E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νόνη Δούνια: Αποκαλύπτει τα χρήματα που έπαιρνε για τις γuμνές φωτογραφήσεις της!

Στις χρυσές εποχές της μόδας και των περιοδικών

Δημοσίευση 9/12/2015 | 12:51

Νόνη Δούνια: Αποκαλύπτει τα χρήματα που έπαιρνε για τις γuμνές φωτογραφήσεις της!

Η Νόνη Δούνια σε πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε πόσα χρήματα είχε πάρει ως αμοιβή για τις γuμνές φωτογραφήσεις που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια – αναφερόμαστε στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στις φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού.

«Οι αμοιβές ήταν πάρα πολύ καλές, θα μπορούσε να είναι ο ετήσιος μισθός ενός ανθρώπου στο δημόσιο, ας πούμε...», τόνισε γεμάτη ειλικρίνεια – η ίδια άλλωστε δεν μασάει ποτέ τα λόγια της, ούτε και κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» για το πώς διαμορφώνονταν οι αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων το 1999, με βάση τις προβλέψεις του προϋπολογισμού, οι μισθοί ανέρχονταν στις 329.000 δρχ τον μήνα. Κάνοντας έναν απλό υπολογισμό, τον χρόνο έπαιρναν 3.948.000 δρχ.

Η Νόνη Δούνια επιπλέον αποκάλυψε αν έχει μετανιώσει γι' αυτές τις φωτογραφήσεις, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί να μετανιώσω; Πάντα υποστηρίζω αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν. Ήταν άλλες οι στιγμές, δεν υπήρχε διαδίκτυο τότε. Αν υπήρχε διαδίκτυο, θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί όταν ξέρεις ότι μια εικόνα μπορεί να βρίσκεται για πάντα εκεί, είναι πολύ διαφορετικό, δηλαδή δύσκολα θα πάρεις μια τέτοια απόφαση. Τότε δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, αφού οι φωτογραφίες ήταν στο περίπτερο για έναν μήνα. Αυτό ήταν όλο. Δεν μπορούσε κάποιος να τις αναπαράξει ξανά και ξανά όποτε το θέλει», απάντησε γεμάτη ειλικρίνεια.

Τέλος, αν υπάρξει σχετικά με το επαγγελματικό παρελθόν της ερώτηση από τα παιδιά της όταν μεγαλώσουν, υποστήριξε πως θα τους πει πως οι γuμνές φωτογραφήσεις ήταν απλά ένα κομμάτι της δουλειάς της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε, όπως προβλήθηκε από το «Πρωινό»:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left 29.06.2026
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που

Σκορδά: Στενή συνεργάτιδά της τα λέει όλα για το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Μιλά ανοιχτά για το κόψιμο της εκπομπής

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε πως παραλίγο να πάρει διαζύγιο με τον Χάρη

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 29/6. Με αφορμή τα γενέθλιά της, μίλησε για την οικογένειά της.

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλούσε, όμως τώρα είμαι χήρα στα 43»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η απώλεια του συζύγου της, τον Φεβρουάριο, ύστερα από 16 χρόνια γάμου, υπήρξε μια οδυνηρή εμπειρία για την 43χρονη influencer μόδας

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε on air για τη σιωπή της και το μέλλον της εκπομπής

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την άρνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της να μιλήσουν στις κάμερες, αποκαλύπτοντας και νέα πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις με το Mega.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι είπε ο Χασαπόπουλος

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίασε μόνος του το «Κοινωνία Ώρα» στο Mega, αποκαλύπτοντας τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς του.

Λιάγκας για Οικονομάκου : «Δεν της βγήκε η πρώτη της οικογένεια, δεν την παίρνει να αποτύχει»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε κεντρική θέση στα θέματα του Πρωινού

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»