E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ένα αντίγραφο του Τιτανικού σε φυσικό μέγεθος ξεκίνησαν να φτιάχνουν στην Κίνα

Δεν πρόκειται να σαλπάρει, παρά μόνο να υποδέχεται τουρίστες

Δημοσίευση 2/12/2016 | 19:56

Ένα αντίγραφο του Τιτανικού σε φυσικό μέγεθος ξεκίνησαν να φτιάχνουν στην Κίνα

Ξεκίνησε στην Κίνα η κατασκευή του πρώτου αντίγραφου πλήρους μεγέθους του θρυλικού Τιτανικού. Το τεράστιο έργο της κατασκευής του πλοίου-αντίγραφου ανέλαβε η εταιρεία Wuchang Shipbuilding Industry Co. η οποία έχει ανακοινώσει ότι ο «Τιτανικός νούμερο δύο» θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2018 αλλά δεν θα βγει ποτέ στα... ανοιχτά, αφού ο σκοπός είναι να λειτουργήσει αποκλειστικά ως τουριστικό αξιοθέατο.

Στελέχη της κατασκευαστικής εταιρίας δήλωσαν πως το δημιούργημά τους θα είναι πιστό αντίγραφο του θρυλικού πλοίου και πως θα περιλαμβάνει όλους τους χώρους του πρωτότυπου, όπως τη μεγάλη τραπεζαρία, το θέατρο, τις καμπίνες της πρώτης θέσης και το κατάστρωμα με την πισίνα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να κλείνουν τραπέζι για να δειπνούν στο εστιατόριο του «Τιτανικού Νο 2» αλλά και να διανυκτερεύουν σε αυτό, ωστόσο δεν θα έχουν την ευκαιρία να το δουν να σκίζει να κύματα, αφού θα παραμένει πάντα αγκυροβολημένο.

Ο αυθεντικός «Τιτανικός» βυθίστηκε το 1912 μετά από σύγκρουση με ένα παγόβουνο, μια τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.500 ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής