E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sarah Jessica Parker: Προσέλαβε Έλληνα σεφ που θα τις μαγειρεύει 3 φορές την εβδομάδα

Απλή και ακομπλεξάριστη είναι σύμφωνα με τον Ελληνα σεφ, Γιάννη Τόμπα, η Sarah Jessica Parker

Δημοσίευση 15/10/2016 | 19:09

Sarah Jessica Parker: Προσέλαβε Έλληνα σεφ που θα τις μαγειρεύει 3 φορές την εβδομάδα

Η αγάπη της Sarah Jessica Parker για την Ελλάδα είναι γνωστή. Πριν από δύο χρόνια, απαντώντας στις 73 ερωτήσεις της Vogue σχετικά με το ποια είναι η αγαπημένη της χώρα, απάντησε χωρίς δισταγμό: «Η Ελλάδα».

Σε άλλη συνέντευξή της έχει εξομολογηθεί την επιθυμία της να αποκτήσει ένα σπίτι στην Ελλάδα: «Θέλω ένα σπίτι στην Ελλάδα, όλοι θα ‘πρεπε να έχουν ένα σπίτι στην Ελλάδα».

Και επειδή εκτός από την Ελλάδα ως χώρα λατρεύει και την κουζίνα της, η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να προσλάβει Ελληνα σεφ για δείπνο που παρέθεσε στο σπίτι της.

Έτσι, η χολιγουντιανή ηθοποιός απευθύνθηκε στον Έλληνα σεφ Γιάννη Τόμπα, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική.

Ο 29χρονος σεφ έχει εργαστεί σε μεγάλα εστιατόρια του Μανχάταν, ενώ έχει μαγειρέψει στις κουζίνες πολλών αστέρων του Χόλιγουντ.

«Πριν από περίπου έναν μήνα η Sarah Jessica Parker  μου έστειλε email, λέγοντας ότι είχε ακούσει τα καλύτερα για μένα και ότι οι δημιουργίες μου είναι καθαρά ελληνικές! Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο άρχισε να μου εκθειάζει την Ελλάδα, το φαγητό, τους ανθρώπους! Η ίδια μιλάει λίγα ελληνικά. Είναι πολύ απλή και ακομπλεξάριστη. Με ρώτησε αν είμαι διαθέσιμος να με "προσλάβει" και βέβαια είπα "ναι"!» εξήγησε σε καθημερινή εφημερίδα ο Γιάννης Τόμπας και συμπλήρωσε: «Θα πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα να της μαγειρεύω, καθώς και κάποιες μέρες έξτρα όταν έχει καλεσμένους».

Το μενού του δείπνου που ετοίμασε ο Γιάννης για την διάσημη ηθοποιό και τους καλεσμένους της ήταν βλήτα βραστά με λεμόνι και ελαιόλαδο, φάβα, σπανακόπιτα, πατάτες λεμονάτες, αρνίσια παϊδάκια, κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες και ντολμαδάκια γιαλαντζί, ενώ η Sarah Jessica απαίτησε να υπάρχει άφθονη ελληνική σαλάτα. 

Για γλυκό, οικοδέσποινα και καλεσμένοι απόλαυσαν μπακλαβά και ραβανί.

Μιλώντας στο peoplegreece ο Γιάννης Τόμπας είπε:

«Στο τηλέφωνο η Sarah Jessica μου είπε ξεκάθαρα ότι της αρέσει το ελληνικό φαγητό της ταβέρνας, το απλό, αυτό που τρώνε οι Έλληνες στην καθημερινότητά τους και όχι τα fancy», συνεχίζει ο Γιάννης και αποκαλύπτει πως η ηθοποιός παρακολουθεί συχνά τα τεκταινόμενα στη χώρα μας και μιλάει λίγα ελληνικά!

Όσο για το πώς είναι να δουλεύεις για την μεγάλη star;
«Είναι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ απλός και τελείως ακομπλεξάριστη. Η συνεργασία μας είναι άψογη! Εξίσου πολύ καλός είναι και ο άντρας της, ο ηθοποιός Matthew Broderick. Είναι μία από τις καλύτερες οικογένειες που έχω δουλέψει!», απαντά ο ταλαντούχος σεφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid 10.04.2026
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid 10.04.2026
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid 10.04.2026
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid 10.04.2026
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social 10.04.2026
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories 10.04.2026
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Χτες
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013

Αδιανόητος καβγάς σε κηδεία στο Μεξικό: Οι ερωμένες του νεκρού τσακώθηκαν πάνω από το φέρετρο, δείτε βίντεο

Παράξενα Χτες
Ο καβγάς ξεκίνησε όταν μια γυναίκα στάθηκε δίπλα στο φέρετρο, και είπε «αγάπη μου, θα μου λείψεις».

Το CNN «πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ, πώς αντέδρασε ο ηθοποιός

Social Χτες
Αφιερωματικό βίντεο του αμερικανικού δικτύου δημιούργησε την εντύπωση ότι ο Φοξ είχε φύγει από τη ζωή

Τα δάκρυα της Μία Καλίφα για τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Social Χτες
Οι φόροι μου στις ΗΠΑ χρηματοδοτούν την επίθεση στην ίδια μου την πατρίδα