E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονιστική Ελενα Παπαρίζου: Δεν ήθελα να ζήσω άλλο

Μία αληθινή εξομολόγηση

Δημοσίευση 14/12/2015 | 21:57

Συγκλονιστική Ελενα Παπαρίζου: Δεν ήθελα να ζήσω άλλο

Για την κατάθλιψη που πέρασε μετά την απώλεια του πατέρα της, για τη ματαιότητα που βίωσε, αλλά και για τη βοήθεια που πήρε μέσω της ψυχανάλυσης μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στη συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού.

«Δεν ήθελα να ζήσω. Είναι πάρα πολύ άσχημο πράγμα αυτό», είπε η Έλενα και συνέχισε εξηγώντας πώς ζήτησε βοήθεια: «Η μαμά μου περίμενε να τελειώσω τη δουλειά, μου έκλεισε ένα εισιτήριο one way και την ώρα που φτάνω στο Γκέτεμποργκ, μου λέει: «Στη μία έχεις ραντεβού». (...) Στην αρχή πήγαινα τρεις και τέσσερις φορές την εβδομάδα. Έκανα πάνω από δύο μήνες να σηκώσω το κεφάλι μου από το πάτωμα. Δεν μπορούσα να δω κόσμο, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, είχα φτάσει σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Ερωτώμενη τι προκάλεσε την κατάθλιψή της, απάντησε: «Η μεγάλη μου σφαλιάρα ήταν ο χαμός του πατέρα μου. Μέρα Χριστουγέννων τον έχασα. Μετά από εκεί με πήρε η μπάλα. Η ψυχοθεραπεία με έκανε να σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά για τον θάνατο. (...) Για τον πατέρα μου πρέπει να μιλάω. Για τις στιγμές που έχουμε ζήσει, πράγματα που μου είχε μάθει... γιατί έτσι εγώ φτιάχνω έναν καινούργιο ήρωα. Τους ανθρώπους δεν πρέπει να τους κλαίμε, πρέπει να τους τιμάμε. Θέλει χρόνο να το κάνεις, γιατί η απώλεια είναι πάντα απώλεια, σαν να έχεις χτυπήσει κάπου και κάθε μέρα έχει βοριά και μια μέρα φυσάει νοτιάς και πονάς. Συνεχίζει αυτό και με πιάνει, ακόμα και σήμερα μπορεί να κλάψω, αλλά προτιμώ να τσακώνομαι με τις φίλες μου για το ποιος είχε τον καλύτερο μπαμπά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάσα Μπάστα: Έχω να κάνω μπότοξ δύο χρόνια, έχω πάθει βελονοφοβία

Tabloid 22.01.2026
Είμαι σε μια άρνηση στο να κάνω οτιδήποτε, σχολίασε η τραγουδίστρια

Με αποκαλυπτική εμφάνιση η Χάιντι Κλουμ στο ντοκιμαντέρ της Πάρις Χίλτον, δείτε φωτογραφίες

Tabloid 22.01.2026
Το μοντέλο αποθέωσε τη διάσημη κληρονόμο με αφορμή το ντοκιμαντέρ της

Ακύρωσε τις εμφανίσεις της η Μελίνα Ασλανίδου – Το μήνυμα για το πρόβλημα υγείας

Tabloid 22.01.2026
Η γνωστή τραγουδίστρια εξηγεί τον λόγο της ακύρωσης των live εμφανίσεών της!

MasterChef – Επέστρεψε μετά από 7 χρόνια στον διαγωνισμό: «Παράτησα τη δουλειά μου στη Δανία και ήρθα μόνο γι’ αυτό»

TV Buzz 22.01.2026
Μια γνώριμη φιγούρα ήρθε στο νέο επεισόδιο του MasterChef, που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του STAR

Η Hilary Duff «έσπασε» 18 χρόνια σιωπής – Το τραγούδι που μιλάει για τον καβγά με την αδερφή της

Celebrity Stories 22.01.2026
Με το συγκινητικό «We Don’t Talk» η ηθοποιός αφήνει αιχμές για τη ρήξη με τη Haylie Duff και απλώνει δημόσια κλαδί ελιάς για συμφιλίωση

Ανατρίχιασαν στο X με την Ευαγγελία Μουμούρη στο φινάλε του «Ριφιφί»

Social Χτες
Μυθική ερμηνεία, υποκλινόμαστε στο μέγεθος του ταλέντου της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid Χτες
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid Χτες
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Social Χτες
«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»