E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sarah Jessica Parker: Προσέλαβε Έλληνα σεφ που θα τις μαγειρεύει 3 φορές την εβδομάδα

Απλή και ακομπλεξάριστη είναι σύμφωνα με τον Ελληνα σεφ, Γιάννη Τόμπα, η Sarah Jessica Parker

Δημοσίευση 15/10/2016 | 19:09

Sarah Jessica Parker: Προσέλαβε Έλληνα σεφ που θα τις μαγειρεύει 3 φορές την εβδομάδα

Η αγάπη της Sarah Jessica Parker για την Ελλάδα είναι γνωστή. Πριν από δύο χρόνια, απαντώντας στις 73 ερωτήσεις της Vogue σχετικά με το ποια είναι η αγαπημένη της χώρα, απάντησε χωρίς δισταγμό: «Η Ελλάδα».

Σε άλλη συνέντευξή της έχει εξομολογηθεί την επιθυμία της να αποκτήσει ένα σπίτι στην Ελλάδα: «Θέλω ένα σπίτι στην Ελλάδα, όλοι θα ‘πρεπε να έχουν ένα σπίτι στην Ελλάδα».

Και επειδή εκτός από την Ελλάδα ως χώρα λατρεύει και την κουζίνα της, η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να προσλάβει Ελληνα σεφ για δείπνο που παρέθεσε στο σπίτι της.

Έτσι, η χολιγουντιανή ηθοποιός απευθύνθηκε στον Έλληνα σεφ Γιάννη Τόμπα, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική.

Ο 29χρονος σεφ έχει εργαστεί σε μεγάλα εστιατόρια του Μανχάταν, ενώ έχει μαγειρέψει στις κουζίνες πολλών αστέρων του Χόλιγουντ.

«Πριν από περίπου έναν μήνα η Sarah Jessica Parker  μου έστειλε email, λέγοντας ότι είχε ακούσει τα καλύτερα για μένα και ότι οι δημιουργίες μου είναι καθαρά ελληνικές! Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο άρχισε να μου εκθειάζει την Ελλάδα, το φαγητό, τους ανθρώπους! Η ίδια μιλάει λίγα ελληνικά. Είναι πολύ απλή και ακομπλεξάριστη. Με ρώτησε αν είμαι διαθέσιμος να με "προσλάβει" και βέβαια είπα "ναι"!» εξήγησε σε καθημερινή εφημερίδα ο Γιάννης Τόμπας και συμπλήρωσε: «Θα πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα να της μαγειρεύω, καθώς και κάποιες μέρες έξτρα όταν έχει καλεσμένους».

Το μενού του δείπνου που ετοίμασε ο Γιάννης για την διάσημη ηθοποιό και τους καλεσμένους της ήταν βλήτα βραστά με λεμόνι και ελαιόλαδο, φάβα, σπανακόπιτα, πατάτες λεμονάτες, αρνίσια παϊδάκια, κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες και ντολμαδάκια γιαλαντζί, ενώ η Sarah Jessica απαίτησε να υπάρχει άφθονη ελληνική σαλάτα. 

Για γλυκό, οικοδέσποινα και καλεσμένοι απόλαυσαν μπακλαβά και ραβανί.

Μιλώντας στο peoplegreece ο Γιάννης Τόμπας είπε:

«Στο τηλέφωνο η Sarah Jessica μου είπε ξεκάθαρα ότι της αρέσει το ελληνικό φαγητό της ταβέρνας, το απλό, αυτό που τρώνε οι Έλληνες στην καθημερινότητά τους και όχι τα fancy», συνεχίζει ο Γιάννης και αποκαλύπτει πως η ηθοποιός παρακολουθεί συχνά τα τεκταινόμενα στη χώρα μας και μιλάει λίγα ελληνικά!

Όσο για το πώς είναι να δουλεύεις για την μεγάλη star;
«Είναι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ απλός και τελείως ακομπλεξάριστη. Η συνεργασία μας είναι άψογη! Εξίσου πολύ καλός είναι και ο άντρας της, ο ηθοποιός Matthew Broderick. Είναι μία από τις καλύτερες οικογένειες που έχω δουλέψει!», απαντά ο ταλαντούχος σεφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά 14.03.2026
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid Χτες
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα Χτες
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Akylas ερμήνευσε μία διαφορετική εκτέλεση του «Ferto» και αποθεώθηκε

Eurovision Χτες
Δείτε το βίντεο - «Η λυπημένη εκδοχή του Ferto» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Tabloid Χτες
Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Tabloid Χτες
Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Tabloid Χτες
Τέλος στις φήμες για την προσωπική ζωή της έβαλε η Ελένη Μενεγάκη με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram