LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βεντέτα Στιβακτάκη‑Λιάγκα: Παρακαλούσε να πάω στο κανάλι ενώ με είπε αμόρφωτο

Nέα φωτογράφηση στο Down Town, που στάζει... μέλι

Δημοσίευση 17/12/2015 | 14:25

Βεντέτα Στιβακτάκη‑Λιάγκα: Παρακαλούσε να πάω στο κανάλι ενώ με είπε αμόρφωτο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έκανε μια νέα φωτογράφηση για το Down Town, που στάζει... μέλι, και δήλωσε ότι δεν έχει αλλάξει η ζωή του, ούτε ο χαρακτήρας του μετά την απότομη δημοσιότητα: «Δεν το προκάλεσα μόνος μου. Μόνο του έγινε και δεν έχει αλλάξει η ζωή μου. Η παράδοση της Κρήτης είναι για μένα Ευαγγέλιο. Θα παραμείνω ατόφιο παιδί της Κρήτης. Ό,τι και να λένε, τους έχω γραμμένους. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχω μείνει στις παραδόσεις. Το πνεύμα της μεγαλούπολης δεν με έχει αγγίξει. Και δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση η μεγαλούπολη και τα ΜΜΕ να αλλάξουν τον χαρακτήρα μου».

Την είπε στην Ντορέττα

Για την ερωτική πρόκληση της Ντορέττας Παπαδημητρίου μέσα από την εκπομπή της, «Καλημερούδια», είπε: «Και; Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».

Η... βεντέτα με τον Λιάγκα

Ο Στάθης Στιβακτάκης μίλησε ακόμα και για βεντέτα μεταξύ της οικογένειάς του και του Γιώργου Λιάγκα, για τα σχόλια που έκανε για εκείνον στην εκπομπή του.

«Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε, «αμόρφωτος», και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;».

Στο ερώτημα αν έχει κοπέλα, αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν απαντώ σε προσωπικές ερωτήσεις. Μήπως θες να σου πω και τι θα κάνω το βράδυ»;

Η απάντηση του Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν ότι χαρακτήρισε τον Στ. Στιβακτάκη αμόρφωτο, ενώ ξεκαθάρισε αν τον είχαν ζητήσει ποτέ καλεσμένο στην εκπομπή. Στο σημερινό «Πρωινό», ο Λιάγκας είπε, με απορία για τη φωτογράφηση με τα μέλια: «Δεν πιστεύω ότι δέχτηκε να του φτιάξουν τα μαλλιά και να κάθισε να του βάλουν μέικ-απ».

Στη συνέχεια όμως, οι τόνοι του παρουσιαστή ανέβηκαν και ξέσπασε λέγοντας: «Παίρνουμε έναν άνθρωπο, τον στίβουμε σαν λεμονόκουπα και μετά τον πετάμε. Ψωνίστηκε αυτός ο άνθρωπος, βγαίνει κάνει φωτογραφήσεις, ενώ είχε πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφήσεις. Είπα ότι είναι αμόρφωτος, στο κοινωνικό πλαίσιο των media. Και είναι, εκ του αποτελέσματος, γιατί δεν ξέρει να τα χειρίζεται, τον χειρίζονται. Θα πουλήσει περισσότερο μέλι επειδή έκανε φωτογράφηση σαν μοντέλο;».

Για τους επικριτές του, που είπαν ότι εναντιώθηκε στον Στιβακτάκη, αλλά τον κάλεσε στην εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Επειδή εγώ είμαι άντρας, θα απαντήσω. Είχα πει ότι δεν θέλω να το παίξω σαν θέμα. Με πήρε ο Γιώργος ο Παπαδάκης και μου είπε ότι θα τον έχει για τη Γιορτή Μελιού, και αν θέλω να τον έχω και εγώ στην εκπομπή. Του είπα: «Φέρε αν είναι, να του εξηγήσω ότι δεν έχω τίποτα μαζί του και γιατί τα είπα υπέρ του αυτά τα πράγματα». Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή, να το ξεκαθαρίσω».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Ελληνική τηλεόραση 16.04.2024
«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Tabloid 16.04.2024
Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Tabloid 16.04.2024
Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Κιάνου Ριβς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Tabloid 16.04.2024
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.

Η καλλονή διάσημη που έβγαινε ο Tom Cruise το 2005 και δεν την ξεπέρασε ποτέ

Προσφορές 16.04.2024
Πρόσφατα είπε πώς θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Μια ταινία τους έφερε κοντά και έγιναν ζευγάρι, παρά τη διαφορά των 10 χρόνων

Προσφορές 16.04.2024
Ένας έρωτας που δεν ήξεραν πολλοί