E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έβγαλαν τα ρούχα τους για καλό σκοπό Ψινάκης, Σόμμερ και άλλοι επώνυμοι

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του HIV/AIDS

Δημοσίευση 24/11/2016 | 00:32

Έβγαλαν τα ρούχα τους για καλό σκοπό Ψινάκης, Σόμμερ και άλλοι επώνυμοι

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, καθώς και άλλοι επώνυμοι από τους χώρους της σόουμπιζ, της πολιτικής, του αθλητισμού, της τέχνης και της κοινωνίας ποζάρουν γuμνοί για καλό σκοπό στο περιοδικό "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" της εφημερίδας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του HIV/AIDS.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, στη φετινή γuμνή φωτογράφηση (διά χειρός του ταλαντούχου φωτογράφου Κώστα Αμοιρίδη) συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά (πέραν του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, ο οποίος κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους): οι επιχειρηματίες Μάρθα Αγγούρα, Σοφία Βαλταδώρου και Γιώργος Γιαννασίδης, η ηθοποιός και μοντέλο Άρτεμις Αστεριάδη, ο ηθοποιός Γιώργος Βάλαρης, το μοντέλο Μάριος Βαρδακώστας, ο creative director Τόνυ Βέρνης, η fashion blogger Έλενα Γαλύφα, ο ηθοποιός Πέτρος Δελατόλας, η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου, η μέτζο σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου, η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η επιχειρηματίας Ρούλα Νίκου-Δογραματζιάν, οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες Βαρβάρα Δουμανίδου και Δημήτρης Βασιλειάδης, ο επιχειρηματίας Ζαχαρίας Ζίφκος, ο fitness instructor Χάρης Ιωαννίδης, η ραδιοφωνική παραγωγός και PR manager Ιωάννα Καραθανάση, η παρουσιάστρια Βιβή Καραλή, η ραδιοφωνική παραγωγός Πέτρα Καρυώτη.

Ακόμη, η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, οι αρχιτέκτονες Μπερνάρ Κουόμο και Πρόδρομος Νικηφορίδης (οι οποίοι σχεδίασαν το ανανεωμένο "πρόσωπο" της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης), ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαδάς, το στέλεχος επιχειρήσεων Δημήτρης Λαζάρου, η ηθοποιός Νίκη Λάμη, η αθλήτρια ξιφασκίας και μέλος της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες "Ρίο 2016" Κέλλυ Λουφάκη, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Νηρέος, η ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος, το μοντέλο Τάσος Πλέσσας, η ομότιμη καθηγήτρια του ΑΠΘ και πρόεδρος του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Ξανθίππη Σκαρπιά-Χόιπελ, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, το μέλος της ομάδας "Σπείρα Σπείρα" Γιώργος Στιβανάκης, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Βασίλης Τσιγκριστάρης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων & οργάνωσης εκδηλώσεων μόδας Γιώτα Τσιώτη, ο ηθοποιός Σόλων Τσούνης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης Έλλη Χρυσίδου και η γυμνάστρια Δήμητρα Rosessthand-Φραντζή.

Πάρτε μια «γεύση» από τη φωτογράφηση:


Ο στόχος τής πρωτοβουλίας είναι ιερός -και διττός. Αφενός, μέσω του εξαιρετικά δυνατού συμβολισμού τής γuμνής φωτογράφησης δεκάδων επωνύμων, να περάσει το μήνυμα "ναι στον έpωτα, αλλά με προφυλάξεις".

Αφετέρου, μέρος των εσόδων από τη φωτογράφηση (μέσω χορηγών, αλλά και της πώλησης των πορτραίτων που θα παραχθούν) διατίθεται για την ενίσχυση ενός οργανισμού που στηρίζει τους πάσχοντες από AIDS.

Φέτος, μέσα από την καμπάνια "The Naked Issue", οι "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" στοχεύουν στη στήριξη της "Θετικής Φωνής", του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος, ο οποίος ιδρύθηκε το 2009, με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα.

Μάλιστα, το "The Naked Issue" project του περιοδικού "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" θα κορυφωθεί στις 9 Δεκεμβρίου, με ένα μεγάλο, ανοιχτό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Γ' του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, με πολλές εκπλήξεις, μουσική, live συγκροτήματα και dj sets, προβολές, επώνυμους καλεσμένους και, φυσικά, την έκθεση των γυμνών πορτραίτων των επωνύμων, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν το έργο της "Θετικής Φωνής".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρναούτογλου και Λιανός: Η κοινή ανάρτηση μετά τον φημισένο καβγά τους στον ραδιοφωνικό αέρα

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον 15χρονο συνεργάτη του και του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Οδύσσεια»: «Δεν με πειράζει η Αφρικανή Ελένη» – Τι είναι αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε τη δική του άποψη για την πολυσυζητημένη ταινία του Νόλαν και αποκάλυψε τι πραγματικά τον ενοχλεί στη συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Ωραίας Ελένης

Βαλαβάνη και Μόργκαν: Ο γιος τους έκλεισε τον πρώτο χρόνο! Δείτε το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μωρού τους με ένα συγκινητικό οικογενειακό πάρτι

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

E-Daily 3.Left Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το αντικείμενο που κλέβουν πιο συχνά οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία – 80.000 χάνονται ετησίως

E-Daily 3.Left Χτες
«Φέρουν το λογότυπο, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα»

Σίντνεϊ Σουίνι: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη νέα σειρά εσωρούχων Syrn

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός, 28 ετών, επέλεξε ένα διάφανο λευκό ολόσωμο κορμάκι με χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση που αναδεικνύει το ντεκολτέ της

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»