E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλληνας τραγουδιστής: Ήταν στο τραπέζι μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο να με σημαδεύει

«Οι μουσικοί στην ορχήστρα είχαν παραλύσει από τον τρόμο»

Δημοσίευση 20/11/2016 | 21:28

Έλληνας τραγουδιστής: Ήταν στο τραπέζι μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο να με σημαδεύει

Ο Βασίλης Καρράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στον Βασίλη Τσακίρογλου αποκαλύπτει την πιο παράξενη εμπειρία που είχε στην καριέρα του και σοκάρει…

«Μια από τις πιο αλλόκοτες στιγμές που έχω ζήσει στη νύχτα ήταν περίπου το 1975. Ένα μαγαζί ολόκληρο ήταν άδειο όταν βγήκα από το καμαρίνι. Στην αίθουσα υπήρξε μόνο μια παρέα. Ήταν οκτώ άτομα στο τραπέζι, ένας ασημένιος τενεκές, μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο στηριγμένο κανονικά στο τρίποδο. Δεν υπήρχε ούτε σερβιτόρος, ούτε κανείς και με το οπλοπολυβόλο να σημαδεύει εμένα μου είπαν: «Θα τραγουδάς μόνο Μανώλη Αγγελόπουλο. Έχεις κουράγιο να τραγουδήσεις με ένα οπλοπολυβόλο στη μούρη»; Όσο μπορούσα τραγουδούσα, αν και οι μουσικοί στην ορχήστρα είχαν παραλύσει από τον τρόμο.

Μετά από 40 – 50 λεπτά έσπασε ο πάγος και τους είπα: «Ρε παιδιά, πάρτε το αυτό από εδώ, δεν μπορώ πια.» Και όντως με άκουσαν και κατέβασαν το πολυβόλο. Η απορία μου ήταν όμως τι περιείχε αυτός ο τενεκές. «Βενζίνα», μου απάντησε ένας από τους οκτώ όταν ρώτησα. «Θα το κάψουμε» είπε, εννοώντας το μαγαζί. Τους ρώτησα το γιατί, μου είπαν τα γνωστά περί προστασίας, ότι «δεν μας δίνει λεφτά ο επιχειρηματίας» κλπ. Κατάφερα να τους πείσω να μην το κάψουν – αλλά απλώς το ανέβαλαν. Την επόμενη χρονιά που πήγα στο ίδιο κέντρο για να τραγουδήσω, είδα ξανά την ίδια παρέα. Μου είπαν: «Είμαστε καλά, μη στεναχωριέσαι καθόλου. Θα το κάψουμε το μαγαζί». Και τελικά το έκαψαν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της: Δεν έχω νιώσει πιο σέξι στη ζωή μου

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά δείχνοντας εμφανώς ταλαιπωρημένη

Αλέξης Σταμάτης: Το σπαρακτικό μήνυμα της Μπέτυς Αρβανίτη για τον γιο της ‑ «Μεγαλώσαμε μαζί»

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη σχέση που είχε χτίσει με τον μοναχογιό της και για την ιδιαίτερη πορεία τους ως μητέρα και παιδί

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.

Ποια τραγουδίστρια δέχθηκε επίθεση από χελώνα καρέτα‑καρέτα και τι αποκάλυψε για τον τραυματισμό της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η Ηλιάνα Ζέρβα περιέγραψε τη στιγμή που η θαλάσσια χελώνα την άρπαξε στο ισχίο ενώ κολυμπούσε στο Λιμένι της Μάνης, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δάχτυλό της.