E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκλεψε 4,8 εκατ. δολάρια από τον εργοδότη του μέσα σε 7 χρόνια!

Ζούσε στην χλιδή και ξόδεψε 1 εκατ. δολάρια σε μια εφαρμογή κινητού!

Δημοσίευση 14/12/2016 | 00:14

Έκλεψε 4,8 εκατ. δολάρια από τον εργοδότη του μέσα σε 7 χρόνια!

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ με δράστη τον Kevin Lee Co. Δεν είναι μόνο η πράξη του απίστευτη, αφού κατάφερε να αποσπάσει 4,8 εκατ. δολάρια από τον εργοδότη του, αλλά και ο τρόπος που τα ξόδεψε.

Ο 45χρονος παραδέχθηκε την απάτη του, ενώ όπως ομολόγησε ξόδεψε περίπου 1 εκατ. Δολάρια σε μια δημοφιλή εφαρμογή, στο «Game of War». Η εν λόγω εφαρμογή είναι ένα παιχνίδι, όπου οι χρήστες αγοράζουν χρυσό με σκοπό να χτίσουν αυτοκρατορίες και στρατούς, για να κερδίσουν όλο και περισσότερο δύναμη και αίγλη. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια παγκοσμίως από άποψη εσόδων, αφού κάθε χρήστης ξόδεψε 550 δολάρια κατά μέσο όρο το 2015. Πολλοί το θεωρούν ως καθαρό τζόγο, χωρίς καμία ελπίδα νίκης. Η διαφήμιση του, έγινε από την Kate Upton.

Ο Kevin lee Co χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα της εταιρείας για να αποσπάσει μεγάλα ποσά. Εκτός από το 1 εκατ. που ξόδεψε στο παιχνίδι, αγόρασε πολυτελή αυτοκίνητα, εισιτήρια διαρκείας για American Football και μπάσκετ και έκανε και μια πλαστική επέμβαση!

Η απάτη του Co κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια, χωρίς να τον ανακαλύψει κανένας. Ο Co παραδέχθηκε τις πράξεις του σε ομοσπονδιακό δικαστήριο και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης που μπορεί να φθάσει και τα 20 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social 09.07.2026
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social 09.07.2026
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social 09.07.2026
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.

Σάκης Ρουβάς: Ποιος ήταν πραγματικά στα 17 του – Δείτε το σπάνιο βίντεο που «ξέθαψε» το TikTok

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ένα αρχειακό βίντεο από το 1989 αποκαλύπτει τον Σάκη Ρουβά ως έφηβο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, πριν ακόμα τον κερδίσει η μουσική βιομηχανία.

Στραβελάκης – Καραμήτρου: Ξεσπούν για τα σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ «Δε ντρέπεστε λιγάκι;»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Το δίδυμο του «10 Παντού» αντέδρασε έντονα στον τρόπο που τουρκικό κανάλι σχολίασε την υποδοχή Μητσοτάκη στην Αγκυρα με Γενίτσαρους και οθωμανικούς παιάνες.

Κέρδισε 13,9 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά δεν μπορεί να αγγίξει ούτε ένα ευρώ – Τι συνέβη με το τυχερό δελτίο

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μητέρα δύο παιδιών από τη Νότια Ουαλία ισχυρίζεται ότι κέρδισε το τζάκποτ των 12 εκατ. λιρών, αλλά το δελτίο της πετάχτηκε στα σκουπίδια αφού χαρακτηρίστηκε λανθασμένα ως μη κερδισμένο.

Χάρης Βαρθακούρης: Η γυναίκα μου με τον σκούφο μιας χρήσης δείχνει σαν τοπ μόντελ και εγώ σαν ελαιοχρωματιστής

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο τραγουδιστής έκανε χιουμοριστικό σχόλιο σε φωτογραφία από την οικογενειακή του απόδραση στα Λουτρά Αιδηψού.

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάθισε στην πρώτη σειρά του σόου της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε custom δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας στην επίδειξη Haute Couture Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026 στο Παρίσι.