E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διάσημοι έφηβοι που επηρέασαν τον κόσμο το 2016

Ποιοι από αυτούς έκαναν το διαδίκτυο να τρελαθεί

Δημοσίευση 26/10/2016 | 00:31

Διάσημοι έφηβοι που επηρέασαν τον κόσμο το 2016

Κάθε περίοδος έχει και τους δικούς της διάσημους πιτσιρικάδες που καταφέρνουν να αφήσουν το στίγμα τους και να γίνουν τα ινδάλματα των νεώτερων.

Οι έφηβοι είναι άλλωστε τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, φρέσκοι, όμορφοι και πολλά υποσχόμενοι, έρχονται αμέσως στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Φυσικά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπήρξαν εκείνοι που κατάφεραν να κάνουν το όνομα τους σήμα κατατεθέν.

Δείτε μερικούς από αυτούς παρακάτω:

Kylie Jenner: Έγινε γνωστή ως η μικρότερη κόρη της οικογένειας Kardashian, ενώ σήμερα στα 19 της απολαμβάνει μια αξιοζήλευτη ζωή, έχοντας τη δική της σειρά καλλυντικών και εκατομμύρια followers στο Instagram.

Chloe Grace Moretz: Μόλις 19 χρονών και έχει παίξει σε 55 ταινίες ως τώρα! Αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ενώ έχει συμμετάσχει και στο Εθνικό Συνέδριο Δημοκρατικών, υποστηρίζοντας τη Hilary Clinton.

Malala Yusafzai: Στα 17 της, έγινε η νεότερη νομπελίστρια του κόσμου, ενώ ίδρυσε και το Malala Fund το οποίο προσπαθεί να κάνει την εκπαίδευση αναγκαστική για όλα τα κορίτσια του κόσμου. Η νεαρή Πακιστανή είχε πυροβοληθεί από Ταλιμπάν το 2012 μετά από τη δημόσια εναντίωση της στην απαγόρευση της εκπαίδευσης των κοριτσιών.

Jaden Smith: Γιος του γνωστού ηθοποιού Will Smith, ο 18χρονος έχει τη δική του σειρά ρούχων μέσα από την οποία μάχεται για την κατάργηση των στερεοτύπων για τα δυο φύλα, ενώ έχει δημιουργήσει και μια σειρά από ανακυκλώσιμα μπουκάλια νερού.

Sasha & Malia Obama: Οι κόρες του πρώην Προέδρου της Αμερικής έχουν καταφέρει να κάνουν τον κόσμο να τις αγαπήσει με τον τρόπο ζωής τους. Ένα γνωστό παράδειγμα είναι όταν πήγαν να βοηθήσουν τη μητέρα τους να βελτιώσει την ποιότητα της εκπαίδευσης στη Λιβύη και το Μαρόκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς κατέληξε η Bonnie Tyler σε τεχνητό κώμα – Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Tabloid 08.05.2026
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η 74χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Στο Αγιο Όρος ο Γιώργος Μαζωνάκης

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Ανέβασε και βίντεο από κελί

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία