: Ο Χαμενεΐ έφυγε από την Τεχεράνη ‑ Aναφορές για χτύπημα κοντά στα γραφεία του

Κόσμος 28.02.2026
Ο Ανώτατος Ηγέτης Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δεν βρίσκεται στην Τεχεράνη και έχει μεταφερθεί σε ασφαλή τοποθεσία, δήλωσε Ιρανός αξιωματούχος στο Reuters

Βόλος: Δύο αδέρφια χτύπησαν και εκβίαζαν 15χρονο για ένα «like» σε φωτογραφία μίας κοπέλας

Ελλάδα Χτες
Ο... θιγμένος 17χρονος, φέρεται να επικοινώνησε με τον 15χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκεί τον περίμεναν, επίσης, ο 19χρονος και η 17χρονη

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας στο Λουτράκι ‑ Τον υπέδειξε ο 19χρονος

Ελλάδα Χτες
Ο ανήλικος φέρεται να έχασε τη ζωή του καβγά με αφορμή έναν σπασμένο καθρέπτη μοτοσικλέτας

Ισπανία: Ειδοποιεί τον ΠΟΥ για μετάδοση παραλλαγής του ιού της γρίπης των χοίρων στους ανθρώπους

Κόσμος Χτες
Σήμανε συναγερμό λόγω του δυνητικού πανδημίας του ιού της γρίπης των χοίρων στην Ισπανία