E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ποπ σταρ εpωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν

Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση τους

Δημοσίευση 16/12/2015 | 10:12

Η ποπ σταρ εpωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν

Το Σαββατοκύριακο, το συγκρότημα του Κιμ Γιονγκ Ουν επρόκειτο να εμφανιστεί στο Πεκίνο, σε μία διαφορετικής μορφής διπλωματία, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνεται ο δικτάτορας. Οι παραστάσεις όμως ματαιώθηκαν.

Μετά από την απόσυρση του συγκροτήματος, τα 21 μέλη του οποίου (όλες γυναίκες) διάλεξε ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν, φούντωσαν ξανά οι φήμες ότι έχει σχέσεις με την αρχηγό των Moranbong Band. Το συγκρότημα επρόκειτο να εμφανιστεί στο Πεκίνο, μπροστά σε Κινέζους αξιωματούχους και επιχειρηματίες, αλλά σύμφωνα με το θέατρο που θα τη φιλοξενούσε, η παράσταση ματαιώθηκε «για συγκεκριμένους λόγους», χωρίς να διευκρινιστούν εκείνη τη στιγμή.

Τι συνέβη λοιπόν με τη... χορευτική διπλωματία της Βόρειας Κορέας; Αρκετοί πιστεύουν ότι ο ηγέτης της χώρας διέταξε να επιστρέψει το συγκρότημα, προκειμένου να βάλει τέλος στις συζητήσεις για τη σχέση του με την Χιον Σονγκ Γουόλ, την αρχηγό του συγκροτήματος, το οποίο δημιουργήθηκε το 2012.

Η Χιον, σύμφωνα με το Daily Beast, εξαφανίστηκε το 2013 και αρκετοί πίστευαν ότι θανατώθηκε. Επανεμφανίστηκε όμως μία χρονιά αργότερα, και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν με το συγκρότημα στο Πεκίνο. Ταυτόχρονα με την απόσυρση από το Πεκίνο, η Β. Κορέα σταμάτησε και τις συζητήσεις με τη Ν. Κορέα, όπου τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες βούιζαν για την αισθηματικής φύσεως σχέση της Χιον με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Βέβαια, πέρα από αυτό το ζήτημα, υπάρχει και μία άλλη θεωρία για τη ματαίωση της συναυλίας. Η Βόρεια Κορέα αρχικά ήθελε τον πρόεδρο ή τον πρωθυπουργό της Κίνας στο κοινό κατά την εμφάνιση του συγκροτήματος. Όμως το Πεκίνο αποφάσισε να στείλει κάποιον άλλο αξιωματούχο, σε επίπεδο υφυπουργού, κάτι που οδήγησε τη B. Κορέα στην απόφαση να ματαιώσει την εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίνο: Έκανε ντουέτο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Celebrity Stories 13.11.2025
Η ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

«Παντρεύτηκα αλλά είμαι ανύπαντρη!»: Η παίκτρια του Ρουκ Ζουκ που... έκαψε την Ζέτα Μακρυπούλια!

Celebrity Stories 13.11.2025
Μια απίστευτη ιστορία γάμου –ή μάλλον μη γάμου– αποκάλυψε παίκτρια του «Ρουκ Ζουκ», εξηγώντας γιατί, ενώ παντρεύτηκε κανονικά με παπά, κουμπάρο και γλέντι, θεωρείται σήμερα… ελεύθερη!

Ματίνα Νικολάου: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό μου»

Celebrity Stories 13.11.2025
Ο χωρισμός από τον Πορφυράκη, το τέλος από την τηλεόραση και ο τραυματισμός

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» του Buongiorno – Τι συνέβη

TV Buzz 13.11.2025
Η συγκινητική στιγμή στην εκπομπή του MEGA

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ρετιρέ στη Στησιχόρου πωλείται ξανά – Τι αποκαλύπτει ο μεσίτης

Tabloid 13.11.2025
Ο μεσίτης που έχει αναλάβει την πώληση του ιστορικού ρετιρέ της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχόρου αποκαλύπτει λεπτομέρειες

Κατερίνα Καινούργιου: «Έκανα τάμα και μετά βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης»

Tabloid 13.11.2025
Αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της για το θαύμα που βίωσε