E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς σχολίασε η Ακρίτα την κόντρα Γεωργιάδη ‑ Λαζόπουλου

Διαβάστε τι έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook

Δημοσίευση 17/12/2015 | 10:58

Πώς σχολίασε η Ακρίτα την κόντρα Γεωργιάδη ‑ Λαζόπουλου

Με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε η Έλενα Ακρίτα τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον ¶δωνι Γεωργιάδη και τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Ο ¶δωνις έχει δεσμό με τον Λάκη και μπουκάρανε μαζί στο Στάργουορς ή κάτι δεν κατάλαβα καλά;», έγραψε η κ. Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας έδωσε χθες συνέχεια στην κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο, μία ημέρα μετά την απόπειρά του να παρέμβει ζωντανά στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι».

«Ο κ. Λαζόπουλος έχει καννιβαλίσει πολλούς ανθρώπους στο παρελθόν, δεν είμαι ο μόνος. Με τη διαφορά ότι εγώ δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ. Γι' αυτό θέλω να με ψηφίσουν οι νεοδημοκράτες, επειδή δεν μοιάζω με τους άλλους πολιτικούς και έχω τα χέρια μου λυμένα. Γι' αυτό και θα φτιάξουμε τη ΝΔ που ονειρευόμαστε. Γι' αυτό καλώ τον κόσμο να ψηφίσει ¶δωνι Γεωργιάδη, για να με φοβούνται άνθρωποι σαν τον Λαζόπουλο, που έχουν βλάψει την παράταξη και την Ελλάδα όσο λίγοι», ανέφερε σε δηλώσεις του την Τετάρτη ο γαλάζιος βουλευτής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα 17.07.2026
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής