E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Cristiano Ronaldo: Έχει σχέση με τον kickboxer Badr Hari;

Τα «allers - retours» του διεθνή άσου που ανησυχούν την Ρεάλ Μαδρίτης

Δημοσίευση 5/12/2015 | 16:42

Cristiano Ronaldo: Έχει σχέση με τον kickboxer Badr Hari;

Σε αθλητική εκπομπή στη γαλλική τηλεόραση ο Γαλλοιταλός αθλητικογράφος Daniel Riolo άναψε φωτιές με τα καυστικά σχόλια και τους υπαινιγμούς που έκανε για τις ερωτικές προτιμήσεις του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το θέμα της εκπομπής ήταν «πώς περνούν οι αθλητές τον ελεύθερο χρόνο τους» και, όταν ήρθε η σειρά του Riolo να σχολιάσει, ανέφερε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι κάνουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και κατά πόσο οι δραστηριότητές τους έχουν αντίκτυπο σε αυτό. Πάρτε το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πετάει στο Μαρόκο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα για να δει τον kickboxer φίλο του και να τον αγκαλιάσει. Αυτό τελικά μπορεί να έχει αντίκτυπο στις επιδόσεις του».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μπαντρ Χάρι



Την είδηση για πρώτη φορά μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα, με την αθλητική ιστοσελίδα «Mundo Deportivo» να αναφέρει ότι εδώ και αρκετούς μήνες ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα ταξίδια με το ιδιωτικό του τζετ στο Μαρόκο για να συναντήσει τον Μαροκινό φίλο του kickboxer, Μπαντρ Χάρι. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ανησυχεί για τα αλλεπάλληλα «allers - retours» του ποδοσφαιριστή, επειδή θέλει τους αθλητές «σοβαρούς και αφοσιωμένους» και θεωρεί ότι αυτή η σχέση είναι «πάνω απ' όλα» για τον Πορτογάλο άσο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κατά καιρούς σχέσεις με supermodels, με τελευταία την σχέση του με την Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ, αλλά, έκτοτε, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έχει θεαθεί με κάποια γυναίκα στο πλευρό του. Πριν ενάμιση μήνα ο Μπαντρ Χάρι ανέβασε στα social media φωτογραφίες με τον ίδιο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χαλαρώνουν σε πισίνα στο Μαρόκο. Σε μία από τις φωτογραφίες ο kickboxer κρατά στην αγκαλιά του τον ποδοσφαιριστή, ενώ η λεζάντα γράφει: «Μόλις παντρευτήκαμε, χα χα χα χα, πάντα εδώ για να σε σηκώνω αδερφέ».

Η γαλλική ιστοσελίδα Public αναφέρει, ότι σύμφωνα με την Mundo Deportivo, «αυτή η φιλία ενοχλεί την Ρεάλ Μαδρίτης», αλλά, συμπληρώνει, ότι αφού ο ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο δεν έχει κάποια σοβαρή σχέση, αλλά μόνο μερικά φλερτ, βρίσκει την ευκαιρία να περνάει χρόνο με τον BFF του (best friends forever - τον καλύτερο του φίλο).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid 25.04.2024
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media 25.04.2024
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση