E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Αλεξάνδρου: Όσα έγιναν στο πάρτι οpγίων σε club του Πειραιά

Έλαβε χώρα την Παρασκευή

Δημοσίευση 22/12/2015 | 00:03

Μαρία Αλεξάνδρου: Όσα έγιναν στο πάρτι οpγίων σε club του Πειραιά

Το πάρτι που διοργάνωσε δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών σε γνωστό στέκι swingers στον Πειραιά έγινε το πρώτο θέμα στην τοπική κοινωνία της πόλης. Το πάρτι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», έλαβε χώρα την Παρασκευή, με δεκάδες ανοιχτόμυαλα ζευγάρια να σπεύδουν να μοιραστούν... με όλους τις εpωτικές τους εμπειρίες και κράτησε ως τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αυτό σημαίνει ατελείωτες σeξουαλικές συνευρέσεις, συνεχείς ανταλλαγές εpωτικών συντρόφων και ομαδικά όpγια, όπου έσπευσαν να δώσουν το παρών περισσότερα από 400 άτομα!

Σε ρόλο guest star βρέθηκε η ποpνοστάρ Μαρία Λιαγουροπούλου-Αλεξάνδρου, η οποία έκοψε την κόκκινη κορδέλα, κηρύσσοντας την έναρξη της... ξέφρενης βραδιάς.

«Εγώ πήγα εκεί για να κόψω την κορδέλα και να ανεβάσω το κέφι με τα τραγούδια μου», δήλωσε, ενώ ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει: «Σε διάφορα Μέσα προβλήθηκε μια φωτογραφία μου από τη βραδιά, στην οποία φάινεται να έχω έρθει πολύ κοντά με μια ξανθιά κοπέλα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως τίποτα δεν συνέβη μεταξύ μας».

Όσο για την επιτυχία της βραδιάς, η ίδια αποκαλύπτει: «Ο χώρος είναι πολύ όμορφος! Στον κάτω όροφο είναι το club και επάνω τα δωμάτια. Το πάρτι είχε πολύ κόσμο. Κάτω έπιναν το ποτάκι τους και μετά, όσο περνούσε η βραδιά και χαλάρωναν, ανέβαιναν πάνω στα δωμάτια και αντάλλασσαν συντρόφους». Σύμφωνα με τη Μαρία Αλεξάνδρου, πολλά ήταν τα ζευγάρια που συμμετείχαν στα όpγια, τα οποία κράτησαν για πολλές ώρες και δεν σταμάτησαν μέχρι που οι ιθύνοντες του καταστήματος άνοιξαν τα φώτα στο club, σηματοδοτώντας το τέλος της ακόλαστης βραδιάς.

«Μέσα σε λίγα λεπτά, όλοι οι prive χώροι γέμισαν με γuμνά κορμιά. Στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα, στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, ακόμη και στις τουαλέτες, άντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε άγριο, αχαλίνωτο σeξ», περιγράφεται από θαμώνα του μαγαζιού στην εφημερίδα «Espresso», που ανάδειξε το θέμα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι έδειχναν ιδιαίτερες προτιμήσεις για συγκεκριμένους χώρους, ενώ μεγάλη ζήτηση είχε το «Doctor's Room».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώτα Τσιμπρικίδου για την εγκυμοσύνη της: Είναι κάτι που το ήθελα χρόνια με τον άντρα μου, το παλέψαμε πολύ

TV Buzz 26.11.2025
Είμαι χαρούμενη γιατί όλα πηγαίνουν προς το παρόν πολύ καλά, ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός που περιμένει το πρώτο της παιδί

Αγγελική Νικολούλη: Τι ισχύει για την πρόταση του Netflix

Tabloid 26.11.2025
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ

Μελέτης Ηλίας για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά: Όποιος κάνει χρήση δεν το ελέγχει, το έχω δει και σε εμένα

Social 26.11.2025
Αυτό που κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, το έκοψα μαχαίρι, δεν γινόταν αλλιώς, δήλωσε ο ηθοποιός

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Τον είδα να μπαίνει με χειροπέδες μέσα στο σπίτι 35 μέρες πριν παντρευτούμε»

Tabloid 26.11.2025
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μιλάει για τον πρώην σύντροφό της και τον χρόνο που πέρασε στη φυλακή

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο»

Tabloid 26.11.2025
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκανε δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε έντονα κατά του Αρη Καβατζίκη: «Να μιλάς για τον εαυτό σου»

TV Buzz 26.11.2025
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Κρυφός αρραβώνας; Το τεράστιο δαχτυλίδι που έβαλε φωτιά στις φήμες

Tabloid 26.11.2025
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση και οι αυστηροί κανόνες που κρατούν τη σχέση ζωντανή

Οι ευχές του Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Κατερίνα Καινούργιου για την ονομαστική της γιορτή

Tabloid 26.11.2025
Θέλησε να τιμήσει δημόσια την ονομαστική γιορτή της