E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πετρούνιας: Λάθος των Κορακάκη‑ Στεφανίδη η γκρίνια μετά τα μετάλλια

«Όταν έχεις κερδίσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο, και το χαίρεται όλη η Ελλάδα, είναι ώρα να χαρείς εσύ μαζί με όλη την Ελλάδα»

Δημοσίευση 13/12/2016 | 16:31

Πετρούνιας: Λάθος των Κορακάκη‑ Στεφανίδη η γκρίνια μετά τα μετάλλια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Εκεί μίλησε για την ανήσυχη παιδική ηλικία του, για την απόφασή του να εγκαταλείψει τον αθλητισμό στα 15 του και για την επιστροφή του με μεγαλύτερο πείσμα και θέληση 3 χρόνια μετά.

Μια επιστροφή που δεν ήταν εύκολη, αφού ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε personal για λιγότερα από 20 ευρώ προκειμένου να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο και για να φάει λίγη πίτσα.

«Δεν ήθελα να ζητήσω λεφτά από τους γονείς μου, είχα κάποιους πελάτες που έκανα personal για λιγότερα από 20 ευρώ, και με αυτόν τον τρόπο κάλυπτα τα καθημερινά έξοδά μου».

«Ομως, με αυτόν τον τρόπο έμενα πίσω στις προπονήσεις μου» πρόσθεσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έκρυψε και τα παράπονά του από την πολιτεία, η οποία δεν στηρίζει τον υψηλό αθλητισμό, ωστόσο διαφώνησε με την Αννα Κορακάκη (δείτε εδώ) και την Κατερίνα Στεφανίδη (δείτε εδώ) για το timing που επέλεξαν για να εκφράσουν τα παράπονά τους:

«Όταν έχεις κερδίσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο, και το χαίρεται όλη η Ελλάδα, είναι ώρα να χαρείς εσύ μαζί με όλη την Ελλάδα, μαζί με όλους τους Ελληνες. Με αυτούς που σε βοήθησαν και που δεν σε βοήθησαν, με αυτούς που σου έβαλαν εμπόδια και αυτούς που δεν σου έβαλαν εμπόδια», είπε ο Λευτέρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.

Ποια τραγουδίστρια δέχθηκε επίθεση από χελώνα καρέτα‑καρέτα και τι αποκάλυψε για τον τραυματισμό της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η Ηλιάνα Ζέρβα περιέγραψε τη στιγμή που η θαλάσσια χελώνα την άρπαξε στο ισχίο ενώ κολυμπούσε στο Λιμένι της Μάνης, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δάχτυλό της.