E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο 22χρονος που βγάζει 1.400 ευρώ την εβδομάδα από... πατάτες

Η ιδέα του με τα μηνύματα που τον κάνει πλούσιο!

Δημοσίευση 10/12/2015 | 10:24

Ο 22χρονος που βγάζει 1.400 ευρώ την εβδομάδα από... πατάτες

Βαρεθήκατε να στέλνετε τις ίδιες χριστουγεννιάτικες κάρτες κάθε χρόνο; Αυτός ο νεαρός έχει τη λύση!

Ο 22χρονος επιχειρηματίας Adrian Nantchev είχε τη φαεινή ιδέα να γράφει εξατομικευμένα μηνύματα πάνω σε πατάτες για όποιον του το ζητήσει και να τις στέλνει. Τι κερδίζει από αυτό; Περίπου 1.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν 1.400 ευρώ! Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει βγάλει περισσότερες από 12.000 λίρες σε τρεις μήνες από την έναρξη των επιχειρήσεών του.

Ο Adrian, από Wolverhampton της Βρετανίας, σκέφτηκε αυτήν την ιδέα μιμούμενος μια παρόμοια επιχείρηση στις ΗΠΑ. Πλέον έχει γεμίσει με παραγγελίες, στις οποίες του ζητούν να γράφει διάφορα μηνύματα πάνω σε baby πατάτες και να τις στέλνει με το ταχυδρομείο. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι στέλνει περίπου τριάντα πατάτες με το ταχυδρομείο κάθε μέρα, με χρέωση έως και 5,99 λίρες. Όπως λέει ο ίδιος, έχει τόσες παραγγελίες, ώστε ουσιαστικά είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, που του αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο!

Ο ίδιος δήλωσε στη βρετανική Mirror: «Η όλη ιδέα ήρθε εντελώς τυχαία. Όταν είδα μια παρόμοια επιχείρηση με μηνύματα σε πατάτες στην Αμερική, σκέφτηκα "γιατί να μην προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο;". Οι άνθρωποι μπορεί να βαριούνται να λαμβάνουν κάθε χρόνο μια παρόμοια κάρτα. Μια πατάτα είναι πιο συναρπαστική. Μερικά από τα μηνύματα που παίρνω είναι ξεκαρδιστικά. ¶λλοι στέλνουν ευχές γενεθλίων. Είναι πολύ ανάλαφρο και αστείο»!

Τα μηνύματα γράφονται με μαρκαδόρο πάνω στις πατάτες, οι οποίες στη συνέχεια τοποθετούνται σε φακέλους και αποστέλλονται με ταχυδρομείο από τον νέο επιχειρηματία. Ο ίδιος αναφέρει επιπλέον: «Η επιχείρηση ανθεί. Οι άνθρωποι αγαπούν πολύ αυτή την ιδέα και όσοι λαμβάνουν την πατάτα με το μήνυμα ξαφνιάζονται. Γιατί κάποιος να θέλει μια βαρετή κάρτα μέσα στο γραμματοκιβώτιό του, όταν μπορεί να πάρει μια εξατομικευμένη πατάτα;».

Ο Adrian λέει πως μελλοντικά θα ήθελε το δικό του γραφείο, με προσωπικό που να τον βοηθάει να γράφει τα μηνύματα. «Το να δουλεύω με πατάτες όλη μέρα δεν με έχει κάνει να βαριέμαι και, αν μη τι άλλο, νομίζω ότι είναι τώρα το αγαπημένο μου λαχανικό», προσθέτει.

Τώρα, για ποιο λόγο να επιλέξει κανείς να κάνει μια παραγγελία στον νεαρό επιχειρηματία και να μη γράψει το μήνυμα μόνος του, είναι άξιο απορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor: Τα πρώτα λόγια του Σταύρου Φλώρου μετά τον ακρωτηριασμό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η επικοινωνία με την οικογένειά του και το μήνυμα ελπίδας μετά τη μάχη με την προπέλα

Τηλεθέαση Ημιτελικός Eurovision: Σάρωσε τα πάντα και έγραψε ποσοστά άλλης εποχής

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Πού έφτασαν τα ποσοστά όταν βγήκε ο Akylas

Η φάρσα με το «ρωμαϊκό βάζο» που σόκαρε τον Τσιτσιπά και έγινε viral, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Ο Έλληνας τενίστας αλλά και οι Ίγκα Σβιόντεκ, Αρίνα Σαμπαλένκα και Ντανιίλ Μεντβέντεφ πρωταγωνίστησαν σε κρυφή κάμερα των διοργανωτών του τουρνουά στη Ρώμη

Η Ανθή Βούλγαρη για Akyla στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision – «Δε ξέρω αν τελικά μου αρέσει»

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει τους ενδοιασμούς που έχει

Το «όχι» της Σερτάμπ Ερενέρ στην Eurovision 2026 λόγω της παγκόσμιας πολιτικής κρίσης

Tabloid 13.05.2026
Γιατί η θρυλική νικήτρια της Τουρκίας απέρριψε την πρόσκληση για τον μεγάλο τελικό στη Βιέννη

Αποθεωτικά σχόλια για την εμφάνιση του Ακύλα στον Α` Ημιτελικό σε Ελλάδα και εξωτερικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Δείτε μερικά από τα σχόλια που πλημμύρισαν το διαδίκτυο

Eurovision 2026: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό υπό αποδοκιμασίες

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Εν μέσω έντονων πολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, ο εκπρόσωπος του Ισραήλ ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από το κοινό

Eurovision 2026: Η Ελλάδα υποχωρεί στα στοιχήματα μετά την εμφάνιση του Akylas στον πρώτο ημιτελικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Έντονες μεταβολές στις αποδόσεις των στοιχηματικών γραφείων για τη Eurovision 2026

Eurovision 2026: Ο Ακύλας πέρασε… με την πρώτη στον Μεγάλο Τελικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Ο Ακύλας με το «Ferto» εξασφάλισε την πρόκριση της Ελλάδας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου.

Η Lucille Ball έκανε την τηλεόραση να πει για πρώτη φορά τη λέξη που όλοι φοβόντουσαν

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Όταν η πρώτη τηλεοπτική εγκυμοσύνη θεωρήθηκε «σκάνδαλο» στην Αμερική του ’50