E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παπαδάκου: Έφυγα γιατί δεν άντεχα να πονάω πια, είπα τέλος κι ας με σφάξει

Συγκλονίζει η εξομολόγηση για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον σύντροφό της

Δημοσίευση 26/11/2015 | 15:02

Παπαδάκου: Έφυγα γιατί δεν άντεχα να πονάω πια, είπα τέλος κι ας με σφάξει

Με αφορμή τη χθεσινή παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών, η Μάντα Παπαδάκου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Η εξομολόγησή της σοκάρει:

«Έχω υπάρξει θύμα κακοποίησης σε πολύ μικρότερη ηλικία. Είχα για πολλά χρόνια σχέση που εξελίχθηκε και σε σωματική κακοποίηση. Ένας από τους λόγους που ήμουν και πολύ ευαισθητοποιημένη πάνω στο θέμα αυτό. Καταρχήν δεν ήξερα καν ότι βρισκόμουν σε σχέση κακοποίησης. Νόμιζα ότι ήταν κάτι φυσιολογικό. Ότι είχα έρθει στην Ελλάδα. Μου έλεγαν ότι οι άντρες οι μάγκες όταν αγαπάνε ρίχνουν κι ένα χαστουκάκι. Υπήρχε μια εξάρτηση μέσα σε αυτή τη σχέση. Έγιναν πολλά μέσα στα τέσσερα χρόνια. Έπρεπε να αλλάξει και ο τρόπος που σκεφτόμουν».

«Πολλές στιγμές είχα φτάσει σε σημείο που φοβόμουν για τη ζωή μου. Η κακοποίηση δεν ξεκινάει στο πρώτο ραντεβού, έρχεται σιγά σιγά. Έτσι και σε εμένα σιγά σιγά έγινε όλο αυτό. Στο σημείο που άρχισε ο έλεγχος, που άρχισε η υποτίμηση, αισθανόμουν ότι τρελαινόμουν αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Υπάρχει και ένας εθισμός.

Όταν έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν μπορώ να πονάω πια. Γιατί αυτό είναι όταν φτάνουμε στο πάτωμα και λένε ότι πλέον δεν μπορώ να ζω μέσα σε ένα πόνο, να μην έχω όνειρα και στόχους. Πήρα την απόφαση να φύγω. Εκεί είναι που έγινε η μεγάλη έκρηξη από τις τελευταίες που ήταν πολύ έντονες. Όταν μια γυναίκα έχει φτάσει στα όρια της και λέει ότι φεύγει, εκεί είναι που διακινδυνεύει τη ζωή της ότι πραγματικά μπορεί αν τη σφάξει».

Η Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου είναι πρόεδρος κα ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. (Women In Need) Hellas για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών ενώ έχει υπάρξει μοντέλο.

Το 2006 διακρίθηκε με τον τίτλο της Μις Υδρόγειος στην Καλιφόρνια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επιβεβαίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Τζένη Θεωνά

Tabloid 11.05.2025
Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Mente Fuerte: «Η μαμά μου έχει πάει πιο πολλές φορές αυτόφωρο από εμένα»

Tabloid 11.05.2025
Ο Mente Fuerte παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αστερόσκονη» και τον στιχουργό Νίκο Γρίτση

Ενα από τα μεγαλύτερα ερωτικά τρίγωνα στην ιστορία του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 11.05.2025
Μια τρελή ιστορία έρωτα και χωρισμών

Παντρεύεται ο Εμμανουήλ Καραλής

Tabloid Χτες
Όλες οι πληροφορίες για τον γάμο τους

Νίκος Ορφανός: Η μάχη με τον όγκο στον εγκέφαλο 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης του

Tabloid Χτες
«Ρώτησα τον γιατρό μου “έχω 4-5 μήνες;” και μου απάντησε “οριακά έχουμε ένα 6μηνο”»

Τάσος Ξιαρχό για Klavdia και Eurovision: «Είστε ηλίθι@ι; Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια»

Tabloid Χτες
«Βλέπουμε τα σκατ@ και κοιτάμε τη διάρροια και λέμε ότι είναι λίγο καλύτερη;»

Χρηστίδου & Συρίγος για τις σεξεργάτριες: «Απορώ με τη Φωτεινή που κρατήθηκε» – «Νιώθω βαθιά προσβεβλημένος ...»

TV Buzz Χτες
Το ξέσπασμά τους για τα λόγια που ακούστηκαν για τις γυναίκες μετά τη γέννα και τη σχέση με τους συντρόφους τους

Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω συμβιώσει ποτέ με κανέναν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σκέψεις της σχετικά με την υιοθεσία ενός παιδιού

Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν μου έχει δώσει την άδεια να το πω αλλά η Δανάη, μόλις είπε το τελευταίο αντίο ...»

Tabloid Χτες
«Πολλές φορές την είδα να βγαίνει έξω στα break για να πάρει τις ανάσες της, προσπαθούσε να είναι δυνατή...»

Αννα Μαρία Βέλλη: «Ακουσα πως είπαν μ@λ@κίες στο Πρωινό. Πρώτη φορά ξαναγίνεται!»

Tabloid Χτες
«Καρφώνει» τον Λιάγκα και τους συνεργάτες του