E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο διαφημιστής που έγινε ζιγkολό λόγω της κρίσης στην Ελλάδα

Τον ανακάλυψε η εφημερίδα Espresso

Δημοσίευση 23/11/2016 | 15:34

Ο διαφημιστής που έγινε ζιγkολό λόγω της κρίσης στην Ελλάδα

Όταν η οικονομική κρίση και η ανεργία χτύπησαν τη πόρτα του 40χρονου Αλέξανδρου τότε αναγκάστηκε να γίνει ζιγκολό για να μπορέσει να ζήσει.

«Αυτή είναι η κύρια εργασία μου» λέει στην εφημερίδα «Espresso» και αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στο κρεβάτι του.

«Εγώ δεν είμαι νέος, έχω περάσει τα 40, δεν είμαι γραμμωμένος. Είμαι όμως διαθέσιμος, γλυκός, συντροφικός, κάνω καλό έρωτα, είμαι αγαπησιάρης και κυρίως ... ντούρος!» τονίζει.

«Για ώριμες κυρίες που αναζητούν τον έρωτα, το σεξ και μια σοβαρή συντροφιά» γράφει η αγγελία του στο διαδίκτυο με τον αριθμό του κινητού του, που προτρέπει τις ενδιαφερόμενες να τον καλέσουν.

Ο Αλέξανδρος πριν μείνει άνεργος ήταν υπάλληλος σε διαφημιστική εταιρεία. Η εταιρεία έκλεισε με αποτέλεσμα να μείνει άνεργος για αρκετό καιρό. Όπως ο ίδιος λέει στην εφημερίδα «Εspresso» τα χρήματα στη νέα του δουλειά ως ζιγκολό είναι καλά γιατί παίρνει 150 ευρώ την ώρα.

«Έχει τύχει να ζητήσω συγγνώμη και να φύγω, αλλά ήταν πολύ χάλια η κατάσταση. Κατά τα άλλα λειτουργώ μια χαρά, γιατί μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Οι νεαρές μπορεί να έχουν καλύτερο σώμα αλλά η πιο μεστωμένη ξέρει τι θέλει και πώς θα σταθεί. Οι νεαρές επιδιώκουν πιο άγριο σeξ. Είναι όμως και αναποφάσιστες. Μπορεί να σου μιλούν μια ώρα στο τηλέφωνο, να φτιάχνονται και να μένουν εκεί».

Οι ηλικίες στις οποίες προσφέρει τις εργασίες του είναι ως επί το πλείστον 40 ετών και πάνω και εξηγεί πώς γίνεται η γνωριμία μαζί τους.

«Η πρώτη προσέγγιση γίνεται από το τηλέφωνο. Οι ενδιαφερόμενες βλέπουν τη σελίδα του συνοδού στο Ίντερνετ και του τηλεφωνούν. Μπορεί να μιλήσουν δυο τρεις φορές για να νιώσουν άνετα. Η συνάντηση γίνεται σε λόμπι ξενοδοχείου. Συνήθως επιλέγουν εκείνες το χώρο και φυσικά πληρώνουν τα πάντα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λιάγκας για Οικονομάκου : «Δεν της βγήκε η πρώτη της οικογένεια, δεν την παίρνει να αποτύχει»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε κεντρική θέση στα θέματα του Πρωινού

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»

Γιάννης Βαρδής: «Είναι καιρός να μάθουν ποια είναι...» – Η προειδοποίηση προς συναδέλφους του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής θέλοντας να προειδοποιήσει τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί.

Μικρο Σπίτι στο Λιβάδι: Πού βρίσκεται σήμερα η «Λόρα», η Melissa Gilbert

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η ηθοποιος αποδεικνύει ότι τα γκρίζα μαλλιά δεν χρειάζονται κοντό κούρεμα

Κέισι Μίζιου: Στο νοσοκομείο το πρώην μοντέλο του GNTM

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ανησυχία προκάλεσε μια ανάρτηση της Κέισι Μίζιου, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα social media πως τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε...

YFSF – Η Μαριλού Κατσαφάδου «λύγισε» τους πάντες με την αφιέρωση στη μητέρα της

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Αξίζει να σημειωθεί, πως στον ημιτελικό του YFSF έδωσε το παρών και ο πατέρας της ηθοποιού

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left Χτες
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories Χτες
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα