E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Αλεξάνδρου: Όσα έγιναν στο πάρτι οpγίων σε club του Πειραιά

Έλαβε χώρα την Παρασκευή

Δημοσίευση 22/12/2015 | 00:03

Μαρία Αλεξάνδρου: Όσα έγιναν στο πάρτι οpγίων σε club του Πειραιά

Το πάρτι που διοργάνωσε δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών σε γνωστό στέκι swingers στον Πειραιά έγινε το πρώτο θέμα στην τοπική κοινωνία της πόλης. Το πάρτι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», έλαβε χώρα την Παρασκευή, με δεκάδες ανοιχτόμυαλα ζευγάρια να σπεύδουν να μοιραστούν... με όλους τις εpωτικές τους εμπειρίες και κράτησε ως τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αυτό σημαίνει ατελείωτες σeξουαλικές συνευρέσεις, συνεχείς ανταλλαγές εpωτικών συντρόφων και ομαδικά όpγια, όπου έσπευσαν να δώσουν το παρών περισσότερα από 400 άτομα!

Σε ρόλο guest star βρέθηκε η ποpνοστάρ Μαρία Λιαγουροπούλου-Αλεξάνδρου, η οποία έκοψε την κόκκινη κορδέλα, κηρύσσοντας την έναρξη της... ξέφρενης βραδιάς.

«Εγώ πήγα εκεί για να κόψω την κορδέλα και να ανεβάσω το κέφι με τα τραγούδια μου», δήλωσε, ενώ ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει: «Σε διάφορα Μέσα προβλήθηκε μια φωτογραφία μου από τη βραδιά, στην οποία φάινεται να έχω έρθει πολύ κοντά με μια ξανθιά κοπέλα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως τίποτα δεν συνέβη μεταξύ μας».

Όσο για την επιτυχία της βραδιάς, η ίδια αποκαλύπτει: «Ο χώρος είναι πολύ όμορφος! Στον κάτω όροφο είναι το club και επάνω τα δωμάτια. Το πάρτι είχε πολύ κόσμο. Κάτω έπιναν το ποτάκι τους και μετά, όσο περνούσε η βραδιά και χαλάρωναν, ανέβαιναν πάνω στα δωμάτια και αντάλλασσαν συντρόφους». Σύμφωνα με τη Μαρία Αλεξάνδρου, πολλά ήταν τα ζευγάρια που συμμετείχαν στα όpγια, τα οποία κράτησαν για πολλές ώρες και δεν σταμάτησαν μέχρι που οι ιθύνοντες του καταστήματος άνοιξαν τα φώτα στο club, σηματοδοτώντας το τέλος της ακόλαστης βραδιάς.

«Μέσα σε λίγα λεπτά, όλοι οι prive χώροι γέμισαν με γuμνά κορμιά. Στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα, στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, ακόμη και στις τουαλέτες, άντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε άγριο, αχαλίνωτο σeξ», περιγράφεται από θαμώνα του μαγαζιού στην εφημερίδα «Espresso», που ανάδειξε το θέμα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι έδειχναν ιδιαίτερες προτιμήσεις για συγκεκριμένους χώρους, ενώ μεγάλη ζήτηση είχε το «Doctor's Room».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Κώστας Φραγκολιάς για τη Μαίρη Βυτινάρος: «Υπήρξαν μηνύματα, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο

Έλενα Τσαγκρινού για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας είναι αληθινό, έχει την κοπέλα του βασίλισσα»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση τους και η βιντεοκλήση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για το άγνωστο παρελθόν του Σπύρου Παπαδόπουλου – «Ήμουν 20 χρονών φοιτητής»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
O Γιώργος Λιάγκας έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη και μοιράστηκε μία άγνωστη ιστορία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο την οποία λίγοι γνωρίζουν

Σάκης Ρουβάς: Το απρόοπτο στη σκηνή με το μικρόφωνο και η αντίδρασή του ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε μία από τις επιτυχίες του, το μικρόφωνο γλίστρησε από τα χέρια του και έπεσε στο έδαφος

Τουρκάλα γλέντησε με νταούλια και χορούς το διαζύγιο μετά από 24 χρόνια γάμου, έξω από τα δικαστήρια

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Με την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης ξεκίνησαν οι χοροί

H viral χειραψία του Τραμπ με τη Μπριζίτ Μακρόν: Δεν της άφηνε το χέρι για 13 δευτερόλεπτα

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Viral έγινε τις τελευταίες ώρες η χειραψία του Ντόναλντ Τραμπ με τη Μπριζίτ Μακρόν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της G7 στο Εβιάν της Γαλλίας.

Η Αριάνα Γκράντε ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λος Αντζελες, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 16.06.2026
«Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό, ξέρετε τι θα συμβεί, είμαι Καρκίνος»

Λιάγκας & Αρναούτογλου: Τι αποκάλυψε η Μεσσαροπούλου για το παρασκήνιο της κόντρας τους

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Μεγάλο σούσουρο προκάλεσε η τηλεοπτική αντιπαράθεση Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ακύλας: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τον πατέρα του – «Κρίμα»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τον μπαμπά του στο The 2Night Show και ξεκαθάρισε τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους

Υρώ Μανέ: Τι αποκάλυψε για την κωμωδία και γιατί δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός εξήγησε γιατί χαίρεται που ο κόσμος την έχει ταυτίσει με το κωμικό είδος, τονίζοντας πόσο απαιτητικό είναι στην πραγματικότητα.

Ινδός ασκητής δεν έχει καθίσει… ούτε λεπτό εδώ και 5 χρόνια – Μαύρισαν και πρήστηκαν τα πόδια του

E-Daily 3.Left Χτες
Ακραίος όρκος πίστης: Ινδουιστής ασκητής ζει όρθιος εδώ και πέντε χρόνια, με τα πόδια του να έχουν πρηστεί και μαυρίσει από τη συνεχή καταπόνηση

Δωροθέα Μερκούρη: Τα πάω καλά γιατί είμαι μόνη μου και γιατί δεν έχω κάποιον να με ζαλίζει πρωί πρωί

Media Χτες
Το πρώην μοντέλο μίλησε για τη σχέση που έχει με τον χρόνο και απάντησε για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου