E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Τους τσάκωσε ο φακός

Δημοσίευση 9/12/2015 | 16:22

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Εδώ και λίγους μήνες έκανε το ξεκίνημά της στην πρωινή ζώνη του Mega και κάθε μέρα λέει στους τηλεθεατές «Καλημερούδια».

Μαζί με το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα, φαίνεται πως έκανε και μία καινούργια αρχή και στα αισθηματικά της. Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ», η παρουσιάστρια ζει τον έρωτά της τους τελευταίους πέντε μήνες στο πλευρό του αρχιτέκτονα ¶λεξ Φραντζολίνι. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστοι. Οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τα κοσμικά μέρη. Ωστόσο, ο φακός του εβδομαδιαίου περιοδικού τους τσάκωσε σε πρόσφατη έξοδό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»