E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Νίκου Μουτσινά;

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δημοσίευση 24/11/2016 | 11:39

Τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Νίκου Μουτσινά;

«Δε νομίζω ότι μπορώ να δουλέψω ξανά με τον Νίκο Μουτσινά», δήλωσε πριν μερικό καιρό η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας του «Κόκο… Μπλόκο»;

«Με τον Νίκο Μουτσινά δεν υπάρχει λόγος να ξανασυναντηθούμε»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show και όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε σχετικά, εκείνη απάντησε: «Είπα αυτό που σκεφτόμουν εκείνη την ώρα. Δεν θέλω καθόλου η δική μου άποψη να μείνει στο κεφάλι κανενός. Έχω τόσα πράγματα να σου πω γιατί πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό; Εγώ πληγώθηκα από αυτό το πράγμα κι εμένα άμα με πληγώσεις δεν μου φεύγει εύκολα. Δε νομίζω να ξαναβρεθούμε».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό της Πέμπτης και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε: «Αυτό που ξέρουμε είναι ότι στις περιοδείες που έγιναν, πολλές φορές η Πηνελόπη πήγαινε μαζί με το νεογέννητο. Πολλές φορές είχε μαζί το παιδί της. Και αυτό που ξέρουμε από το ρεπορτάζ είναι ότι ήταν το παιδί στο καμαρίνι».

Στον αντίποδα ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε: «Ο Μουτσινάς δεν είναι πολύ εκρηκτικός γενικά; Δεν ακούγεται για τον Νίκο αυτό το πράγμα; Να το πούμε αυτό. Ακούγεται ότι είναι πολύ εκρηκτικός και ειδικά στις συνεργασίες του έχουν ακουστεί διάφορα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Έχεις παχύνει πολύ, κάνε δίαιτα»: Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη που ξάφνιασε

Tabloid 19.07.2026
Η influencer δέχτηκε σχόλιο για τα κιλά της μετά από φωτογραφία με μπικίνι στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια τραγούδιστρια έκπληξη θα βρίσκεται στο πλευρό του αυτόν τον χειμώνα

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του «Κέντρου Αθηνών», μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή.

Βάφτισε τον γιο του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Το όνομα που επέλεξαν

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου στις 18 Ιουλίου, με θέμα τον σκίουρο και γήινες αποχρώσεις στον στολισμό.

Ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε και ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή τον σήκωσε ξανά στην πλάτη του

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο Μάνος Μαλλιαρός υποδέχτηκε τον Σταύρο Φλώρο με συγκίνηση, τον μετέφερε στην πλάτη του σε δύσβατα μονοπάτια και τον αποκάλεσε «σιδερένιο».

Πήγαν διακοπές και είδαν κάτι στον τοίχο του Airbnb που τις «πάγωσε» στη θέση τους

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Δύο αδελφές από τη Γιούτα ανακάλυψαν στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά τους στην Καλιφόρνια μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με τις ίδιες και μέλη της οικογένειάς τους.

Δημήτρης Πιατάς: 50 χρόνια στο θέατρο και μια αλήθεια που αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο έμπειρος ηθοποιός μιλά για την τέχνη ως πράξη αντίστασης και τον ρόλο του καλλιτέχνη απέναντι στην εξουσία και την εποχή.

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

E-Daily 3.Left Χτες
Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.