E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι επιβίωσης «The Island» !

Πρωτότυπες δοκιμασίες!

Δημοσίευση 18/10/2016 | 16:18

Οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι επιβίωσης «The Island» !

Το παιχνίδι επιβίωσης «The Island», στο νησάκι Αλιμνιά, κοντά στη Χάλκη, βρίσκεται ήδη στα μισά και οι δοκιμασίες συνεχίζονται. Οι 20 σύγχρονοι ναυαγοί τις πρώτες πέντε ημέρες πέρασαν δεκάδες δοκιμασίες και ήδη όλα δείχνουν πως η τελική κατάταξη έχει καθοριστεί. Από την περασμένη Πέμπτη όπου ξεκίνησε το νέο τουριστικό προϊόν του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Beyond Borders» με έδρα το Βέλγιο, κέρδισε τις εντυπώσεις με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου και προβάλλεται να ανταλλάσσουν σχόλια αλλά και να ενθαρρύνουν τους παίκτες.

Οι συμμετέχοντες, προερχόμενοι από Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία και Αγγλία χωρίστηκαν αρχικά σε δυο ομάδες και σκοπός τους ήταν να φτιάξουν το καλύτερο camp. Κατασκευάστηκε το ανατολικό και δυτικό camp τα οποία βαθμολογήθηκαν από τους διοργανωτές, με το πρώτο να υπερέχει σημαντικά. Ακολούθησαν πρωτότυπες δοκιμασίες όπως να κρατούν επί ώρα στα χέρια τους βαριές πέτρες χωρίς να κουνηθούν ή να παραμένουν κατά τη διάρκεια της νύχτας με τα μάτια δεμένα πάνω σε μια αιώρα κρατώντας επίσης πέτρες. Στο καθημερινό τους πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται το ψάρεμα και το μαγείρεμα ενώ όλοι οι ναυαγοί απολαμβάνουν την παραδεισένια ομορφιά του ακατοίκητου νησιού. Πάντως, οι υπεύθυνοι του βέλγικου τουριστικού γραφείου έχουν έρθει σε συμφωνία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ώστε να πραγματοποιηθεί και την επόμενη χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το άγνωστο περιστατικό: Η στιγμή που όλα άλλαξαν στο παλάτι ‑ Τι συνέβη ανάμεσα σε Meghan, William και Kate

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το βασιλικό τραπέζι που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης

Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Τι απέγινε η Soleil Moon Frye

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το κορίτσι που έγινε διάσημο στα 7 του

Ιωάννα Τούνη: «Αν το να είσαι βασίλισσα του real estate, κουκλάρα και πετυχημένη είναι έγκλημα, συλλάβετέ με»

Tabloid Χτες
«Δηλώνω ένοχη, αξιότιμο δικαστήριο», έγραψε χιουμοριστικά η influencer στη λεζάντα της ανάρτησής της

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεο με Κάτια Ζυγούλη και Ρένα Μόρφη στη Σίφνο ‑ Μια αξέχαστη στιγμή με μοναδική θέα

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής απόλαυσε τις διακοπές του στο νησί με τη γυναίκα του και συναντήθηκε με τη συνάδελφό του για βόλτα στο κάστρο

Η Κέλλυ Κελεκίδου παρακολούθησε συναυλία του Μπρούνο Μαρς στο Μιλάνο και βγήκε φωτογραφία μαζί του

Tabloid Χτες
«Υπάρχουν βραδιές που τις ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και μένουν για πάντα στην καρδιά σου», έγραψε η τραγουδίστρια

Η Ρένια Λουιζίδου ντύνεται μοναχή και αποκαλύπτει τον νέο της ρόλο

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στα «Φόνοι στο καμπαναριό» αλλά και στο «Σόι σου», με διπλό ρόλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

Social Χτες
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

Social Χτες
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left Χτες
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left Χτες
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.