E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βεντέτα Στιβακτάκη‑Λιάγκα: Παρακαλούσε να πάω στο κανάλι ενώ με είπε αμόρφωτο

Nέα φωτογράφηση στο Down Town, που στάζει... μέλι

Δημοσίευση 17/12/2015 | 14:25

Βεντέτα Στιβακτάκη‑Λιάγκα: Παρακαλούσε να πάω στο κανάλι ενώ με είπε αμόρφωτο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έκανε μια νέα φωτογράφηση για το Down Town, που στάζει... μέλι, και δήλωσε ότι δεν έχει αλλάξει η ζωή του, ούτε ο χαρακτήρας του μετά την απότομη δημοσιότητα: «Δεν το προκάλεσα μόνος μου. Μόνο του έγινε και δεν έχει αλλάξει η ζωή μου. Η παράδοση της Κρήτης είναι για μένα Ευαγγέλιο. Θα παραμείνω ατόφιο παιδί της Κρήτης. Ό,τι και να λένε, τους έχω γραμμένους. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχω μείνει στις παραδόσεις. Το πνεύμα της μεγαλούπολης δεν με έχει αγγίξει. Και δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση η μεγαλούπολη και τα ΜΜΕ να αλλάξουν τον χαρακτήρα μου».

Την είπε στην Ντορέττα

Για την ερωτική πρόκληση της Ντορέττας Παπαδημητρίου μέσα από την εκπομπή της, «Καλημερούδια», είπε: «Και; Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».

Η... βεντέτα με τον Λιάγκα

Ο Στάθης Στιβακτάκης μίλησε ακόμα και για βεντέτα μεταξύ της οικογένειάς του και του Γιώργου Λιάγκα, για τα σχόλια που έκανε για εκείνον στην εκπομπή του.

«Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε, «αμόρφωτος», και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;».

Στο ερώτημα αν έχει κοπέλα, αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν απαντώ σε προσωπικές ερωτήσεις. Μήπως θες να σου πω και τι θα κάνω το βράδυ»;

Η απάντηση του Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν ότι χαρακτήρισε τον Στ. Στιβακτάκη αμόρφωτο, ενώ ξεκαθάρισε αν τον είχαν ζητήσει ποτέ καλεσμένο στην εκπομπή. Στο σημερινό «Πρωινό», ο Λιάγκας είπε, με απορία για τη φωτογράφηση με τα μέλια: «Δεν πιστεύω ότι δέχτηκε να του φτιάξουν τα μαλλιά και να κάθισε να του βάλουν μέικ-απ».

Στη συνέχεια όμως, οι τόνοι του παρουσιαστή ανέβηκαν και ξέσπασε λέγοντας: «Παίρνουμε έναν άνθρωπο, τον στίβουμε σαν λεμονόκουπα και μετά τον πετάμε. Ψωνίστηκε αυτός ο άνθρωπος, βγαίνει κάνει φωτογραφήσεις, ενώ είχε πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφήσεις. Είπα ότι είναι αμόρφωτος, στο κοινωνικό πλαίσιο των media. Και είναι, εκ του αποτελέσματος, γιατί δεν ξέρει να τα χειρίζεται, τον χειρίζονται. Θα πουλήσει περισσότερο μέλι επειδή έκανε φωτογράφηση σαν μοντέλο;».

Για τους επικριτές του, που είπαν ότι εναντιώθηκε στον Στιβακτάκη, αλλά τον κάλεσε στην εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Επειδή εγώ είμαι άντρας, θα απαντήσω. Είχα πει ότι δεν θέλω να το παίξω σαν θέμα. Με πήρε ο Γιώργος ο Παπαδάκης και μου είπε ότι θα τον έχει για τη Γιορτή Μελιού, και αν θέλω να τον έχω και εγώ στην εκπομπή. Του είπα: «Φέρε αν είναι, να του εξηγήσω ότι δεν έχω τίποτα μαζί του και γιατί τα είπα υπέρ του αυτά τα πράγματα». Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή, να το ξεκαθαρίσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ρένια Λουιζίδου ντύνεται μοναχή και αποκαλύπτει τον νέο της ρόλο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στα «Φόνοι στο καμπαναριό» αλλά και στο «Σόι σου», με διπλό ρόλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Αρκούδα σκαρφάλωσε σε στύλο ηλεκτροδότησης στο Νέο Μεξικό – Τραγικό τέλος για το ζώο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο εντοπίστηκε από οδηγούς που διέρχονταν από αγροτική περιοχή, αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να το σώσουν εγκαίρως.

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το μήνυμα της influencer για την αξία των στιγμών μακριά από το κινητό

Viral στο TikTok: Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά αγκαλιά με ιερέα σε live εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ένα αναπάντεχο ντουέτο με ιερέα στη σκηνή έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου, με το βίντεο να κάνει αμέσως το γύρο του TikTok.

Marc Anthony: Τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έγινε πατέρας

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ποια είναι τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του