E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Ρέμος: Το μήνυμα του τραγουδιστή για τον τραυματισμό του

Δείτε σε βίντεο τι λέει ο γιατρός του

Δημοσίευση 17/12/2015 | 00:12

Αντώνης Ρέμος: Το μήνυμα του τραγουδιστή για τον τραυματισμό του

Ο Αντώνης Ρέμος, με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε χθες το απόγευμα να καθησυχάσει γνωστούς, φίλους και θαυμαστές για την κατάσταση της υγείας του. Μετά και την επανεξέτασή του από τους γιατρούς οφθαλμολογικής κλινικής, ο δημοφιλής τραγουδιστής έγραψε: «Αγαπημένα μου φιλαράκια, καλημέρα. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με τον τραυματισμό μου. Θα μπορούσε να 'ναι καλύτερα, αλλά θα μπορούσε να 'ναι και χειρότερα! Τελικά, μάλλον όλα καλά είναι. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείξατε για μένα».

Τι ανακοίνωσε ο γιατρός του τραγουδιστή 

Ο Αντώνης Ρέμος τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά τον  τραυματισμό του στο αριστερό του μάτι, οδηγήθηκε εσπευσμένα με φρικτούς πόνους σε οφθαλμολογική κλινική στα νότια προάστια και αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο σπίτι του. Χθες το μεσημέρι πήγε για επανεξέταση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα. Όπως αναφέρεται, ο τραγουδιστής τραυματίστηκε από τάπα κονφετί που εκτοξεύθηκε στο πρόσωπό του, ενώ σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν της διοίκησης της κλινικής, ο γνωστός τραγουδιστής είναι καλά στην υγεία του και σε δυο μέρες θα είναι απολύτως υγιής. Σύμφωνα με τον χειρουργό οφθαλμίατρο που τον εξέτασε, κύριο Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει τραύμα στον κερατοειδή και για τον λόγο αυτό τοποθετήθηκε προσωρινός θεραπευτικός φακός επαφής για την επούλωση του τραύματος.

Εκπρόσωπος ιδιωτικής κλινικής:

 

To χρονικό του ατυχήματος

Ο τραγουδιστής τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της εορταστικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ενώ, όπως τόνισε ο οικοδεσπότης του «Πρωινού», το σοκ της τηλεοπτικής ομάδας και των καλεσμένων ήταν μεγάλο.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, κατά λάθος άνοιξε κανονάκι με κονφετί, που του μπήκε στο μάτι, με αποτέλεσμα να σχιστεί ο κερατοειδής χιτώνας! Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους.

«Εχθές γράψαμε το εορταστικό πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς. Δεν το γράψαμε τελικά, διεκόπη! Κάποια στιγμή το γύρισμα διεκόπη, γιατί έγινε ένα ατύχημα, από αυτά που λες ότι θα γίνουν μία φορά στα 15 εκατομμύρια! Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του μάτι ο Αντώνης Ρέμος. Πήγε στο νοσοκομείο 05:00 με 05:30 τα ξημερώματα. Σήμερα το μεσημέρι θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Γιατί υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός. Έχει πρηστεί το μάτι, έχει κοκκινίσει... Πιστεύω ότι θα είναι περαστικό... Ήμασταν εδώ μέσα γύρω στα 200 άτομα και το σοκ ήταν μεγάλο. Θα πω αυτό που είπαν γιατροί: αν ήταν τρία χιλιοστά πιο μέσα στο μάτι, θα είχε χάσει το μάτι του, την όρασή του για πάντα», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με την παρακάτω εικόνα στο Instagram ενημέρωσε φίλους και θαυμαστές ο Αντώνης Ρέμος:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Celebrity Stories 26.04.2024
Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Το πιο «κουλό» ζευγάρι των 00s ήταν σίγουρα αυτό ‑ Αυτός ένιωθε πάθος, αυτή το αρνείται κατηγορηματικά

Celebrity Stories 26.04.2024
Ένα απόσπασμα από τη βιογραφία ενός διάσημου μουσικού που αποκαλύπτει τη σχέση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz Χτες
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid Χτες
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media Χτες
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid Χτες
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε