E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διάσημοι έφηβοι που επηρέασαν τον κόσμο το 2016

Ποιοι από αυτούς έκαναν το διαδίκτυο να τρελαθεί

Δημοσίευση 26/10/2016 | 00:31

Διάσημοι έφηβοι που επηρέασαν τον κόσμο το 2016

Κάθε περίοδος έχει και τους δικούς της διάσημους πιτσιρικάδες που καταφέρνουν να αφήσουν το στίγμα τους και να γίνουν τα ινδάλματα των νεώτερων.

Οι έφηβοι είναι άλλωστε τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, φρέσκοι, όμορφοι και πολλά υποσχόμενοι, έρχονται αμέσως στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Φυσικά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπήρξαν εκείνοι που κατάφεραν να κάνουν το όνομα τους σήμα κατατεθέν.

Δείτε μερικούς από αυτούς παρακάτω:

Kylie Jenner: Έγινε γνωστή ως η μικρότερη κόρη της οικογένειας Kardashian, ενώ σήμερα στα 19 της απολαμβάνει μια αξιοζήλευτη ζωή, έχοντας τη δική της σειρά καλλυντικών και εκατομμύρια followers στο Instagram.

Chloe Grace Moretz: Μόλις 19 χρονών και έχει παίξει σε 55 ταινίες ως τώρα! Αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ενώ έχει συμμετάσχει και στο Εθνικό Συνέδριο Δημοκρατικών, υποστηρίζοντας τη Hilary Clinton.

Malala Yusafzai: Στα 17 της, έγινε η νεότερη νομπελίστρια του κόσμου, ενώ ίδρυσε και το Malala Fund το οποίο προσπαθεί να κάνει την εκπαίδευση αναγκαστική για όλα τα κορίτσια του κόσμου. Η νεαρή Πακιστανή είχε πυροβοληθεί από Ταλιμπάν το 2012 μετά από τη δημόσια εναντίωση της στην απαγόρευση της εκπαίδευσης των κοριτσιών.

Jaden Smith: Γιος του γνωστού ηθοποιού Will Smith, ο 18χρονος έχει τη δική του σειρά ρούχων μέσα από την οποία μάχεται για την κατάργηση των στερεοτύπων για τα δυο φύλα, ενώ έχει δημιουργήσει και μια σειρά από ανακυκλώσιμα μπουκάλια νερού.

Sasha & Malia Obama: Οι κόρες του πρώην Προέδρου της Αμερικής έχουν καταφέρει να κάνουν τον κόσμο να τις αγαπήσει με τον τρόπο ζωής τους. Ένα γνωστό παράδειγμα είναι όταν πήγαν να βοηθήσουν τη μητέρα τους να βελτιώσει την ποιότητα της εκπαίδευσης στη Λιβύη και το Μαρόκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής