E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο DiCaprio αποκαλύπτει: Οι 3 φορές που παραλίγο να πεθάνω

Καρχαρίες, αεροπλάνα και επικίνδυνες πτώσεις

Δημοσίευση 15/12/2015 | 09:49

Ο DiCaprio αποκαλύπτει: Οι 3 φορές που παραλίγο να πεθάνω

Στο «Revenant», τη νέα ταινία του, η οποία ελπίζει ότι ίσως του χαρίσει το πρώτο του Όσκαρ, ο Leonardo DiCaprio πλησιάζει τον θάνατο εξαιτίας επίθεσης αρκούδας.

Ίσως να μην χρειάστηκε καν να υποκριθεί τον φόβο για τη συγκεκριμένη σκηνή. Απλά μπορούσε να θυμηθεί πώς είχε νιώσει στο παρελθόν. Γιατί, όπως αποκάλυψε, τρεις φορές στη ζωή του έφτασε κοντά στον θάνατο.

Μάλιστα, αυτές οι εμπειρίες του έχουν κάνει τους φίλους του να τον χαρακτηρίσουν ως τον τελευταίο άνθρωπο με τον οποίο θα ήθελαν να ζήσουν μία περιπέτεια, γιατί «πιστεύουν ότι είμαι πάντα πολύ κοντά σε μία καταστροφή», όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Wire.

Ο καρχαρίας

«Ένας λευκός καρχαρίας πήδηξε στο κλουβί μέσα στο οποίο ήμουν, όταν έκανα καταδύσεις στη Νότια Αφρική. Το μισό του σώμα ήταν μέσα σε αυτό και ανοιγόκλεινε τα σαγόνια του προς το μέρος μου», διηγήθηκε ο DiCaprio. «Επεσα στο πάτωμα του κλουβιού και προσπάθησα να ξαπλώσω. Συνέχισε να ανοιγοκλείνει τα σαγόνια του, κοντά στο κεφάλι μου. Οι άλλοι είπαν ότι ήταν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τα 30 χρόνια που κάνουν αυτήν τη δουλειά. Απλά βγήκε μόνος του μετά. Ήταν τρελό»!

Το αεροπλάνο

«Καθόμουν στην business class και ένας κινητήρας εξερράγη μπροστά στα μάτια μου», λέει για το τι συνέβη σε πτήση του προς τη Ρωσία. «Κοίταζα έξω, το φτερό, και τυλίχθηκε ολόκληρο σε μία πύρινη μπάλα. Ήμουν ο μοναδικός που κοίταζε έξω τη στιγμή που η τουρμπίνα ανατινάχθηκε σαν κομήτης, ήταν τρελό. Έκλεισαν τους κινητήρες για μερικά λεπτά, οπότε κάθεσαι εκεί και δεν ακούς απολύτως κανέναν ήχο, κανείς στο αεροπλάνο δεν μιλάει. Ήταν μία σουρεαλιστική εμπειρία. Έθεσαν ξανά τους κινητήρες σε λειτουργία και κάναμε αναγκαστική προσγείωση».

Το ελαττωματικό αλεξίπτωτο

«Το άλλο περιστατικό ήταν ενώ έκανα ελεύθερη πτώση. Πέσαμε ανά δύο, ανοίξαμε το πρώτο αλεξίπτωτο. Ήταν μπλεγμένο. Ο κύριος με τον οποίο ήμουν, το έκοψε. Κάναμε άλλη μία ελεύθερη πτώση για 5-10 δευτερόλεπτα. Δεν σκέφτηκα καν το έξτρα αλεξίπτωτο, οπότε πίστευα ότι απλά θα σκοτωνόμασταν. ¶νοιξε το δεύτερο και ήταν μπλεγμένο και αυτό. Συνεχίσαμε να ταρακουνιόμαστε στον αέρα και πέφταμε προς τη γη. Τελικά, κατάφερε να το ξετυλίξει».

Αλλά δεν είχαν τελειώσει όλα εκεί. «Το αστείο ήταν όταν είπε «Πιθανότατα θα σπάσεις τα πόδια σου πέφτοντας, γιατί πάμε πολύ γρήγορα τώρα». Δηλαδή, αφού έχεις δει τη ζωή σου να περνά μπροστά από τα μάτια σου, δύο φορές μάλιστα, σου λέει «Α, και τα πόδια σου θα σπάσουν». Τελικά τη γλιτώσαμε με μελανιές και χωρίς κατάγματα», καταλήγει ο ηθοποιός.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Media 24.04.2024
«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Social 24.04.2024
Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Tabloid 24.04.2024
Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

Φαίη Σκορδά ‑ Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να λες αυτό το πράγμα»

TV Buzz 24.04.2024
«Έχω κάνει πάνελ στον Μένιο Φουρθιώτη! Δεν είναι αστείο να το λες αυτό;»

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Social 24.04.2024
Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

«Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά» – Αρνητές της ... σκόνης Πετράκος και Παπαθωμά

Social 24.04.2024
Οι αναρτήσεις για το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης

Αρκάς: Η «Καλημέρα» με την Αθήνα πνιγμένη στη σκόνη

Social 24.04.2024
Η σκόνη είναι τόση που έχει καλύψει ακόμη και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης

Αλεκ Μπάλντουιν: Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με γυναίκα στη Νέα Υόρκη

Tabloid 24.04.2024
Ο καβγάς συνεχίστηκε έξω από την καφετέρια