E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Σερνόμουν στην άσφαλτο για 60 μέτρα!

Πώς βίωσε ένα σοβαρό τροχαίο

Δημοσίευση 11/12/2015 | 11:47

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Σερνόμουν στην άσφαλτο για 60 μέτρα!

Με μια συγκλονιστική περιγραφή των δραματικών στιγμών που έζησε το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε για το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, έχοντας συνέλθει από το σοκ, αποφάσισε να μοιραστεί με τους χιλιάδες φίλους της στο facebook το περιστατικό, για να περάσει ένα μήνυμα προς όλους: Η ζώνη σώζει ζωές. Όπως η ίδια λέει, μια γυναίκα οδηγός παραβιάζοντας το STOP χτύπησε το δικό της αυτοκίνητο, με μεγάλη ταχύτητα και αποτέλεσμα το όχημα να ντελαπάρει και να σέρνεται στην άσφαλτο επί 60 μέτρα.

«Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά μου και να βρω τρόπο να ζήσω για τα παιδιά μου» γράφει με λόγια που βγαίνουν από την καρδιά της και εξηγεί πως όταν η τρελή περιδίνηση του οχήματος σταμάτησε, άκουσε «κόσμο που είχε μαζευτεί να ουρλιάζει. Δεν μπορούσα να βγω και ήδη είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά»!

Τελικά η παρουσιάστρια κατόρθωσε μόνη της να απεγκλωβιστεί και να βγει από ένα σπασμένο τζάμι: «Όλοι είπαν πως σώθηκα από θαύμα. Ο μόνος λόγος που γράφω αυτήν την ανάρτηση είναι για να πω πως σώθηκα επειδή ήμουν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας».

Ολόκληρη η ανάρτηση της δημοσιογράφου:
«Χθες το πρωι μια κυρια παραβίασε το STOP και με τράκαρε με τετοια ταχύτητα ,που το αυτοκινητο μου ντελαπαρισε και για εξήντα μέτρα σερνομουν με την οροφή στην άσφαλτο μην μπορώντας να υπολογισω αν θα σταματησω σε τοιχο αν θα τρακάρει πανω μου και αλλο αυτοκινητο καθώς στροβιλιζομουν στο αντίθετο ρεύμα .Τζαμια εσπαγαν παντου και μου φάνηκαν χρονια μέχρι να σταματήσει .Το μονο που σκεφτομουν ηταν τα παιδια μου και να βρω τροπο να ζηςω για τα παιδια μου .Οταν σταμάτησε ακουσα κοσμο που ειχε μαζευτει να ουρλιαζει.Δεν μπορουσα να βγω και ηδη ειχε αρχίσει να παίρνει φωτια .Δεν με έβγαζε κανεις εξω .Μου πηρε ωρα να απεγλωβιστω μονη μου και βγηκα απο ενα σπασμένο τζαμι .Ολοι ειπαν πως σώθηκα απο θαυμα .Ο μονος λόγος που γραφω αυτην την ανάρτηση ειναι για να πω πως σώθηκα επειδη ημουν δεμένη με τη ζώνη ασφαλειας .Να φοράτε παντα τη ζώνη απο το πρώτο λεπτο .ΥΓ λυπαμαι για το ΕΚΑΒ ,που περιμενα μιαμιση ωρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο αν και καταλαβαινω το γολγοθά της δουλειάς τους και ενα μεγαλο ευχαριστω στους γιατρούς του Γ.Γεννηματας που παρα τις τραγικές ελλείψεις απο τα απλα κολαρο ,κουβέρτα μέχρι το χαλασμένο εδω και μηνες τομογράφο ,στάθηκαν ανθρωποι .Να φοράτε ζώνη γιατι αληθεια σώζει ζωές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος ηθοποιός των 80s που επιστρέφει στην οθόνη μετά από 30 χρόνια – Ο λόγος που τα παράτησε

Tabloid 18.09.2025
Από τον «Ghostbusters» στο σκοτάδι της απουσίας και πάλι στο φως της μεγάλης επιστροφής

Η Ελένη Βουλγαράκη διέψευσε ότι έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον Φώτη Ιωαννίδη

Tabloid Χτες
Όλοι σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον σύντροφό μας, δήλωσε η ραδιοφωνική παραγωγός

Από τη σεισμολογία στα παγωτά: Το παγωτατζίδικο του Ακη Τσελέντη

Tabloid Χτες
Νέα σελίδα άνοιξε ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης, ο οποίος διατηρεί πλέον παγωτατζίδικο στην Κεφαλονιά

Συγκλονίζει η Χριστίνα Παππά: `Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου`

Tabloid Χτες
Μίλησε για τα εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην ζωή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για τις φήμες χωρισμού

TV Buzz Χτες
«Το θεωρώ εκβιαστικό όταν γίνεται τόσο έντονα και πιεστικά»

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Το κόλπο για να γλιτώσει από τα «νύχια» της Μπάρμπρα Στρέιζαντ και γιατί δεν ήθελε να συνεργαστούν

Tabloid Χτες
Νέες αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» βλέπουν το φως

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Δυστυχώς τα δικαστήρια δε θα σταματήσουν ποτέ μεταξύ μας»

Tabloid Χτες
«Έμαθα να εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη και να μη φοβάμαι» δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου σε νέα συνέντευξή της

Eurovision 2026: Οι ριζικές αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΡΤ

Eurovision Χτες
Δύο ημιτελικοί πριν τον εθνικό τελικό