E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η μυστική διαθήκη

Ποιοι είναι οι κληρονόμοι του ηθοποιού

Δημοσίευση 16/12/2016 | 09:39

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η μυστική διαθήκη

Ανοίχτηκε ανήμερα του Αγίου Νικολάου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, η μυστική διαθήκη που άφησε ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Μοναδικοί κληρονόμοι, σύμφωνα με την Espresso, ο 14χρονος γιος του Νικόλας και η τελευταία του σύζυγος Μαίρη.

Με την ανακοίνωση του περιεχομένου της διαθήκης, σύμφωνα με την εφημερίδα, η κόρη του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο ανακοίνωσε πως δεν θα προσβάλει τη διαθήκη.

Η Βίκυ Μπάρκουλη σεβάστηκε την επιθυμία του πατέρα της σε αντίθεση με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών Διόνυσος, που δεν τη δέχεται. Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον η Μαίρη Μπάρκουλη. «Φέρνει αντιρρήσεις και απαιτεί μέρος από τα δικαιώματα του Ανδρέα Μπάρκουλη να μοιραστούν σε όλους τους συγγενείς πρώτου βαθμού», αναφέρει η χήρα του ζεν πρεμιέ.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης εκτός από τη Βίκυ και τον Νίκο, είχε ένα ακόμα γιο. Ο Ντιρλάντ προέκυψε από έναν μεγάλο έρωτα του ηθοποιού με μία χορεύτρια, αλλά δεν αναφέρεται στη διαθήκη.

«Η ύπαρξη της διαθήκης δεν ήταν γνωστή σε κανέναν άλλον και γράφτηκε σχεδόν πριν από 13 χρόνια, λίγο πριν από τη βάφτιση του Νικόλα. Γνώριζα από τον ίδιο πως θα άφηνε το 50% των πνευματικών και των συγγενικών δικαιωμάτων του (και όλα τα υπόλοιπα) στο Νίκο και το 50% σε εμένα με τον όρο να μην ξαναπαντρευτώ ποτέ. Αυτός ο όρος τελικά δεν υπήρχε στη διαθήκη που ανοίχτηκε. Ήταν μάλλον ένα αστείο του συζύγου μου. Επιθυμούσε να εξασφαλίσει τον Νίκο, καθώς αυτό που τον προβλημάτιζε ήταν πως θα άφηνε πίσω του ένα ανήλικο παιδί και μάλιστα σε... χέρια μανιακών που θέλουν να το κατασπαράξουν» εξηγεί η Μαίρη Μπάρκουλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 31.01.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social Χτες
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social Χτες
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz Χτες
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid Χτες
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid Χτες
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz Χτες
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid Χτες
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός