E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ουγγαρέζος‑Συνατσάκη: Αποχώρησαν από θέατρο λόγω του Σεφερλή

Για να αποφύγουν συνάντηση και δηλώσεις

Δημοσίευση 2/12/2015 | 12:48

Ουγγαρέζος‑Συνατσάκη: Αποχώρησαν από θέατρο λόγω του Σεφερλή

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ένα συμβάν το χθεσινό βράδυ. Η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο θέατρο Βασιλάκου για την παράσταση «Γκάμπι». Ωστόσο, το τηλεοπτικό ζευγάρι δεν είδε την παράσταση, και πριν καν εκείνη ξεκινήσει, αποχώρησε από το θέατρο!

Η συγκεκριμένη αντίδραση προκάλεσε την έκπληξη πολλών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που διάβασε η Μαρία Ηλιάκη, «Χτες στην παράσταση πήγε η Μάιρη Συνατσάκη και ο φίλος της Δημήτρης Ουγγαρέζος και λέγεται πως έφυγαν πριν αρχίσει καν η παράσταση, επειδή είδαν τον Μάρκο Σεφερλή».

Όσον αφορά τον αγαπημένο κωμικό, οι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να του πάρουν μία δήλωση για το συμβάν, με τον ίδιο να λέει, φεύγοντας φουριόζος από τις κάμερες: «Πάω για πρόβα, παιδιά»...

Μετά από όλο αυτό, η Μαίρη Συνατσάκη τοποθετήθηκε για το συμβάν και εξήγησε αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι ότι φύγαμε πριν ξεκινήσει η παράσταση, γιατί όντως τη στιγμή που έμπαινε ο Μάρκος, τον αντιληφθήκαμε και ο Δημήτρης –πολύ σωστά, κατά την άποψή μου– θέλησε να προστατέψει μία άβολη στιγμή μπροστά στις κάμερες. Δεν ήθελε να γινει βορά σε κάμερες με μία καινούργια διένεξη. Δεν υπήρξαν πλάνα, δεν υπήρξαν δηλώσεις, καθώς γνωρίζετε πως είναι μία τεταμένη σχέση. Ο Δημήτρης μιλάει σε προσωπικό επίπεδο και στις συνεντεύξεις του πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο από την πλευρά του Μάρκου. Να γίνουν δηλώσεις, κουβέντες, φωτογραφίες κοινές στον ίδιο χώρο... καλύτερα να το αποφεύγαμε».

«Είναι δυνατό να σηκωθήκατε και να φύγατε;», απόρησε ο Νίκος Μουτσινάς από την πλευρά του.

Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, πήρε θέση, δείχνοντας να κατανοεί τη συγκεκριμένη αντίδραση: «Εάν ήταν κάποιος άλλος που δεν γνώριζα, δεν είναι ωραίο να φεύγεις. Επειδή γνωρίζω τον Δημήρη, θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί και να είναι άνετος, όμως είναι ο πιο ενοχικός άνθρωπος που γνωρίζετε. Τα κάνει 10.000 φορές μέσα στο κεφάλι του και είναι πολύ ευαίσθητος». Συμπλήρωσε μάλιστα, κάνοντας το πάνελ να γελάσει: «Απορώ με την Ιλένια, πώς κάθεται μαζί του».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιο διάσημο ζευγάρι φημολογείται ότι χωρίζει – Αρχισαν τα unfollow;

Celebrity Stories 13.07.2026
Ένα viral unfollow στο Instagram πυροδότησε χιλιάδες σχόλια, αλλά η πραγματικότητα πίσω από τις φήμες χωρισμού φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική.

Η Εύα Χερτζίκοβα παντρεύτηκε στα 53 τον σύντροφό της 25 χρόνων ‑ To απίθανο, απλό νυφικό της

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η Τσέχα σούπερ μόντελ Εύα Χερτζίκοβα τέλεσε γάμο με τον Ιταλό επιχειρηματία Γκρεγκόριο Μαρσιάι σε ρομαντική τελετή στο Τορίνο, φορώντας αέρινο νυφικό του οίκου Lanvin με διαχρονική κομψότητα.

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει στα 56 της χωρίς φίλτρα και «κλέβει» τα βλέμματα;

Social 13.07.2026
Η αγαπημένη τραγουδίστρια της δεκαετίας του `90 μοιράστηκε αδιαμφισβήτητη αυτοπεποίθηση μέσα από μία φωτογραφία που έγινε αμέσως viral.

Γέννησε η Μπάγια Αντωνοπούλου

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο Νίκος Κώτσης απέκτησαν ένα υγιέστατο αγόρι

Ο Χάρισον Φορντ ημίγυμνος στο δρόμο ‑ Στα 84 του έχει ακόμα το σώμα που θα ζήλευαν πολλοί

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο θρυλικός ηθοποιός εντοπίστηκε στο Λος Αντζελες σε πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό, αποδεικνύοντας ότι στα 84 του παραμένει πιο δραστήριος από ποτέ.

Τι είπε ο Μαζωνάκης για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης ‑ η απάντησή του που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής αρνήθηκε κατηγορηματικά την καταγγελία του Στέφανου Παπαδόπουλου και αποκάλυψε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Αλέκος Συσσοβίτης: Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν γιατί δεν έκανε οικογένεια

Tabloid 13.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις επιλογές του στη ζωή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη στο μέλλον.

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε 54 ετών και «ανέβασε» το θερμόμετρο ποζάροντας με κόκκινο μπικίνι

Social 13.07.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κολομβιανή ηθοποιός από τα γενέθλιά της στην Ιταλία

Αρης Μουγκοπέτρος: Τι είπε για τη συγκλονιστική επιστροφή του στις πίστες μετά τον ακρωτηριασμό

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο μουσικός που έχασε δύο δάχτυλα από έκρηξη κροτίδας το Πάσχα του 2025 ανέβηκε ξανά στη σκηνή και μοιράστηκε τα συναισθήματά του.

Δανάη Μπάρκα: Τι έγραψε στην ανάρτησή της με ολόσωμο μαγιό δίπλα σε βουκαμβίλια

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε καλοκαιρινές φωτογραφίες έναν μήνα μετά τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση, συνοδεύοντάς τες με ένα συγκινητικό μήνυμα για τη ζωή.

Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο και ποιον κατηγορεί για προδοσία

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του, τον ακούσιο εγκλεισμό, την καταγγελία για ασέλγεια και τον Αντώνη Ρέμο σε συνέντευξή του στον Alpha Κύπρου.

Πάνος Μουζουράκης: Η ζεμπεκιά που έριξε στην βάφτιση του γιου του Πέτρου Κουσουλού

Tabloid 13.07.2026
Ο γνωστός καλλιτέχνης τραγούδησε και χόρεψε στη βάφτιση του γιου του Πέτρου Κουσουλού, κλέβοντας την παράσταση με έναν απρόσμενο τρόπο.