E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ρεπορτάζ Ιρλανδής δημοσιογράφου για την κακοκαιρία που έγινε viral

Αψήφησε τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες

Δημοσίευση 7/12/2015 | 13:37

Το ρεπορτάζ Ιρλανδής δημοσιογράφου για την κακοκαιρία που έγινε viral

Αψήφησε τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, πήρε το μικρόφωνό της και βγήκε στον δρόμο για να κάνει ρεπορτάζ, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες της χώρας της.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Teresa Mannion από την Ιρλανδία, η οποία παρά το τσουχτερό κρύο, τους έντονους ανέμους και τη βροχή, βγήκε live στο δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης της Ιρλανδίας, RTÉ, για να μεταδώσει τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το βόρειο τμήμα της χώρας.

Η Mannion καταβάλει τεράστια προσπάθεια να μιλήσει κόντρα στον άνεμο για να συμβουλεύσει τους πολίτες να μην μετακινούνται αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος και το βίντεο με το ρεπορτάζ της κάνει τον γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες. Οι κοινοποιήσεις στο Twitter και τα σχόλια υπέρ της δημοσιογράφου, χιλιάδες. Πολλοί διαδικτυακοί χρήστες μάλιστα προέτρεψαν τους υπευθύνους του καναλιού να κάνουν αύξηση μισθού στη Mannion για τον ζήλο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social 09.07.2026
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.

Σάκης Ρουβάς: Ποιος ήταν πραγματικά στα 17 του – Δείτε το σπάνιο βίντεο που «ξέθαψε» το TikTok

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ένα αρχειακό βίντεο από το 1989 αποκαλύπτει τον Σάκη Ρουβά ως έφηβο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, πριν ακόμα τον κερδίσει η μουσική βιομηχανία.

Στραβελάκης – Καραμήτρου: Ξεσπούν για τα σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ «Δε ντρέπεστε λιγάκι;»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Το δίδυμο του «10 Παντού» αντέδρασε έντονα στον τρόπο που τουρκικό κανάλι σχολίασε την υποδοχή Μητσοτάκη στην Αγκυρα με Γενίτσαρους και οθωμανικούς παιάνες.

Κέρδισε 13,9 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά δεν μπορεί να αγγίξει ούτε ένα ευρώ – Τι συνέβη με το τυχερό δελτίο

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μητέρα δύο παιδιών από τη Νότια Ουαλία ισχυρίζεται ότι κέρδισε το τζάκποτ των 12 εκατ. λιρών, αλλά το δελτίο της πετάχτηκε στα σκουπίδια αφού χαρακτηρίστηκε λανθασμένα ως μη κερδισμένο.

Χάρης Βαρθακούρης: Η γυναίκα μου με τον σκούφο μιας χρήσης δείχνει σαν τοπ μόντελ και εγώ σαν ελαιοχρωματιστής

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο τραγουδιστής έκανε χιουμοριστικό σχόλιο σε φωτογραφία από την οικογενειακή του απόδραση στα Λουτρά Αιδηψού.

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάθισε στην πρώτη σειρά του σόου της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε custom δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας στην επίδειξη Haute Couture Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026 στο Παρίσι.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τι δημοσίευσε στο Instagram και έκανε τους θαυμαστές της να αναστατωθούν

Social 09.07.2026
Η 45χρονη supermodel μοιράστηκε εικόνες από την παραλία με λευκό μπικίνι και τόπλες πόζες, συνοδεύοντάς τες με ποιητική λεζάντα.

Η οργή του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τους λαγοκέφαλους που ψάρεψε: «Aπό τούς μαλ...ες δεν γλυτώνεις πουθενά!»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η αντίδραση του ηθοποιού περιελάμβανε αρκετά «γαλλικά» για τους λαγοκέφαλους

Βρισηίδα Ανδριώτου: Δείτε πώς ποζάρει με μπικίνι στη Λίμνη Βουλιαγμένης

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor απόλαυσε τις βουτιές της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες με τους followers της στο Instagram.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Υφίσταμαι απίστευτο μπούλινγκ από τα τρολς»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουλίου, όπου μίλησε για τον πόλεμο που δέχεται στο ίντερνετ για

Ποιο απρόσμενο «μέλος» ανέβηκε στη σκηνή με Ιορδανίδη και Ματίκα στο Κιλκίς;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μια «τεράστια» ακρίδα διέκοψε την παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» προκαλώντας ξεκαρδιστικές στιγμές και αυτοσχέδιους διαλόγους μπροστά στο κοινό.