E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζήμερος: Η θεία μου είναι συμπεθέρα του Τσε Γκεβάρα

Ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» αποκάλυψε τη συγγένεια

Δημοσίευση 29/11/2016 | 16:01

Τζήμερος: Η θεία μου είναι συμπεθέρα του Τσε Γκεβάρα

Τη συγγένεια που έχει με τον Τσε Γκεβάρα αποκάλυψε ο Θάνος Τζήμερος, μιλώντας στη χτεσινοβραδινή εκπομπή «Όλα» στον ANT1.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» έσπευσε να προϊδεάσει τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook για τη σχετική του δήλωση, μιας και η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη.

«Λόγω Κούβας κάναμε μια κουβέντα που θα σας φανεί εντελώς "κουφή" γι' αυτό σας προϊδεάζω», έγραψε ο Τζήμερος και κατόπιν εξήγησε πώς προκύπτει η συγγένεια με τον Τσε Γκεβάρα.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα που ανάρτησε στο Facebook…

«Σήμερα το βράδυ θα είμαι στον ANT1 στην εκπομπή του Θέμου. Λόγω Κούβας κάναμε μια κουβέντα (η εκπομπή βιντεοσκοπήθηκε το μεσημέρι) που θα σας φανεί εντελώς "κουφή" γι' αυτό σας προϊδεάζω: Ο Τσε Γκεβάρα έκανε 4 παιδιά: 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Ο μικρότερος γιος του είναι ο Ερνέστο. Η γυναίκα τού Ερνέστο είναι ξαδέλφη μου (οι παππούδες μας ήταν αδέλφια). Ζουν στην Αβάνα. Επομένως, τα παιδιά τους (έχουν δύο κόρες) είναι εγγονάκια του Τσε και ανίψια του γράφοντος. Η θεία μου, και... συμπεθέρα του Τσε, ζει στην Αθήνα.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι απλώς η αλήθεια. Δεν το είχα αναφέρει ποτέ δημοσίως, διότι είναι ιδιωτικό θέμα που δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πολιτική μου δραστηριότητα. Απλώς έτυχε να το κουβεντιάσουμε με τον Θέμο, πριν τη βιντεοσκόπηση, μιλώντας για την Κούβα, (την οποία έχω επισκεφθεί, με ξεναγό την ξαδέλφη μου) και το ανέφερα από σπόντα. Του έκανε εντύπωση και το έβγαλε στον αέρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social Χτες
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.