E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χώρισαν Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου

Με νέα συνοδό εμφανίστηκε ο Παρθένης στον Βόλο

Δημοσίευση 8/10/2016 | 11:40

Χώρισαν Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου

Η είδηση του γάμου τους το 2012 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ίδιο αιφνίδιο και κάτω από άκρα μυστικότητα υπήρξε και το διαζύγιο της Κατερίνας Θάνου και του Αλέξανδρου Παρθένη που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Κούτρα στο blog του εκδόθηκε συναινετικά στις 18/07/2016.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και το πρώην μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα, τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Η αιτία που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι μέχρι στιγμής άγνωστη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν φήμες για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού οι οποίες και επιβεβαιώθηκαν.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Βόλο όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του volonakinews.gr να γευματίζει σε γνωστό sushi bar της περιοχής με τον αδελφό του ιδικτήτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το Peoplegreece.com, ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν ήταν μόνος του, αλλά με μια ξανθιά ετνυπωσιακή και πολύ στιλάτη γυναίκα με καταγωγή από το Βόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους είναι διαχυτικοί, φαίνεται ο ένας να απολαμβάνει την παρέα του άλλου και μαζί με καλούς τους φίλους περνούν όμορφες στιγμές.

Αν πρόκειται για μια δυνατή φιλία ή ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη θα το δείξει ο χρόνος

Να σημειώσουμε εδώ πως τόσο το πρώην μοντέλο όσο και η Ολυμπιονίκης κρατούσαν πάντα χαμηλό προφίλ, δεν απασχόλησαν ποτέ τα Μέσα ενώ απέφευγαν να απαντούν σε οτιδήποτε ακουγόταν για την προσωπική τους ζωή. Μοναδική εξαίρεση διάψευση του Αλέξανδρου Παρθένη στη φημολογούμενη εγκυμοσύνης της Κατερίνας Θάνου, τον Αύγουστο του 2014.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Ερωτική μονομαχία» το Δεκέμβριου του 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Μίκι Ρουρκ «σπάει» τη σιωπή του μετά την έξωση από το σπίτι του ‑ «Οι συνθήκες ήταν άθλιες»

Tabloid 12.03.2026
Για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που βίωνε μίλησε ο διάσημος ηθοποιός, λίγο μετά την έξωσή του από το σπίτι του στο Λος Αντζελες

Αννα Πρέλεβιτς: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Tabloid 12.03.2026
Πατέρας ο Νικήτας Νομικός

Έλενα Ασημακοπούλου: Δάκρυσε μιλώντας για τη μάχη του Τσιρίλο με την κατάθλιψη

Tabloid 12.03.2026
«Έχω τρομερές ενοχές, δεν καταλάβαινα τι περνάει»

Γιώργος Μαρίνος: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Tabloid 12.03.2026
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου

Μαριάννα Κατσιμίχα: H κόρη του γνωστού τραγουδοποιού κατέκλυσε τα κοινωνικά δίκτυα

Tabloid 12.03.2026
Είναι κόρη του τραγουδοποιού Πάνου Κατσιμίχα και ανιψιά του Χάρη Κατσιμίχα

Πανδαιμόνιο με το βιντεοκλίπ του Ακύλα για το Ferto, «σε ευχαριστούμε που δεν ξέχασες ποια χώρα εκπροσωπείς» του γράφουν

Eurovision 12.03.2026
Ενθουσιασμό και θετικά σχόλια απέσπασε το βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision λίγα μόλις λεπτά αφότου δόθηκε στην δημοσιότητα

Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο και τη Μελίνα Μερκούρη: «Πες το αγόρι μου είναι π…»

Tabloid 12.03.2026
H Μελίνα Μερκούρη χωρίς να ενημερώσει κανέναν πήγε στη Μέδουσα

Αγνώριστη η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα σε βραδινή εκδήλωση

Tabloid 12.03.2026
Όπως έχει γίνει γνωστό, ενώ σπούδαζε ιατρική στην Πράγα, κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο χορός στους ρυθμούς του Bad Bunny σε παραλία της Καλιφόρνια

Social 12.03.2026
«Πραγματική ομορφιά» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου για όσα βλέπει στην Καλιφόρνια

Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει μια φήμη για διαζύγιο ‑ σοκ για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz»

Tabloid 12.03.2026
Μια φημολογία ότι έχει χωρίσει πασίγνωστο ζευγάρι μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, το πρωί της Πέμπτης

Δούσης για για τον θάνατο της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Φτιάχνουμε μικρούς εγκληματίες και δεν τρέχει κάστανο»

Tabloid 12.03.2026
Ο δημοσιογράφος βάζει στο «κάδρο» της ευθύνης τους γονείς που καλύπτουν την παραβατικότητα των παιδιών τους και την αδράνεια του Υπουργείου!