E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δώρο... γραβάτες από την Άντζυ Σαμίου στον Τσίπρα για τη μείωση του χρέους

Νέα ανάρτηση υπέρ του Τσίπρα μετά το Eurogroup

Δημοσίευση 6/12/2016 | 11:12

Δώρο... γραβάτες από την Άντζυ Σαμίου στον Τσίπρα για τη μείωση του χρέους

Η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου, που πρόσφατα ξέσπασε υπέρ του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο πρωθυπουργός κατά την υποδοχή του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αποφάσισε να σχολιάσει και την απόφαση του Eurogroup για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.

«Αν αληθεύει η επιτυχία για τη μείωση του χρέους κατά 45 δις, ο Τσίπρας θα ανοίξει κατάστημα από τις γραβάτες που θα του στείλουμε δώρο!» έγραψε η τραγουδίστρια στο twitter.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγους μήνες η τραγουδίστρια είχε ξέσπασμα και κατά του Αλέξη Τσίπρα, αλλά τελικά τα μάζεψε, δίνοντας παράλληλα εξηγήσεις για τη θέση που είχε πάρει παλιότερα κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αποδίδοντάς την στη «συναισθηματική φόρτιση» είχε τη στιγμή που έγραφε όσα έγραφε.

«Πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό», διευκρινίζει, ποστάροντας παράλληλα την παλιότερη ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα γράφει: «Ποποποπο συναισθηματική φόρτιση που είχα εκείνη τη στιγμή που το έγραφα! Χαρακτηριστικό του Έλληνα βλέπεις, γιατί να αποτελώ εξαίρεση; Μετά το συναίσθημα όμως έρχεται η λογική κι έτσι χωρίς να αναιρώ αυτά που ένιωσα και είπα εκείνη την εποχή, σήμερα χειροκροτώ όχι τις υποσχέσεις, αλλά τις μεταρρυθμίσεις! Όχι τα χαμόγελα, αλλά τη σκληρή δουλειά και τις αλλαγές έστω κι αν δεν βολεύουν εμένα..... Άλλωστε απαιτούνται θυσίες και είναι και δική μου ευθύνη να ρυθμίσω τις ανάγκες μου σύμφωνα με τις δυνατότητες μου.... οδυνηρό, αλλά αναγκαίο! Μη τα πολυλογούμε, όσο βλέπω λαμόγια να πληρώνουν και να δίνουν εξηγήσεις σε εξεταστικές, και καταθέσεις κλεφταράδων να δεσμεύονται, πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό! Κι όταν βλέπω τα στραβά, πάλι θα τα λέω, γιατί αυτό διαφοροποιεί τον πολίτη από το κομματόσκυλο!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid 03.05.2026
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου