E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα αρχή για τον 13χρονο που το κεφάλι του κρεμόταν στο πλάι

Η επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή

Δημοσίευση 10/10/2016 | 20:37

Νέα αρχή για τον 13χρονο που το κεφάλι του κρεμόταν στο πλάι

Ένας μαθητής που ζούσε με το κεφάλι του να κρέμεται από τη μία πλευρά είναι τελικά σε θέση να δει τον κόσμο «ευθεία» μετά την επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή.

Ο 13χρονος Mahendra Ahirwar από την Ινδία έχει μια σπάνια πάθηση η οποία έκανε τους μύες του λαιμού του τόσο αδύναμους με αποτέλεσμα το κεφάλι του να κρέμεται. Αναγκαστικά, ο ίδιος καθόταν συνεχώς αφού δεν ήταν σε θέση να σταθεί όρθιος ή να περπατήσει και χρειαζόταν βοήθεια για να φάει και να πάει στην τουαλέτα.

Όμως, η ζωή του άλλαξε ριζικά, όταν μια άγνωστη, μητέρα δύο παιδιών που ζει στο Λίβερπουλ, διάβασε την ιστορία του και αποφάσισε να τον βοηθήσει. Χάρισε, λοιπόν, 12.000 λίρες για να γίνει το χειρουργείο και να ισιώσει ο λαιμός του. Πλέον, ο 13χρονος μπορεί να κάνει ό,τι κάνουν τα παιδιά της ηλικίας του και να πάει στο σχολείο.

Ο 41χρονος πατέρας του δήλωσε στη Daily Mail: «Είναι ένα θαύμα. Ο λαιμός του είναι σε ευθεία και η ζωή του είναι τόσο διαφορετική. Σπάραζε η καρδιά μας όταν τον βλέπαμε στο παρελθόν. Όταν ο λαιμός του έγερνε, ήταν πάρα πολύ ντροπαλός ακόμη και για να μιλήσει, αλλά τώρα νιώθει όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι και μπορούμε να δούμε τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής του να ανεβαίνουν. Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος τώρα. Βλέπει τη διαφορά και την αγαπάει».

Πριν την επέμβαση χρειαζόταν τη μητέρα του ή τα αδέρφια του για να τον φροντίσουν σε οποιοδήποτε επίπεδο. Ακόμη και οι φίλοι του πολλές φορές τον αγνοούσαν. Τώρα, το μέλλον για το νεαρό αγόρι μοιάζει πιο αισιόδοξο και εκείνος κάνει όνειρα για τη ζωή του ευχαριστώντας τη γυναίκα που του προσέφερε αυτή την ευκαιρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής