E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Αλεξάνδρου: Όσα έγιναν στο πάρτι οpγίων σε club του Πειραιά

Έλαβε χώρα την Παρασκευή

Δημοσίευση 22/12/2015 | 00:03

Μαρία Αλεξάνδρου: Όσα έγιναν στο πάρτι οpγίων σε club του Πειραιά

Το πάρτι που διοργάνωσε δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών σε γνωστό στέκι swingers στον Πειραιά έγινε το πρώτο θέμα στην τοπική κοινωνία της πόλης. Το πάρτι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», έλαβε χώρα την Παρασκευή, με δεκάδες ανοιχτόμυαλα ζευγάρια να σπεύδουν να μοιραστούν... με όλους τις εpωτικές τους εμπειρίες και κράτησε ως τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αυτό σημαίνει ατελείωτες σeξουαλικές συνευρέσεις, συνεχείς ανταλλαγές εpωτικών συντρόφων και ομαδικά όpγια, όπου έσπευσαν να δώσουν το παρών περισσότερα από 400 άτομα!

Σε ρόλο guest star βρέθηκε η ποpνοστάρ Μαρία Λιαγουροπούλου-Αλεξάνδρου, η οποία έκοψε την κόκκινη κορδέλα, κηρύσσοντας την έναρξη της... ξέφρενης βραδιάς.

«Εγώ πήγα εκεί για να κόψω την κορδέλα και να ανεβάσω το κέφι με τα τραγούδια μου», δήλωσε, ενώ ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει: «Σε διάφορα Μέσα προβλήθηκε μια φωτογραφία μου από τη βραδιά, στην οποία φάινεται να έχω έρθει πολύ κοντά με μια ξανθιά κοπέλα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως τίποτα δεν συνέβη μεταξύ μας».

Όσο για την επιτυχία της βραδιάς, η ίδια αποκαλύπτει: «Ο χώρος είναι πολύ όμορφος! Στον κάτω όροφο είναι το club και επάνω τα δωμάτια. Το πάρτι είχε πολύ κόσμο. Κάτω έπιναν το ποτάκι τους και μετά, όσο περνούσε η βραδιά και χαλάρωναν, ανέβαιναν πάνω στα δωμάτια και αντάλλασσαν συντρόφους». Σύμφωνα με τη Μαρία Αλεξάνδρου, πολλά ήταν τα ζευγάρια που συμμετείχαν στα όpγια, τα οποία κράτησαν για πολλές ώρες και δεν σταμάτησαν μέχρι που οι ιθύνοντες του καταστήματος άνοιξαν τα φώτα στο club, σηματοδοτώντας το τέλος της ακόλαστης βραδιάς.

«Μέσα σε λίγα λεπτά, όλοι οι prive χώροι γέμισαν με γuμνά κορμιά. Στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα, στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, ακόμη και στις τουαλέτες, άντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε άγριο, αχαλίνωτο σeξ», περιγράφεται από θαμώνα του μαγαζιού στην εφημερίδα «Espresso», που ανάδειξε το θέμα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι έδειχναν ιδιαίτερες προτιμήσεις για συγκεκριμένους χώρους, ενώ μεγάλη ζήτηση είχε το «Doctor's Room».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα έχω τη μαμά μου δίπλα μου αφού γεννήσω»

Tabloid 05.03.2026
Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στο άγχος που αισθάνεται όσο πλησιάζει η ημέρα της γέννας

Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος και στον Αρειο Πάγο για απλή σωματική βλάβη κατά της Σοφίας Παυλίδου

Tabloid 05.03.2026
Με την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, η υπόθεση κλείνει οριστικά, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο ηθοποιός

Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στη Χαλκίδα

Tabloid 05.03.2026
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 05/03, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στη Χαλκίδα, για τη συνέχεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Riders», όπου πρωταγωνιστεί

Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καπουτζίδης εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα ‑ Επέστρεψαν με πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων

Tabloid 05.03.2026
Μια απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι αναψυχής της Σμαράγδας Καρύδη και του Γιώργου Καπουτζίδη στη Σρι Λάνκα

Αρκάς: Το σκίτσο της Πέμπτης για την αδικία του πολέμου

Χιούμορ 05.03.2026
«Μαντέψτε ποιος θα την πληρώσει»

OPEN: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος

Media 05.03.2026
Η ανακοίνωση του καναλιού

Οι Beckham στέλνουν μήνυμα στον Brooklyn μετά το δημόσιο ξέσπασμα

Tabloid 05.03.2026
Η κίνηση των Beckham για τα γενέθλια του γιου τους

Κέιτ Μος: «Μην με ακουμπάτε» ‑ Η αντίδρασή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που συζητήθηκε

Tabloid 05.03.2026
Το περιστατικό συνέβη στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας YSL μπροστά από τον Πύργο του Αιφελ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

Celebrity Stories 05.03.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

«Παρακαλώ, μην με αγγίζετε»: Το «ξέσπασμα» της Κέιτ Μος στο Παρίσι

Tabloid Χτες
Το αμήχανο σκηνικό με την Κέιτ Μος που κατέγραψε κάμερα έξω από το show του YSL, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι