E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελένη Ράντου: Η αναπάντεχη δήλωση για το γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

«Είναι σαν να τα έχεις με έναν ναυτικό»

Δημοσίευση 10/12/2016 | 15:52

Ελένη Ράντου: Η αναπάντεχη δήλωση για το γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Μια ανάσα” στο θεατρικό της σπίτι, το θέατρο Διάνα. Με αφορμή το έργο, που έχει πάρει θετικές κριτικές, μιλά στην Σάσα Σταμάτη και στο Secret. Η σχολιάζει την κατάσταση στη χώρα, αποκαλύπτει τι της λείπει από την τηλεόραση και μιλά για το γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον οποίο είναι μαζί περίπου 30 χρόνια.
“Σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει αυτή την εποχή. Είναι πολύ πολιτικό το έργο. Φαίνεται ότι το έχει και ο κόσμος ανάγκη”, εξηγεί η ηθοποιός για το έργο στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον Αντώνη Καρυστινό.

Για την πραγματικότητα στη χώρα μας σχολιάζει: “Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας είναι μικρό μπροστά σε αυτό που συμβαίνει γενικά.”

Σου λείπει η τηλεόραση;
Επειδή το θέατρο μου απορροφάει όλη μου την ενέργεια, δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει όμως ως θεατής. Μου λείπει να έχω πράγματα αγαπημένα, που να θέλω να γυρίσω σπίτι να τα δω. Μου λείπει ως θεατής να βλέπω πράγματα που δεν είναι αναμασήματα, δεν είναι μίζερα. Αυτό που βλέπω δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ό,τι διάλυση υπάρχει παντού, υπάρχει και στην τηλεόραση.
Η κόρη σου τι κάνει; Με τι ασχολείται;
Η κόρη σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι πολύ ευτυχισμένη εκεί που είναι, έχει βρει τον στόχο της και γενικά νομίζω ότι έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Με έχει λιγότερο ανάγκη, οπότε νιώθω πολύ υπερήφανη για αυτό.

Είναι δύσκολο για ένα παιδί το γεγονός ότι οι γονείς του είναι τόσο ταλαντούχοι και γνωστοί;
Ε, βέβαια είναι. Είναι προδιαγεγραμμένο ότι κάτι σημαντικό πρέπει να κάνει. Και αυτό είναι ψυχαναγκαστικό, αλλά νομίζω ότι εκείνη το έχει διαχειριστεί πολύ έξυπνα. Έχει βρει έναν έξυπνο τρόπο να διαφεύγει. Όταν βλέπει φωτογράφο, εξαφανίζεται. Δεν είναι πολύ της έκθεσης. Μπορεί να έχει ζήσει το αρνητικό της έκθεσης, το να μη σε αφήνουν σε ησυχία.

Με τον Βασίλη είστε περίπου 30 χρόνια μαζί. Πώς είναι αυτή η σχέση;
Επειδή ο Βασίλης λείπει μεγάλο διάστημα, όπως και εγώ, δεν υπάρχει φθορά στη σχέση μας. Αν υπολογίσεις πόσα χρόνια πραγματικά είμαστε μαζί, real time, είναι τα μισά. Οπότε δεν υπάρχει η φθορά των τόσων χρόνων. Είναι σαν να τα έχεις με έναν ναυτικό.

Κατά καιρούς σας… χωρίζουν. Δεν έχεις σκεφτεί ποτέ να κινηθείς νομικά;

Εάν μπερδευτείς και χάσεις την αλήθεια σου, μπορεί να ταραχτείς. Αλλά άμα την ξέρεις την αλήθεια σου, δεν ταράζεσαι.

Έχετε όμως ένα παιδί και αυτό μπορεί να σας επηρεάσει.

Και το παιδί φρόντισε πολύ γρήγορα να ξέρει την αλήθεια. Ποτέ δεν μπήκα στη λογική του κουτσομπολιού, ούτε στο να δίνω σημασία τι λένε οι γύρω. Ποτέ δεν το έκανα αυτί, ούτε όταν τα πράγματα είχαν πραγματική δύναμη. Πόσω μάλλον τώρα, που δεν τα πιστεύει κανένας. Δεν ταράχτηκα ούτε τότε, ούτε τώρα με το «παράπλευρο» κομμάτι της σόουμπιζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου

Η Μαριγκόνα βούτηξε σε πισίνα και... βγήκε με κόκκινο σημάδι, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Ποιος μπορεί να μαντέψει γιατί κοκκίνισε η κοιλιά μου;» σχολίασε η 25χρονη που έγινε διάσημη ως φίλαθλος του Ολυμπιακού