E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονιστική Ελενα Παπαρίζου: Δεν ήθελα να ζήσω άλλο

Μία αληθινή εξομολόγηση

Δημοσίευση 14/12/2015 | 21:57

Συγκλονιστική Ελενα Παπαρίζου: Δεν ήθελα να ζήσω άλλο

Για την κατάθλιψη που πέρασε μετά την απώλεια του πατέρα της, για τη ματαιότητα που βίωσε, αλλά και για τη βοήθεια που πήρε μέσω της ψυχανάλυσης μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στη συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού.

«Δεν ήθελα να ζήσω. Είναι πάρα πολύ άσχημο πράγμα αυτό», είπε η Έλενα και συνέχισε εξηγώντας πώς ζήτησε βοήθεια: «Η μαμά μου περίμενε να τελειώσω τη δουλειά, μου έκλεισε ένα εισιτήριο one way και την ώρα που φτάνω στο Γκέτεμποργκ, μου λέει: «Στη μία έχεις ραντεβού». (...) Στην αρχή πήγαινα τρεις και τέσσερις φορές την εβδομάδα. Έκανα πάνω από δύο μήνες να σηκώσω το κεφάλι μου από το πάτωμα. Δεν μπορούσα να δω κόσμο, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, είχα φτάσει σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Ερωτώμενη τι προκάλεσε την κατάθλιψή της, απάντησε: «Η μεγάλη μου σφαλιάρα ήταν ο χαμός του πατέρα μου. Μέρα Χριστουγέννων τον έχασα. Μετά από εκεί με πήρε η μπάλα. Η ψυχοθεραπεία με έκανε να σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά για τον θάνατο. (...) Για τον πατέρα μου πρέπει να μιλάω. Για τις στιγμές που έχουμε ζήσει, πράγματα που μου είχε μάθει... γιατί έτσι εγώ φτιάχνω έναν καινούργιο ήρωα. Τους ανθρώπους δεν πρέπει να τους κλαίμε, πρέπει να τους τιμάμε. Θέλει χρόνο να το κάνεις, γιατί η απώλεια είναι πάντα απώλεια, σαν να έχεις χτυπήσει κάπου και κάθε μέρα έχει βοριά και μια μέρα φυσάει νοτιάς και πονάς. Συνεχίζει αυτό και με πιάνει, ακόμα και σήμερα μπορεί να κλάψω, αλλά προτιμώ να τσακώνομαι με τις φίλες μου για το ποιος είχε τον καλύτερο μπαμπά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Rainbow Mermaids: «Είμαστε σε σχέση από τα 18 και παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο»

Tabloid 16.02.2026
Στον καναπέ του «Buongiorno» κάθισαν το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου οι Rainbow Mermaids

Εύη Δρούτσα: «Τη φωνή του Akyla δεν την έχουμε ακούσει – Θα πάει εκεί και θα λέει πάρτο, πάρτο;»

Tabloid 16.02.2026
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στο εξωτερικό με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος», είπε η Εύη Δρούτσα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον ‑ «Ο σερβιτόρος μας έκανε παρατήρηση»

Tabloid 16.02.2026
Με αφορμή το quiz της Έλενας Πολυκάρπου η Κατερίνα Καινούργιου διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πριν λίγους μήνες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταμορώθηκε σε Akyla – Δείτε το viral βίντεο

Social 16.02.2026
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε μαύρα ρούχα και σκούφο

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid 16.02.2026
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Tabloid 16.02.2026
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στη Ρώμη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Tabloid 16.02.2026
«Θα γιορτάσω τον Αγιο Βαλεντίνο», είχε πει στην εκπομπή της «Buongiorno»

Χρήστος Μάστορας για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είναι θαυμάστριά μου και είμαι θαυμαστής της»

Celebrity Stories 16.02.2026
Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στον Εθνικό τελικό της Eurovision και η εμφάνισή του έκανε το κοινό, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους να χορεύουν και να τραγουδάνε στο ρυθμό του, αφού ήταν καταπληκτικός φωνητικά και σκηνικά.