E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χώρισαν Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου

Με νέα συνοδό εμφανίστηκε ο Παρθένης στον Βόλο

Δημοσίευση 8/10/2016 | 11:40

Χώρισαν Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου

Η είδηση του γάμου τους το 2012 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ίδιο αιφνίδιο και κάτω από άκρα μυστικότητα υπήρξε και το διαζύγιο της Κατερίνας Θάνου και του Αλέξανδρου Παρθένη που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Κούτρα στο blog του εκδόθηκε συναινετικά στις 18/07/2016.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και το πρώην μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα, τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Η αιτία που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι μέχρι στιγμής άγνωστη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν φήμες για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού οι οποίες και επιβεβαιώθηκαν.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Βόλο όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του volonakinews.gr να γευματίζει σε γνωστό sushi bar της περιοχής με τον αδελφό του ιδικτήτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το Peoplegreece.com, ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν ήταν μόνος του, αλλά με μια ξανθιά ετνυπωσιακή και πολύ στιλάτη γυναίκα με καταγωγή από το Βόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους είναι διαχυτικοί, φαίνεται ο ένας να απολαμβάνει την παρέα του άλλου και μαζί με καλούς τους φίλους περνούν όμορφες στιγμές.

Αν πρόκειται για μια δυνατή φιλία ή ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη θα το δείξει ο χρόνος

Να σημειώσουμε εδώ πως τόσο το πρώην μοντέλο όσο και η Ολυμπιονίκης κρατούσαν πάντα χαμηλό προφίλ, δεν απασχόλησαν ποτέ τα Μέσα ενώ απέφευγαν να απαντούν σε οτιδήποτε ακουγόταν για την προσωπική τους ζωή. Μοναδική εξαίρεση διάψευση του Αλέξανδρου Παρθένη στη φημολογούμενη εγκυμοσύνης της Κατερίνας Θάνου, τον Αύγουστο του 2014.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Ερωτική μονομαχία» το Δεκέμβριου του 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Εύχομαι να δημιουργήσω ένα δεύτερο Λαϊκό νοσοκομείο, το έχω κάνει τάμα»

Tabloid 24.10.2025
«Όσα περισσότερα βγάζω, τόσα περισσότερα θα δίνω», είπε η γνωστή επιχειρηματίας

Eurovision 2026: Αυτοί είναι οι 10+1 καλλιτέχνες που «παίζουν» για την ελληνική εκπροσώπηση στη Βιέννη

Eurovision 24.10.2025
Από Marseaux και Good Job Nicky μέχρι Τάνια Μπρεάζου και Claydee

Φράνσις Φορντ Κόπολα: Πουλάει 7 ρολόγια του για να «ρεφάρει» τη ζημιά από την ταινία «Megalopolis»

Tabloid 24.10.2025
Ο θρυλικός σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα έβαλε σε δημοπρασία ρολόγια από την προσωπική του συλλογή, αφού η τελευταία του ταινία δεν είχε τα έσοδα που περίμενε

Βάνα Μπάρμπα: «Το εγκεφαλικό μου οφείλεται στο ότι δικοί μου άνθρωποι με πρόδωσαν»

Tabloid 24.10.2025
Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου

Οι μεγάλες επιστροφές στην TV ‑ Ο Παπαδάκης και οι θρυλικές σειρές

Media 24.10.2025
Το επόμενο διάστημα, αγαπημένα πρόσωπα επιστρέφουν στην TV

Αρκάς: Πενθήμερο εθνικής χαλάρωσης

Χιούμορ 24.10.2025
Όταν η 28η Οκτωβρίου πέφτει Τρίτη, το τριήμερο δεν φτάνει

Διαβολάκι η Ανδρομάχη για γενέθλιά της

Tabloid 24.10.2025
Δείτε τις φωτογραφίες

Δανάη Μπάρκα: Εντελώς γυμνή στη μπανιέρα

Tabloid Χτες
Η ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση

Ιωάννα Μαλέσκου: «Είχα δύο εμμονικούς θαυμαστές, γίνεται επικίνδυνο ...»

Tabloid Χτες
Οι ερωτήσεις για το διαζύγιο, οι ψευδείς φήμες και η οικογένεια

Κώστας Πρέκας: «Έχω κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό μου, ο θάνατος είναι το επόμενο βήμα»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τον θάνατο και το ενεδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του