E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ατάκα του Θέμη Γεωργαντά για τον Λιάγκα που άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά

Τι ειπώθηκε στο πλατό του ANT1

Δημοσίευση 12/12/2016 | 15:11

Η ατάκα του Θέμη Γεωργαντά για τον Λιάγκα που άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά

Το Rising Star είχε την τιμητική του στο Πρωινό της Δευτέρας, μια μέρα μετά την πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1.

«Πρεμιέρα χθες για το Rising Star, έφτασε νομίζω σε τέταρτο 40% και… Τρελά νούμερα τηλεθέασης, αλλά αναμενόμενο. Εγώ όταν το είδα εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ! Τέλεια σκηνοθεσία, τέλειο το σκηνικό, τα φώτα, ο παρουσιαστής και η κριτική επιτροπή η συγκεκριμένη έχει άλλη βαρύτητα», ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά.

Στην πορεία της εκπομπής όμως, ήρθε μια ατάκα του Θέμη Γεωργαντά να αφήσει χωρίς φωνή την παρουσιάστρια. «Το ξέρεις ότι ήσουν κι εσύ στα social media έτσι; Πρωταγωνίστησες! Έκανα καινούριο συκώτι παιδιά! Γράφανε: «Τώρα θα σηκωθεί ο τοίχος και θα βγει η Βίκυ Χατζηβασιλείου με πακέτο από τη Φαίη Σκορδά για τον Λιάγκα»! Στο επόμενο live ίσως; είπε ο Θέμης και η Φαίη έμεινε να χαμογελά αμήχανα.

Η Φαίη Σκορδά είχε να κάνει και μια στυλιστική παρατήρηση για τον Γιώργο Λιάγκα: «Μου άρεσαν τα παπούτσια του Γιώργου πάρα πολύ. Έπρεπε ο Γκομόζιας να κάνει ένα κοντινό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γuμνή η Σαρλίζ Θερόν πριν την πρεμιέρα της «Οδύσσειας», δείτε φωτογραφίες και βίντεο

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η 50χρονη ηθοποιός υποδύεται την Καλυψώ στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Έπιασαν ζευγάρι «στα πράσα» σε άσεμνες πράξεις μέσα σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Ένα παράνομο ζευγάρι που φέρεται να επιδιδόταν σε άσεμνες πράξεις μέσα σε αυτοκίνητο, στο κλειστό πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στην περιοχή Καρτάλ της Κωνσταντινούπολης, έγινε αντιληπτό από πολίτες οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, καταγράφοντας παράλληλα το περιστατικό σε βίντεο.

«Παρουσιάστηκαν ως λογιστές»: Η Εβίτα Βαρελά μιλά για τους απατεώνες που άρπαξαν 20.000 ευρώ από τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Πώς την προσέγγισαν και την έπεισαν ότι η ίδια δικαιούται επιστροφή φόρου

Κατερίνα Βρανά: «Περνάω δύσκολα οικονομικά, χρειάζομαι βοηθό γιατί το βράδυ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η γνωστή stand-up comedian ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που έφερε στη ζωή της η σχεδόν θανατηφόρα περιπέτεια υγείας

«Της αρέσουν οι κακοποιητές!»: Aγριο κράξιμο στην Τέιλορ Σουίφτ γιατί κάλεσε τον Μπραντ Πιτ στον γάμο της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Εξοργισμένοι είναι οι χρήστες των social media γιατί η Σουίφτ στήριξε τον ηθοποιό εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την Αντζελίνα Τζολί

Adele – Η αλήθεια πίσω από την απώλεια των 45 κιλών: «Δεν ξεκίνησα για να αδυνατίσω»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Adele αποκάλυψε πώς έχασε περίπου 45 κιλά, τι είπε για τη γυμναστική και το άγχος μετά το διαζύγιό της

Συγκλονιστική αποκάλυψη της Mel C: Η σχέση της με το Robbie Williams και η κατάθλιψη

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Mel C μίλησε για την κατάθλιψη, τη μοναξιά και τα σύντομα ειδύλλια με Robbie Williams και J από τους 5ive

Θοδωρής Φέρρης: Γιατί σταμάτησε τη συναυλία του και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό;

Social Χτες
Ο τραγουδιστής έκανε απρόσμενη παύση στη συναυλία του στην Κοζάνη για να σχολιάσει την εμφάνισή του με χαρακτηριστικό αυτοσαρκασμό.

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής στον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο παρουσιαστών επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με ένα νέο ποιοτικό μαγκαζίνο, ωστόσο το όνομα της εκπομπής παραμένει ακόμα μυστικό.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε 80 ετών ‑ δείτε τι έγραψε η σύζυγός του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Τζένιφερ Φλάβιν συγκίνησε με το μήνυμά της στο Instagram για τα γενέθλια του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Νίκος Μωραΐτη αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νίκος Μωραΐτης έχασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τον πόνο του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.