E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελένη Ράντου: Παραδέχεται τα σύννεφα στον γάμο με τον Παπακωνσταντίνου

Περισσότερο από δύο δεκαετίες μαζί

Δημοσίευση 15/11/2015 | 00:06

Ελένη Ράντου: Παραδέχεται τα σύννεφα στον γάμο με τον Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μετρούν περισσότερο από δύο δεκαετίες έγγαμου βίου και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη 19χρονη Νικολέτα. Κατά καιρούς, πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σύννεφα στη σχέση τους, ενώ κάποια από αυτά μιλούσαν ακόμα και για χωρισμό.

Ωστόσο, το ζευγάρι τα διέψευδε κατηγορηματικά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο philenews, η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε για πρώτη φορά τα σύννεφα που πέρασε ο γάμος της με τον τραγουδοποιό.

«Και πού δεν υπάρχουν σύννεφα; Ήταν και γκρίζα, ήταν και ροζ και μαύρα και κίτρινα. Όλο το χρωματολόγιο θα το περάσεις, γιατί αυτή είναι η ζωή. Δεν ζεις σε μυθιστόρημα. Το θέμα είναι αν αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο», απάντησε.

Τι είναι αυτό που αγαπάει πιο πολύ στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια. Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος. Σε σχέση με τις αξίες του, θεωρώ πως φυλάει Θερμοπύλες», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το τι άλλαξε πάνω της η επιρροή του συζύγου της; Η Ελένη Ράντου εξομολογήθηκε: «Περισσότερο με βοήθησε να συμφιλιωθώ με μένα την ίδια. Με τα ελαττώματά μου, τις ανασφάλειές μου. Συμφιλιώθηκα με αυτά, γιατί ο Βασίλης αντιμετωπίζει τα πράγματα με μια φυσικότητα. Όλη τη διαφορετικότητα που ένιωθα από μικρή, που ένιωθα ότι παντού είμαι ξένη... Με έκανε να νιώσω ότι ανήκω κάπου. Ποτέ δεν ήταν επικριτικός, σε ό,τι κι αν έκανα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Λιόλιου: «Το περίμενα ότι θα με σχολιάσουν για αυτό...»

TV Buzz 02.07.2025
«Θα ρίξουμε τους προβολείς σε 50 ανθρώπους που για τους Χ-Ψ λόγους δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα;»

Γουάντα Νάρα ‑ Μάουρο Ικάρντι: Με παρέμβαση της αστυνομίας ο ποδοσφαιριστής πήρε τις κόρες του

Tabloid 02.07.2025
Η τηλεπερσόνα αρνήθηκε να δώσει τα κορίτσια στον πατέρα τους, αλλά υπέκυψε μετά δεκάωρο σίριαλ και την απειλή της σύλληψης

Τους τσάκωσαν στο Glastonbury: Μαζί κι ερωτευμένοι παρά τις φήμες ‑ αυτός Λόρδος κι αυτή σταρ

Celebrity Stories 02.07.2025
Η «Σάνσα» του Game of Thrones κάνει ρομαντικό comeback με τον αριστοκράτη Περεγρίν Πιρσον, μετά από φήμες χωρισμού και ένα δραματικό unfollow στο Instagram

Taste Atlas: Η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο

Social Χτες
Ποιες άλλες είναι στη 10άδα

«Σύννεφο τσουνάμι» στην Πορτογαλία: Το εντυπωσιακό φαινόμενο που κατέγραψαν οι λουόμενοι

Social Χτες
Παρότι συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, το λεγόμενο roll cloud δεν συνδέεται με τσουνάμι ή επικίνδυνες καιρικές συνθήκες

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με πράσινο μπικίνι στα Κουφονήσια

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από παραλία του νησιού

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της